Regisztráció Blogot indítok
Adatok
posteulo

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kerényi Imre az egyik kedvenc figuránk a NER-ben, az asztalától és a festményeitől is eldobtuk az agyunkat, és valószínűleg mindegyikre örökké emlékezni fogunk. Az Alaptörvényhez közpénzből készíttetett abszurd képeket eleinte fegyveres őrök vigyázták az Országos…..
Azt nem gondoltuk, hogy ilyen korán ki fog törni a balhé, abban azonban biztosak voltunk, hogy ki fog. Abból indultam ki, hogy a rendfenntartó erők nem lőnek bele a tömegbe a kijárási tilalom beálltáig és persze tévedtem. A megbuktatott elnök mellett tüntetők már kettő körül…..
FRISSÍTÉS, július 24: Dunakeszin Nyíri Márton és Lukácsi Bálint képviselők a "Dunakeszi Reptérért" nevű fb-csoport alapítójának (Molnár György) szándékaival azonos nézeteket vallanak - a kezdetektől fogva. Nyíriék pedig benyújtották a jegyzőnek a népszavazási…..
Hadd áruljak el egy titkot. Az Index szerkesztőségében kevés dolognak szoktunk annál jobban örülni, mint ha összeomlik a baloldal mocskos vádaskodása. Utoljára Zuckerberg Facebook-alapító távozását kísérte olyan felszabadult üdvrivalgás, mint most, amikor kiderült, hogy…..
Az elhíresült videófelvételen a katonai ruhában parádézó Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester beleköt külső munkatársunkba, Tódor Jánosba és Szőllősi Gáborba, az érpataki TASZ-pont aktivistájába, akikkel ezúton is szeretnénk szolidaritást vállalni. Az Átlátszó…..
posteulo 2013.02.22 12:52:31
Szemben a Fidesszel, Jobbikkal, MSZP-vel és DK-val, egy új ellenzéki pólus alakult ki a közvéleményben, a radikális demokratikus megújulás pólusa. Ez a cikk egy háromrészes sorozat középső darabja. Az első részben bemutattuk a magyar politikai rendszerben formálódó új,…..
posteulo 2012.07.17 15:12:48
@Anti Anyag:

Milyen szerencse, hogy a jobbikos derék magyarokat nem a rothadó kapitalista karvajtőke támogatja,hanem olyan fejlett társadalmak mint Irán !
Sírva vigad a Homár. Ha már senkinek nem lesz nyugdíja, legalább röhögjünk azokon, akik még egy karton sört se bírnak venni a reálhozamukból. László többet biztos nem megy az AXA Magánnyugdíjpénztárhoz, de mi se. Az ilyenektől kellett megvédeni a zemberek nyugdíját:Mi ezúton…..
posteulo 2011.08.03 16:47:50
@kalapácstollú:

Azért, mert különbözőek a portfoliók.

Egyébként érdemes rápillantani a felkinált alternatívára is.

Az állami nyugdíjrendszertől mikor és ki kapott elszámolást, és ott mekkora volt a reálhozam? ( ha csak a 13 vagy 14 havi nyugdíjjat vesszük annak. )

És mi a garancia hogy lesz kifizetés belőle. Nem tudom ki, hogy van vele, de a viktor istenbizonyja nekem kevés....
posteulo 2011.08.03 16:51:31
@Kimberli1:

Ha nem kellet volna 20 évvel a befektetés lejárta előtt realizálni ( vagyis megszüntetni.) Akkor talán nem buktak volna az emberek rajta.

De ezt a narancsosbuktát nekik csinálták.
posteulo 2011.08.03 17:04:09
@ferlin:

Ez igazad van,mint ahogy az is igaz, hogy az állami garanciát mindíg az aktuállis kormány szabja át kénye- kedve szerint.

Ezt mutatja a 13 havi nyugdíj adása majd visszavétele, a nyugdíjszámítás ad-hoc változtatása. Ha egy kormány fülkeforradalommal nyer, akkor szerzett jogokat is kénye-kedve alapján megváltoztathat, visszavonhat -mint azt az utóbbi 1 év bizonyítja -

Ezek alapján én kevésbé hiszek az állami rendszerek felett garázdálkodó mindenkori kormánnyal. ( legalábbis nálunk.)
Aki olvassa ezt a blogot, tudja, hogy az elmúlt időszakban mennyi kritikát kaptam azért, mert nem voltam hajlandó a demokrácia lényegi és a korábbiaktól minőségileg eltérő korlátozását látni a Fidesz döntéseiben. Az, hogy valami személyesen nem tetszik, még automatikusan nem…..
posteulo 2010.10.26 17:10:53
@gomorra: IGAZAD VAN !

Az új jelszavak:

A HÁBORÚ: BÉKE
A SZABADSÁG: SZOLGASÁG
A TUDATLANSÁG: ERŐ