Regisztráció Blogot indítok
Adatok
figyelmes8

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Röplabda blog Vége 2012.10.06 21:28:55
Itt nyugszik a hunvolley.blog élt 2 évet Búcsúzom a röplabdától hét és fél év után. Köszönöm mindenkinek, aki segített! Rodics Dani..
figyelmes8 2012.10.08 07:22:03
A Palota RSC 3:0-ra nyert a Budapest SE otthonában a női NB I alapszakaszának első fordulójában. A városmajori együttessel a közelmúltban két bajnoki aranyat, illetve egy-egy Magyar Kupát és juniorbajnokságot nyerő mester, Nyári Sándor visszatérése emlékezetesre sikeredett!A…..
A magyar férfiválogatott 3:0-ra kikapott Franciaországtól az Európa-bajnoki selejtezősorozat Rigában zajló tornájának szombati második fordulójában, így továbbra is pont nélkül áll.— Végig jól küzdöttünk, és bár az eredmény első ránézésre nem ezt mutatja, szoros meccs…..
figyelmes8 2012.09.20 07:41:05
@Sanyialó: Sajnos, nagyjából jól látod!
És a női válogatottnál ami most van, mindkét edző személyét is beleértve, kiakaszt minden, kicsit is oda figyelő embert.
Csütörtöki hír, miszerint Tóth Tamás, a Magyar Röplabda Szövetség elnöke úgy véli, a sportág hazai léte is veszélyben forog, ha nem kerül be a látványsportok társasági adórendszerébe. A szövetség elnöke október 31-ig adott határidőt ennek kiharcolására, utána a teljes…..
Elkészült a női NB I alapszakaszának sorsolása. Az időpontokat legkésőbb augusztus 21-én éjfélig kell bejelenteniük a csapatoknak. Mivel évek óta panaszkodnak a csapatok a duplafordulók miatt, a szövetségben úgy gondolták, most megmutatják, mi a magyarok istene: ezúttal már nem…..
Visszavonult a röplabdaéletből Nagy Jenő, a Honvéd férfi bajnokcsapatának egykori edzője, a BSE aranykorszakának emblematikus alakja, szakosztályvezetője. A hunvolley.blog érdeklődésére elmondta, nem egészségügyi problémák, hanem kiábrándultság, motiválatlanság miatt…..
figyelmes8 2012.08.12 20:07:09
A hunvolley.blog értesülései szerint napokon belül kinevezik a magyar férfiválogatott új szövetségi kapitányává Németh Lajost, a TF tanszékvezető mestertanárát, a szövetség szakmai kollégiumának vezetőjét. Információink alapján korábban biztosnak tűnt, hogy ismét Demeter…..
Lemondott elnökségi és ügyvezetőségi tagságáról Hóbor Béla. A nemzetközi játékvezető erről írásban értesítette a szövetség illetékeseit. A hosszú, és rendkívül tanulságos levelet változtatás nélkül, eredeti formájában tesszük közzé, mindannyiunk okulására!…..
Röplabda blog 17, 9 2012.06.08 16:25:00
Kit érdekel?! Mármint a szövetség közgyűlése! Tévedés ne essék, ez nem a kincstári fanyalgás, hanem egy konkrét kérdés! Az esemény megismételt verzióját ugyanis 17 küldött részvételével kezdték pénteken, a végére pedig mindössze kilencen maradtak.A hiány 35 millió,…..
Tavaly után ismét bejut-e a bajnoki elődöntőbe az Újpest, vagy fennállása során első alkalommal a Békéscsaba kerül a legjobb négy közé? Ez volt a tétje a női NB I negyeddöntőjében a csütörtök esti ötödik meccsnek. Az utolsó találkozó „természetesen” öt…..
A Békéscsabai RSE hazai pályán 3:1-re nyert az Újpesti TE ellen a női NB I negyeddöntőjének első mérkőzésén. A viharsarkiaknál ezúttal mutatkozott be tétmeccsen Szombathelyi Szandra, aki 16 ponttal járult hozzá a sikerhez. Az újpestiek immáron harmadik edzőjüket fogyasztják…..
figyelmes8 2012.02.23 10:59:59
A hunvolley.blog nem hivatalos forrásból úgy értesült, hogy a szövetség kedden végleg lezárta a Szombathelyi Szandra-ügyet, és a Budapest SE fellebbezése ellenében megerősítette korábbi döntését, miszerint a játékos a Békéscsabai RSE színeiben szerepelhet a továbbiakban.…..
