Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spandex enormity

0 bejegyzést írt és 161 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vasárnapi zárvatartás körüli félreértések elkerülése végett a kötelező otthonmaradás lesz a megoldás. "Nem engedhetünk kiskapukat ütni a vasárnapi zárvatartást szabályozó gránit szilárdságú törvényen, pedig az online rendeléssel és kiszállítással pont ezt…..
Simply-Simply Matolcsy György kitüntette ByeAlexet egy ezüst emlékéremmel, mert „az elért teljesítményével Magyarország XXI. századi kultúrájának méltó képviselőjévé vált.” Ilyen egyszerű a dolog. Hiszen Matolcsy szerint egyébként is egyszerűen kell vizsgálni a világot…..
A történelem során ismerünk jó pár segélykoncertet, amelyek az évek múlásával kultikus státuszba emelkedtek, legyen szó a Concert For Bangladesh-ről vagy akár az első Live 8-ről. Talán nem túlzunk, amikor azt mondjuk a mostani 12-12-12 New York-i szuperkoncert is azzá válhat…..
Istenem, ezt nem hiszem el, komolyan. "Újabb csúcskísérletre készül a magyar Himalája-expedíció". Miért nem lehetne ezeket csak úgy simán, itthon, még az indulás előtt kivégezni? Annyi stresszt, útiköltséget, energiát, felesleges komplikációt megspórolhatnánk. Esetleg…..
Számos korábbi próbálkozás után elkészült a fidesz-magyar értelmező szótár, amely segít az átlagpolgároknak eligazodni a kormánypárt sajátos nyelvezetében, ugyanakkor bonyolultnak tűnő kifejezések értelmezésében is támpontot nyújt.     Írjon be egy szót…..
spandex enormity 2011.10.20 19:19:51
@fantáziapanaszlakat:
az amerikai szórakoztatóipar ma kicsinálta Kádhazafi nevű színészt, aki mégsem volt olyan jó, mint amilyennek képzelte magát. a részletek ne érdekeljenek, pont elég, ha ezt az agyadba tudod vésni.
spandex enormity 2011.10.20 19:54:11
@nolám: nem érdekel. nézd meg a wikilixen
  Nevét nem kiemelkedő szakmai tevékenysége emelte közismertté, hanem az a sajátos Fidesz-kritika, amely szimbolikus élelmiszerek szimbolikus iratokra történő szimbolikus kenegetésében teljesedett ki. Több mint egy éve kaszinótojásos bevonattal illette az APEH székházában a…..
spandex enormity 2011.09.07 20:39:59
spandex enormity 2011.09.07 21:45:37
Kirk Hammett Metallica-gitáros a Mojo magazinnak elárulta, hogy mikor Lou Reeddel vették fel a Junior Dad című közös dalukat az október végén megjelenő Lulu albumhoz, akkor egyszerűen ki kellett rohannia a stúdió konyhájába, ahol zokogásban tört ki. Hammett pár héttel a felvétel…..
spandex enormity 2011.08.31 10:28:00
@Azúrkék égbolt: :)))

akkor csúsztatok tovább: 91-es BRAVO magazinban egészoldalas interjú+képek, laptetején főcím:

