Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aPar aLyza

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most zajlik az Országgyűlésben a választási eljárásról szóló törvény módosítása és az új gyülekezési törvény megalkotása. Mindkét javaslatban súlyos problémákat találtunk: Az új gyülekezési törvény ellehetetlenítheti a polgárok véleménynyilvánításának szabadságát, a választási eljárásról szóló…..
aPar aLyza 2018.07.13 11:52:26
@szaboattila_tasz:
A blog bejegyzés tartalmazza:
"Magyarország mindenki szabadon kinyilváníthassa véleményét és
szabadon élhessen választójogával. "

Jelenleg ez működik:
Elmentek egy tárgyalásra, meghallgatták a véleményüket.
A választások szabadok, az emberek 24 párt jelöltjére adhatták le a voksukat.

A roma polgártársaink életvitele pedig továbbra is a megszokott
mederben fog menni, arra a TASZ-nak semmi ráhatása nincs.

A civil emberek életét megkeserítő vagy akadályozó
politikai döntéshozást nem bünteti semmi.

Értem én a jog asztalánál lévőket, de mire és minek?
aPar aLyza 2018.08.13 19:44:40
@szaboattila_tasz:
Na, most már felfogod, hogy szarnak a fejetekre?
aPar aLyza 2018.08.13 19:47:08
@Éhesló:
Baszkikám, aki nem a ti véleményeteken van, az mind sorosbérenc!
Így érdektelen a mondanivalód, pribéknek viszont jó leszel.
A magyar kormány egyik pillanatról a másikra betiltotta a gender szakokat a magyar egyetemeken. Írtunk már erről, de most a dolog jelentősége miatt térjünk ide vissza még egy pár polgári szóra. A sebesség nem érdekes. Az Akadémia vezetése 54 percet kapott, hogy véleményezze a (fél)kivégzéséről…..
aPar aLyza 2018.08.13 12:39:38
Tegyük tisztába, ha már (rendesen) buzizni akarnak itt a nípek!

A teljesen fasza USA, a genderizálás hajnalán finoman szólva is utálta a kis buzgancsokat.
Na, ment is a rinyálás mégse kéne mindenkinek fegyver hordani a gatyájában mert a bugyi is megfelel erre, nemde? Jó sokat rigyáltak, és asszonták a többségiek (párhuzam, kéremszépen!!!) el lehet húzni a gecibe!
Ez azért mégsem egy mese, gondolták a buzgancsok és kerestek egy elfogadóbb helyet (mint a mastercard ez is megfizethetetlen). A jó kis buzgancsok keringtek abban a nagy, kurva nagy!, területen, az usankában (bocs SBC!) és összébnyültek egy kisvárosban, mint pl. Los Angels. Jó, nem kisváros, de a beköltöző sok buzgancs kezdte kurvára jobban érezni a helyzet tömeges megjelenését.
Ekkor, a felkelő nap politikai ambiciókat kezdett melegíteni (hehe, igen durva buzgancs áthallás ez is, kéremszépen) és ezek a kis gecitetűk rájöttek, hogy politikailag tömegesen vannak jelen! P-O-L-I-T-I-K!!!
Merhát, basszameg, jogok is vannak, baaasssszzzzameg, jogok. Oszt elkeztékm osztani az ész, hogy kéremszépen a segglyuk meg a jogok, ugyebár, összefüggenek. J-G-O-O-K!!!
A felhördülőnek elkotyantanám, hogy az LA buzgancsok komoly gazdasági érdekeket hoztak létre (buzgancsbárok, színház, filmezés, ... döl a lóvé). Kapitalista módon a sok buzgancs pörgeti a gazdaságot, mivel speciális igényiket kell kielégiteni.

A magyar kormány megvédi majd a nemzeti népet a buzgancsoktól.
A vallási fanatizmusról történelmi kontextusban a katolikus egyház, napjainkra gondolva pedig az iszlám jut elsőként eszembe. Pedig minden vallásnak megvannak a fanatikusai. A judaizmus sem kivétel, habár ez elől - rosszul értelmezett filoszemitizmusból – jobbára homokba dugtam a fejem. Deborah…..
aPar aLyza 2018.08.03 10:32:13
@Judit Éva:
"... az ateista zsidó ember, aki kellően liberális, ..."
Ettől kezdve furcsának tartom az álláspontját.
aPar aLyza 2018.08.03 10:45:30
@_most_:
Az a bizonyíték, hogy nincs bizonyíték!