Legutóbb október közepén cserélt edzőt az Újpesti TE női csapata, akkor Farkas Mihály helyett Deme Gábort nevezték ki. A hunvolley.blog értesülései szerint most a jászberényi szakembert is menesztette a vezetőség, és Ancsin Ildikót nevezte ki a felnőtt csapat vezetőedzőjévé.…..
Röplabda blog Gazdálkodj okosan! 2012.02.08 22:02:00
Irritálóan szubjektív, ugyanakkor vérfagyasztóan objektív költségvetés-elemzés és gazdálkodás-újraértelmezés következik!!! Csak erős idegzetűeknek! Mottó: mi mennyi, és miért? Nincs pénz! Kis hazánkban manapság ez a bölcs megállapítás sajnos számos területre,…..
figyelmes8 2012.02.09 10:08:19
@Rodics: Igaz. De én úgy értettem, "Mi a teendő ezzel szemben?", hogy most már..., amikor kiírták így a döntőt.
Egyesületenként, vagy összefogva tiltakozó levelet írni, nem befizetni, nem résztvenni a döntőn, ezek alapján?
Vagy kifelé is hangoztattni az MRSZ újabb rossz húzását. (félek ez utóbbi főleg, kárára lenne mindenkinek)Sajnos most a megoldást én sem tudom, de ilyen rossz vezetőségünk talán még sose volt!
Röplabda blog Danke, Ferenc! 2012.01.26 23:25:00
Fennállása legjobb eredményét érte el az SG Raiffeisen Arbesbach férficsapata, amely bejutott az Osztrák Kupa döntőjébe! A játékosok nem győznek hálálkodni az öt éve a klubnál dolgozó magyar mesternek, Botos Ferencnek, aki méltán lehet büszke tanítványaira. Az Osztrák…..
Röplabda blog Charlie angyalai 2012.01.16 07:03:00
Hogy a Palota RSC röplabdázói angyalok, azt már régóta tudjuk, de új edzőjükről, Nyári Sándorról csak most derült ki, hogy ő Charlie, hiszen a Veszprémi Egyetemi SC ellen 3:2-re megnyert meccsen nem ülhetett le a kispadra, ezért többször telefonon keresztül volt kénytelen…..
A szövetség kedden este tudatta a Magyar Távirati Irodával az a hétfői hírt, miszerint az Újpesti TE női csapata anyagi okokból visszalép a Közép-európai Liga további mérkőzéseitől. A klub képviselői jelezték az MRSZ-nek, hogy a beígért szponzori pénzek nem érkeztek meg,…..
Pedig nekünk sikerült... Hétvégi női beharangozónkból ugyanis sikeresen kifelejtettük az Újpesti TE Challenge Kupa-visszavágóját, amelyet szombaton rendeznek a Vasas angyalföldi, Fáy utcai sportcsarnokában! A BITT KNRC-Kaposvári Egyetem vasárnap délelőtt 11 órától az Újpesti…..
Az Újpesti TE sajnos a várakozásoknak megfelelően 3:0-ra kikapott hazai pályán az osztrák bajnok SVS Post Schwechat csapatától a női Közép-európai Liga alapszakaszának első fordulójában. A meccs statisztikája ide kattintva megtekinthető! Közép-európai Liga, nők, alapszakasz,…..
A TEVA-Gödöllői RC kiköszörülte a pénteki, BSE elleni meccsen esett csorbát, hiszen az NB I alapszakaszának negyedik fordulójában 3:1-re győzött az Újpesti TE otthonában. A pénteki vereség után a gödöllői csapat felszívta magát, és már az első játszmát is majdnem…..
Az NRK-Nyíregyháza a fiatalokkal amatőr alapon szeretne újra bajnoki címet szerezni. Amíg korábban az volt a kérdés, hogy az NRK női röplabdázói a bajnoki cím vagy a Magyar Kupa-arany jogán melyik nemzetközi sorozatban induljanak, az elmúlt hetekben ennél egyszerűbb volt a…..
Mint arról Rédei János klubelnök tájékoztatása alapján beszámoltunk, vasárnap, az NB I első fordulójában minden bizonnyal Fehér Tibor irányítja edzőként a Sümegi RE férficsapatát. Fehér Tibor tanít! Képzettsége és végzettsége is megvan hozzá, és mivel az utóbbi…..