METALLICA - A szelíd szörnyeteg
Nemrég bántottam az Economistot, most egy másik angolszász hetilapot, a Newsweeket viszont dicsérni szeretném. A brit utcai zavargások feladták a leckét az újságíróknak, véleményformálóknak. Mi volt ez? Az elnyomott tömegek segélykiáltása, vagy 100%-os nyár végi…..
spandex enormity 2011.08.22 16:37:42
A Blikk írta meg tegnap a legfrisebb "vihar a szaros biliben" típusú botrány hiteles történetét, amiben Bochkor Gábor, a Neo FM reggeli műsorának műsorvezetője bírta azt mondani a Class FM hallgatóira, hogy primitívek. Forrest Gump anyja tudna mit tanítani a Bumeráng…..
spandex enormity 2011.08.04 12:21:04
Nem titok, hogy a tévésorozatok készítői nem minden esetben (sőt, az esetek nagy többségében) törekednek arra, hogy sorozataik tinédzserkorú szereplőit valóban tinikorú színészek alakítsák - ennek nagyrészt az az oka, hogy nem találnak megfelelő korú színészt, és komoly…..
  Tegnap megvédtük a vélemény szabadságát, keljünk hát a hír szentségének védelmére! Szentség? Ajjaj, csak nehogy ez ellen is határozatot hozzon az európai baloldal.   Szavaztak Strasbourgban: Orbánéknak módosítaniuk kéne az alkotmányt - áll a hvg.hu…..
A soproni fellépése után kezdeményezte saját letartóztatását Jeszenszky Zsolt, a Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége (Mahasz) és a ProArt munkatársa. DJ Jeszi a táskája oldalzsebében találta meg Ákos valamint Demjén Ferenc legújabb lemezének másolt, tehát hamis, változatait. A…..
spandex enormity 2011.07.04 16:43:40
  „Magyarországon az emberek megtanulták, hogy [...] Nyugaton van keresnivalónk. Keleten semmi keresnivalónk sincs.” (Orbán Viktor, Magyar Hírlap, 2007)   „Kína és Magyarország ilyen új szövetségesei lehetnek egymásnak. A két ország kapcsolatában a…..
Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves barátaim, elértük a szökési sebességet. Csak továbbra is jól kell kormányoznunk, és végre le tudjuk rázni az Európai Unió rabigáját. Orbán Viktor szombaton éppen azt tette, amivel a szélsőjobb hagyományosan zsidókat és baloldaliakat…..
Kumin szerint Üzletelni Kínával 2011.06.26 15:14:00
A tegnapi poszt kommentjeiben többen is kérték, hogy legyen erről szó, íme: Hétköznapi beszélgetéseim tapasztalata, hogy Kína elég szélsőségesen megosztja az embereket. Sokan vannak, akik félnek az országtól, mint ahogy általában minden ismeretlentől félni szokás. Akik…..
spandex enormity 2011.06.26 19:17:19
@spandex enormity:
5 perc alatt változott a véleményem:
mégiscsak lesz kínai pápa
Egyre több a visszaélés az egyszerűsített vállalkozásalapítási szabályok miatt, ezért az APEH átfogó, országos vizsgálatot kezdeményez. A január óta érvényes szabályok szerint egy egyszerű vérszerződés is elég egy vállalkozás vagy üzlet beindításához, de nagyon sokan…..
spandex enormity 2011.06.26 13:16:17
Folyamatosan próbálják kidobni a használhatatlan bumerángokat, de azok mindig visszajönnek. Perth környékén hegyekben állnak a selejtes és tévnyomatos bumerángok, amiktől képtelen megszabadulni az ausztrál kormány. Ahogy John Withermore bumeráng megsemmisítő fogalmazott…..
spandex enormity 2011.06.26 12:49:45
spandex enormity 2011.06.26 13:01:40
@Koalabeer: elnézést, nyomorékkal vagyok
Sokba kerülnek a gazdaságnak, szinglik maradnak, és még nézni se jó őket – mondta el Orbán Viktor. A kormányfő tegnapi, Bóbita Plasztikai Sebészeti Központban tartott beszédében kifejtette: szeretné, ha 2014-re a csúnya emberek száma 8 százalékkal csökkenne. Ennek csak…..
spandex enormity 2011.06.26 12:52:12
  „A védőügyvédek azért dolgoznak, hogy a politikusbűnözők megússzák, mi meg azért kell, hogy dolgozzunk, hogy az emberek pénzét megvédjük.” – fogalmazott napirend előtti felszólalásában Lázár János. A Fidesz büntetőeljárás-módosításra…..
spandex enormity 2011.06.24 16:12:16
A premiernek szánt orfűi bemutatkozást tegnap elmosta az eső, ettől függetlenül meg lehet hallgatni a Soerii & Poolek Fluor Tomival közös dalát, amit itt és itt harangoztak be viccesnek szánt videóikkal. Elvileg maga a dal is vicces:..
Gréczyblog A legszomorúbb barakk 2011.06.24 08:09:00
Magyarország bezárkózik. Magára csukja a vasfüggönyt, csak most nem nagyhatalmak alkuja kényszeríti, hanem önszántából teszi. Igaz, polgárai egyre  nagyobb elégedetlenségétől övezve. Mi leszünk a legszomorúbb barakk.Most már nem kétséges, hogy Orbán Viktor tönkre teszi…..
  Meglehetősen bosszantó cikkel találkoztunk tegnap az Indexen, ami belterjes szerkesztőségi levlistánkon is kiverte a biztosítékot. „Vérlázító”, „hubazmeg”, „gyoker”, „erdekes” – szóltak a reakciók a Kínában rendezett…..
Az őszödi beszéd kiszivárogtatásáról szóló levél ledarálásától fellelkesült Mesterházy Attila az MSZP kongresszus végén ledarálta Gyurcsány Ferencet is. Gyurcsány már jobban van. "Teljesen váratlanul ért a ledarálás. Hangzottak el ugyan kemény szavak, őszinte…..
spandex enormity 2011.06.20 11:35:49
Index-címlapra vágyott, ezért megerőszakolta, megette, majd újra megerőszakolta anyját egy tápiótokaji férfi. „Jelentkezni akartam a Csillag születikbe, de nem bírtam felírni a címet.” – vallotta be a hírnévre áhítozó L. Pál (28). L.–et a szomszédai…..