Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zalay Vazul

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Európa erős embere  levelét megírta. Ezen a képen ugyan vicsorog, mint a tüzérló, de nem hagyhatja, hogy egy nyugdíjas lenyomja. Még a végén megszégyelnülve kell januártól képviselni Európát. De térjünk rá a LEVÉLRE. Jó, hogy megjött, mert szegény anyósomnak már nem…..
2006. október 23-án a legdurvább rendőri osztagot Vágó László őrnagy vezette, a csapatban három mesterlövész is volt. Ez egyetlen parancsnok, akire rendőr terhelő vallomást tett ... -Zajác Lászlót 2006. szeptember 20-án este, a Kossuth térről távozóban fogott el Vágó…..
Míg itthon inkább az a vélekedés általános, hogy a nemrégiben elfogadott költségvetés csak kitolja pár évvel Magyarország agóniáját, addig a költségvetésnek külföldön már (kicsivel ugyan, de) vegyesebb a megítélése, hiszen rendszeresen felbukkannak olyan vélemények,…..
Mandiner blog Levelező tagozat 2010.12.13 14:31:00
  A korábbról ismert Nemzeti Konzultációt felváltotta a Nemzeti Együttműködés Rendszere. A Rendszer része az a majd' 3 millió nyugdíjas is, akinek – mint lokális véleményvezéreknek – hamarosan kézbesítik Orbán Viktor levelét. (2005 óta nem volt direkt a…..
Nem tudom, más hogy van vele, én túl nagy igényeket nem támasztottam a Jobbikkal szemben. Egyébként is vérzik az ember szíve a mai parlamenti ülésen a csonka patkót nézve, amely már soha nem lesz az igazi, hisz kiderült, hogy a legmagyarabbak legmagyarabb magyar pártjából…..
 Böcskei Balázsnak tegnap megjelent egy cikke a Népszabadságban, és bár annyira nem vagyok nagyképű, hogy érintettnek érezzem magam, de egy felvetésére reagálnék. Felvetése szerint Szabó Tímea kiírta magát a „demokratikus közbeszédből”, vagy valami ilyesmi,…..
Ha ilyen ütemben születnek politikai nyilatkozatok, akkor a ciklus végére elfogy a hely a falon. A 2010. VI. 16-i NENYI mellé jön az újabb. Mivel ez a nyugdíjak értékállóságáról, az egyéni nyugdíjszámlákról, és az "önként" átlépők védelméről szól, gondolom…..
"Emberek! Azért vagyunk lent, mert én megmondtam három hónapja. És amit én megmondtam, az meg van mondva. A nemzetközi trendeket is énhozzám igazítják, és jobb, ha ehhez hozzászoknak, mert a következő fél év az enyém az EU-ban."- mondhatta volna így is Viktor. Nem így…..
13. hónap márpedig nincs. Most már senkinek. Lázár János frakcióvezető elővette a bércetlit és elöntötte a vér az agyát: -Aztaleborult! Hát nekem nem jár 13. havi, a Viktornak meg igen?! Vérlázító! Pofátlanság! Ezt nem lehet megtenni a zemberekkel! Nem erre adtak…..
     MSZP-s szórólap 2004 decemberéből. Évről évre nem felejtettünk. De az idő telik, a körülmények változnak, utoljára idézem fel ebben a formában a magyar balliberális oldal történelmi bűnét.   „Ez a nép­sza­va­zás ugyan­is…..
Zalay Vazul 2010.12.05 21:11:00
Sárdobáló Aljasság 2010.12.03 15:00:00
Alföldi Róbertet én sosem bírtam. Nem tetszett a stílusa, amikor láttam játszani, de még a reggeli műsorvezetése sem. Egyszer láttam a Macbeth-rendezését, az se tetszett. Sokak, hozzáértők szerint jó művész. Én meg nem vagyok színházesztéta, csak szeretem a színházat. Csak…..
Gulyásdemokrácia Mitől félnek? 2010.11.29 22:17:00
A nyugdíjvisszareform ma esti vitája valami igazán újat hozott az életünkbe. Nem gúny: határozottan érdekes példája volt a kormány kommunikációjának. Olyasmi, amit még alig láthattunk itthon, és amit különösen nem várhattunk a Fidesztől.Az történt ugyanis, hogy nemes…..
Zalay Vazul 2010.11.30 01:26:41
@Szilard86:
Igazad van !
Zalay Vazul 2010.11.30 01:27:41
@ökörpöröly:
Így lesz ökör.
Zalay Vazul 2010.11.30 01:31:43
@Mj:
Adj még időt a FIDESZ-nek !
Számunkra szinte elképzelhetetlen, hogy akár néhány nap alatt is elkészülhet egy épület pláne, egy 15 emeletes hotel. Kínában, Csangsa városában mindössze hat nap leforgása alatt felhúzták a 15 emeletes Ark Hotelt. A hatnapos rohamtempójú építkezés első két napjában…..
Felszólítjuk Elnök asszonyt, hogy haladéktalanul kezdeményezze a kuruc.info azonnali és végleges hatályú betiltását. Meggyőződésünk, hogy Önnek, mint a média irányításáért és ellenőrzéséért felelős állami intézmény legfőbb vezetőjének alkotmányos és erkölcsi…..
Zalay Vazul 2010.11.21 00:14:35
@Atomot az indexre!: Csak azért mert cigány nincs vele
bajod. A Gárdával kapcsolatban mi a bajod?
A gárdista "helyből gerinctelen tetü"?
A hazafiak miért neonáci horda?
Zalay Vazul 2010.11.21 00:23:35
@Atomot az indexre!:
A libsik a legnagyobb kirekesztők, hangzatos jelszavaik
ellenére. Semilyen más véleményt nem fogadnak el.
Öntelt elvük: "te nem tudod, hogy mi a jó neked, majd
mi megmondjuk".
Zalay Vazul 2010.11.25 23:37:00
@Atomot az indexre!:
Én neked "kicsi" vagyok? Nahát! De én nem vagyok
olyan (mint te).
A "hiányás", sőt "gerinc hiányás" mit jelent?
Nem voltam, és nem vagyok gárdista, nem is leszek
(sajnos).
Tisztességesen élő és gondolkodó Magyar ember
vagyok, iskolázottként, látókörömnél fogva ...

Belőled fröcsög a megvetés és a gyűlölet - mint
ahogy egy igazi liberálishoz "illik".
A nagy tavaszi forradalmi hevületben nem jöttünk rá, hogy miért is kell nekünk a biankó csekket aláírni. Nagy játékos ez a Viktor, igazi pókerarc. Szemrebbenés nélkül tudja magában tartani az igazság bizonyos részleteit. Ma, amikor a magyar kormány kihelyezett ülését…..
Zalay Vazul 2010.11.17 23:19:10
Vajon hány bort fizettek Lázár Jánosnak, hogy elmondja ma napirend előtt azt az irtóztató baromságot, hogy a szocik nem akarják, hogy az emberek maguk dönthessenek a pénzükről, emiatt ellenzik a magánnyugdíjpénztárak államosítását? (Vajon nem gondolta, hogy ha egy ilyet elmond,…..
Zalay Vazul 2010.10.25 22:17:07
@kisa: Ez így HAMIS!
Mennyi volt az infláció? Tedd mellé,
mert nem értelmezhető!