A tudomány mai állása szerint a bizonyítékok a tapasztalati úton beszerezhető adatokból felépített elméleti modell gyakorlati helyességét igazolhatóvá tehető eljárásokat és azok cáfolhatósága adja meg.
Tudományosan nem tudjuk bebizonyítani Isten létét, se pro se kontra.
aPar aLyza 2018.08.03 11:56:25
@maxval balcán bircaman:
"Minden természettudomány alapvető, de teljesen bizonyíthatatlan axiómája:"

A wikiből:
Az axióma olyan kiindulási feltételt jelent (például a filozófia ágaiban, vagy a matematikában), amit adottnak veszünk az érvelések során. Az axióma különféle okok miatt nem megkérdőjelezhető, megállapított alaptény, alapigazság.

Ebből levonok egy axiómát.
Basszamegazég!Nem, nem szokásom ez a stílus, most azonban ez a visszafogott verzió!!!Nem tudom, hogy a kormány egészségpolitikájától, vagy az ellenzék szörszálhasogatós-szájtépős semmitevésétől érzek nagyobb késztetést, hogy viszontlássam a vacsorámat... Azt tudom, hogy már naponta futok bele olyan…..
A Valóság Vallása Pi 2013.11.06 19:00:00
A pi a kör kerülete és átmérője közti arány, értéke: 3.14159265359 ... irracionális szám, vagyis nem adható meg két egész szám hányadosaként, tizedes törtben felírt alakja végtelen hosszú nem ismétlődő véletlenszerű eloszlást mutató számsorozat ... ha a végtelen…..
Egy fotókiállításnak – főleg -, ha ott aktokat tesznek közszemlére, le kell ülepednie, mire a befogadó valóban képessé válik tovább gondolkodni a látottakról. Így volt ez legalábbis Aknay Csaba „The Woman Is…” című fotókiállítását követően is.…..
Tisztelt Blog!! A következők miatt kérem a segítséget: 2010. aug.2-án munkaviszonyt létesítettem egy építőipari Kft-vel. Aláírt szerződésem van. miszerint alkalmazott vagyok, nettó X bérrel, juttatásokkal. (pl. szgk.) A kocsit 2 hónap késéssel kaptam meg,( állítólag a…..
És még mindig demake: a Pixel Force nevű egyszemélyes fejlesztőcsapat (valójában egy Eric Ruth nevű zseni) már javában készíti a Halo 8-bites mutációját. Pixel Force korábban már hallatott magáról a Left 4 Dead és a DJ Hero régigrafikás, régizenés változataival, és nemcsak…..
IDDQD Újra gyilkolt a Farmville 2010.10.28 16:24:00
Az IDDQD legénysége köztudottan nem az a digitális mezőgazdász fajta, így azon az egyértelmű apropón túl, hogy szeretünk alaposan hozzádörgölőzni a bulvármocsokhoz, az az elv is vezérel minket, hogy felhívjuk az emberek figyelmét a magát elsőre ártatlan időtöltésnek…..
Ha nincs odaírva, magamtól talán rá sem jövök, hol készült a kép. A Halászbástya Étterem kimaradt az életemből. Úgy emlékszem gyerekkoromban oda nem mehettem be, de már nem emlékeztem, hogy le volt-e zárva a terület vagy csak apám mondta, hogy semmi keresni valóm ott. Na most…..
Csodálkoznék, ha létezne olyan ember, aki nem gondolta volna azt Tarzan fára telepített háza láttán, hogy annál nincs menőbb dolog. És nyilván az első dzsungeltúrámon is elég csalódott voltam, mert az nem pont úgy nézett ki mint Tarzan dzsungelje, amit egyébként sokféle…..
aPar aLyza 2010.10.27 19:22:56
Újabb torrentrazzia volt, 2 szervert foglalt le a rendőrség a ProArt feljelentése nyomán. A ProArt többek között Ákos új albumára hivatkozott, aminek torrentfájlja elérhető volt a szerveren. A magyar torrentszervereken a magyar zene és/vagy Ákos tiltólistára került. Tegyük…..
aPar aLyza 2010.10.26 18:22:41
@sceletor:
"Egyfelől minden embernek a szaktudását és tapasztalatát, valamint az idejét fizetik meg! "

Ez tévedés. Közgazdasági értelemben senki nem kapja meg a neki járó teljes bért/fizetést/stb. Pont azért mert nyereségre gyúrnak. Ha Te dolgoztatsz tucatnyi embert vajon miből élnél meg?

" hogy bár az ország egyik legkiemelkedőbb feltörekvő gitárosaként hiába tárgyaltam az első demó felvételem elkészülte után 24 órán belül"
Tl sokat akarsz. Az a bajod. Menj koncertezni.
aPar aLyza 2010.10.26 18:41:03
@sceletor:
Persze értem. Ha ez neked 22-es csapdája, megérdemled.