Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angliai orvosi állás

24 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Qatari sport orvosi állás   Sport orvosokat keresünk min 5 éves szakmai és 5 éves sport klubi vagy válogatottbeli szakmai tapasztalattal.  Akit érdekel itt találja meg az állással kapcsolatos részleteket.     Greetings from Doctors Abroad Ltd Hungary. Let me refer you our newest…..
 A Doctors AbroadKft. németországi állásaival kapcsolatban.  1. Milyen feltételei vannak a jelentkezésnek?Európai Uniós tagállam bármely országában, végzés elõtt álló orvostanhallgatók és végzett orvosok jelentkezését várjuk. Alapfeltétel a…..
Wizzair járat indul Debrecenből Londonba                           Előreláthatólag hétfőn jelenti be Kósa Lajos Debrecen polgármestere és Váradi József a Wizzair légitársaság igazgatója, hogy új útvonal indul Debrecenből Londonba. Ezáltal 2 és negyed…..
 Németországi állami kórházakba, magán öreg otthonokba, magán és állami szociális otthonokba keresünk végzett nõvéreket vagy frissen végzõs nõvéreket, hosszú távú 1-5 éves állásokban amelyek igény szerint…..
 Belgiumi nővér állások a Doctors Abroad -tól. Belgiumi magán öreg otthonokba és magán szociális otthonokba keresünk végzett nõvéreket vagy frissen végzős nővéreket, hosszú távú 1-5 éves állásokban amelyek igény szerint hosszabbíthatók. Ha ön…..
 Ha ön jól beszél Franciául esetleg Hollandul és szeretne orvosként Belgiumban dolgozni, itt a kiváló lehetőség. Belga kórházak számára keresünk szakorvosokat hosszú távú állások betöltésére. Anyagi és szakmai megbecsültség, kiszámítható és tervezhető jövőkép…..
 Németországi orvosi állások a Doctors Abroad-tól.       Ha ön jól beszél Németül szeretne orvosként Németországban dolgozni, itt a kiváló lehetőség. Német kórházak számára keresünk rezidens orvosoktól főorvosi szintig a medicina összes…..
 Svájci háziorvosi állások a Doctors Abroad-tól.  A meseszép Svájc, német kantonjaiba keresünk kiváló német nyelvtudással rendelkezõ belgyógyászokat és háziorvosokat hosszú távú svájci háziorvosi állásokba.  Ha ön jól beszél németül szeretne…..
 Angliai fogorvosi állásokHa ön jól beszél angolul és fogorvos, szeretné kipróbálni magát külföldön, szeretne új technikákat és technológiákat tanulni itt a nagyszerű alkalom. Minimum 2-3 éves szakmai tapasztalattal rendelkezõ fogorvosokat keresünk partnerünk…..
 Angol rendszámú autók Szeptember 1 után vigyázzatok.  "Az Országgyűlés gazdasági és informatikai bizottsága szerda ülésén egyhangúlag támogatta a közúti közlekedési törvényhez - a bizottság által - készített módosító javaslatot, amely minimálisra…..
Mindenki magából indul ki – tartja a mondás és be kell vallanom, hogy bizony, gyakran én is beleesem ebbe a hibába. Az én esetemben a túlzott optimizmusom az alapprobléma. Az, hogy abban bízom, hogy ha nem is annyira, mint mi, de azért képben vannak az emberek a világ dolgaival…..
Angliai orvosi állás 2011.08.25 10:05:53
  "Az Egyesült Államok szülész-nőgyógyász kollégiuma szerint számos bizonyíték van arra, hogy császármetszés után nem is annyira kockázatos hüvelyi úton szülni, mint eddig feltételezték.Az idén kiadott új irányelvek bátorítják és biztatják a korábban már…..
