Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GMST_BoSs

8 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SziasztokElőször is, nem akarok senkit sem megvádolni azzal, hogy mások miatt lépek ki a GMST csoportból, hanem inkább egyedi komplikációk miatt. Mindig is szerettem GMST videókat csinálni egyszerűen elkápráztatott engem az a tudat, hogy ennyi embernek tudok boldogságot hozni az…..
SziasztokNemrég egyfajta pletykák kezdtek el terjedni, hogy a GMST felbomlott, meg összeomlott. Ez abszurdum a GMST soha nem omlott össze, csak szünetelt egy ideig (suli, magánélet stb.). Természetesen készítettünk videókat, mert ezt nem lehet mondani, hogy nem, és még Live adásokat…..
GMST_BoSs 2011.04.29 21:51:04
Igen, újabb örömhír, hogy a szerver még egy hétig biztosan nem fog üzemelni, mivel hogy elbaxtam a félévit >< és most szívok... szal kitartás, de amint lehet mostmár nem halogatom, hanem megcsniálom!!!..
Minden ami Minecraft Új rendszer 2011.01.21 18:45:00
Emberek, be kell jelentenem, hogy a szerverleállást a Heyo' mod megszűnése és a buzi noobok okozták, DE most - hála a mineshafternek- újjáéled a szerver, olyan szinten lesz, mint egy eredeti szerver... a szerver ipje publik lesz, amíg nem lesznek gondok... mivel accountos megoldás…..
Emberek, sikerült megcsinálnom, a szerver mától újonnan up-to-date 24/7 minden eddigi funkcióval működikjó bétázást mindenkinek ^^ legújabb versionon 1.1_02 fut a szerver! (kb 5 perc és futni fog)..
Gyerekek, fel lehet updatelni betára, szóval nemsokára átállásDE nincs kompakt admin script, szóóval egyenlőre nemlehet adminissztrálni... ezéér' nem lesz szerver addig amíg ez meg nem változik..
Szervergép csere miatt a szerver pár órára leállt, innentől jön a tényleges 30 player slot, a lagmentes közlekedés nagyobb távokra, új ip :/ de a world megmarad... (le is szopnám magam ha azt a rohadt vasutat újra kéne építeni O.o)nemsokára felkerül a post a gép configjával, és…..
Minden ami Minecraft Server online! 2010.10.29 17:03:00
a mai napon hivatalosan elindítottam a minecraft szerver.Hamachi szükséges :https://secure.logmein.com/products/hamachi2/ és az ingyenest töltsd lea szeró 40 fős de ez SOHA nem lesz kihasználva.A szoba adatai:név: mindenamiminecraftjelszó: mam..
Emberek, akik eddig szoptak a hamacsis szarral, van 1 jó hírem, a szerverhez innentől nem kell hamacsi, a szerver IP-t el fogom küldeni privátban, 30 embernek kéne összegyűlni, ez 3 db 10 fős várost jelent, a jelenlegi team kitesz 1 várost, szóval még 20 ember kéne, mindegy mien…..
Kedves olvasók, mivel látszólag még nemvolt ilyen magyar weboldal, ezért gyorsan megalakítottuk ezt 4en (Vladax, Hungelar,HotDogger65, és én, azaz Boss)Az oldal a magyar minecraftosokkal fog foglalkozni, és főleg a warezelt 1.1.2_01 es patchre fog fókuszálni, és lesz hamarosan egy 24/7…..