Angliai orvosi állás 2011.08.19 14:10:40
Nézzünk most egy konkrét esetet, amikor események sora oda vezetett, hogy egy hétköznapi focizás eredményeként majdnem tragédia következett be. A Praxis blog egyik történetében egy fiatalember kálváriáját olvashatjuk: a több hónapos gyógyulásból három nap mozdulatlan fekvés…..
 Orvosi átlagbérek alakulása az Európai Unió területén, Hol is tartunk most.          Dolgozzon Angliában: további informácia a www.doctorsabroad.hu internet címen. ..
 120 ezer forintért alkalmazna utcaseprőket a főváros. Egy szakvizsga előtt álló végzett orvos keres ennyit - írja a Magyar Nemzet.     Kapcsolódó VIDEÓ (600 kbps)    Főállású utcaseprőket alkalmazna 120 ezer forintos bruttó…..
  Külföldön szeretnél orvosként dolgozni? Vagy ismersz egy orvos kollégát aki igen. Ajánlj egy álláskeresõ kollegát vagy egy barátot a Doctors Abroad Healthcare figyelmébe, és amikor állást kapnak általunk, mi megajándékozunk téged egy…..
Forrás: http://kulfoldiorvosimunka.blogspot.comLocum orvos, -na ja - de mit is jelent pontosan? Mit is takar a locum doctor angolszász kifejezés? A locum orvos úgymond helyettesítő orvos, aki betölt egy üresen maradt posztot, helyettesíti a szabadságon, gyesen vagy gyeden lévő vagy…..
Forrás: http://kulfoldiorvosimunka.blogspot.com/ A külföldi orvosi munka-blog.  Angliai orvosi ruhaviselet - a fehér köpeny - már a múlt.         Hol vannak már a szép idők mikor a fehér köpenyesek, kemény, fehér, (menőbbek…..
Forrás: http://kulfoldiorvosimunka.blogspot.com/  A Külföldi orvosi munka-blog. " Az RMO munka kiváló lehetőség angliai munkatapasztalat szerzéséhez. Sok fiatal orvos választja ezt a közkedvelt munkát, ami magyarországi viszonylatban nem is fizet olyan rosszul.…..
  Doctors Abroad Healthcare Consulting A Doctors Abroad Kft. Magyarország egyik legnagyobb orvos és fogorvos munkaközvetítő és szaktanácsadó cég Jelenleg tíz országba közvetít magyar orvosokat,…..
  Dolgozzon orvosként Ausztráliában (Doctors Abroad Healthcare Consulting).  Ország ismertető:Az ellentétek és az ellentmondások országa. A világ legnagyobb szigete, amelynek biológiája, tájai és népei teljesen egyediek. A napsütötte, ősi földrész olyan…..
Egy pillanatra a déjá vu érzése fogott el az imént, mikor az Indexen azt olvastam, hogy "a kormány a szakorvosok és az egészségügyi szakdolgozók bérét is ösztöndíjjal egészítené ki. A pályázóknak továbbképzésen kell részt venniük. Amíg ösztöndíjat kapnak, nekik…..
Irány Anglia!  2010 első félévében 753-an, míg idén 759-en keresték fel az EEKH-t hatósági bizonyítvány kérelmezésért. A NEFMI álláspontja szerint tehát nem igaz az, hogy sokkal többen távoztak volna 2011-ben külföldre, mint korábban, mivel a növekedés…..
British National Formulary 61 kiadás. (March 2011) jelenleg Anglia hivatalos gyógyszerkönyve, az "angliai Pharmindex". Negyed - félévente frissülő változat, ami tartalmazza a jelenleg forgalomban lévő összes gyógyszer listáját a kapcsolódó minden egyéb…..
 Forrás: MTI | 2011. július 15. péntek 10:19 | "A kezdő orvosoknak vállalniuk kell, hogy tíz évig Magyarországon dolgoznak, továbbá nem fogadnak el hálapénzt, írja az MTI. Havonta százezer forintos ösztöndíjat kaphatnak novembertől azok a…..