Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sanity

0 bejegyzést írt és 153 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Kétszer beszéltünk meg randit, és mindkétszer én mondtam le, mert közbejött valami, amit nem tudtam időben máshova szervezni” – ha egy srác rád ír a neten, mert beleszeret a fotódba, az még kevés a sikeres randihoz. Ha még az is kiderül, hogy fiatal kora…..
Sanity 2011.06.21 10:47:58
@michaela77: Nem jelentettem ki, hogy ez neki nem fér bele. Csak feltételezem, hisz ha leszarná, akkor nem írt volna ilyen posztot.
A kérdésed második felére nem tudom a választ, és sztem a csaj is döntésképtelen amúgy. Ennek számtalan oka lehet (nem dugott 8 éve, vagy bármi). Tény, hogy a legtisztább, ha valami nem fér neked bele, akkor ezt közlöd a másikkal.

@Nathan D'Xantine: Nem látok, épp ezért írtam ezt: "A posztban a csaj hozzáállása a kérdéshez nincs leírva - bár feltételezhetjük, hogy ez igencsak negatív dolgo neki, hisz különben nem írta volna meg a posztot."

"Amikor igaznak véli nem azzal érvel, hogy nekem ez így nem megy, hanem hogy ezzel nem fest hízelgő képet magáról... Mintha bizony ez volna a dolga.
Ráadásul azt is feltételezi, hogy nem igaz az egész, és azon parázik, hogy miért hazudna ilyet?"
Miért én magyarázzam meg egy olyan lány viselkedését, akiről szinte semmit sem tudok, de ami egyértelmű, hogy még ő maga sem tudja hogy mit akar? Erre senki nem tudna neked válaszolni tényszerű dolgokat, csak feltételezéseket. Azokba meg belekötnél.

"De a tény hogy valaki hazudott, nem jelenti azt hogy soha többé nem lehet őszinte." Már a sokadik alkalommal forgatod ki a szavaimat. Nem írtam, hogy soha. Azt írtam, hogy "inkább" neki, mert "nagyobb eséllyel"..

És hazudtam, úgy mint te, vagy akárki. Úgyhogy ne higgy nekem.
Sanity 2011.06.21 10:52:02
@Kata1987: "Attól, mert hozzámegyek valakihez attól még szintén TALÁN ő lesz az igazi. A házasság egyáltalán nem garancia arra, hogy a Nagy Ő-höz mentem hozzá. Amit egyébként nem fogok megtenni, de ez most mellékes:D"

De hát pont ez az. Jársz valakivel, aki talán az igazi lesz, majd ha elég sokáig így érzed (emberfüggő), akkor összeházasodsz vele. Ettől még az is talán lehet. De pont itt bizonyítod be, hogy többet ér neked egy házasság, mint a járás.
Sanity 2011.06.21 11:05:26
@Nathan D'Xantine: Nyugi, nem bántottál meg, csak a falat kaparom attól, hogy nem arra kapom a választ, amit írtam, hanem valami hasonlóra :)

Az sem szerepel a posztban, hogy a csaj nem leszbikus. Ezért az.

Amúgy meg persze, optimistán kell állni az emberekhez, de az optimizmus != naivitás. Ha egy most szabadult pedofil elviszi a kislányodat sétáltatni, akkor is megadod neki az új esélyt? Extrém példa, csak hogy lásd, nem lehet ennyire binárisan nézni a dolgokat. És mégis, mi alapján nem engeded el vele a lányod? Az előélete alapján..
„Szépen lassan beleszerettem D.-be. Ő erről nem tudott semmit. Egyszer viccelődött csak azzal, hogy csinálhatnánk hármasban, de ez megmaradt viccnek” – a szövevényes történetből megtudhatod, miért nem tanácsos más férjébe beleszeretni és milyen bölcsek tudnak…..
Sanity 2011.06.20 17:54:47
@KovA: A srác egy fontos ember volt az életében. Egy fontos embert nem építünk ki úgy az életünkből, hogy egyik napról a másikna egy szót nem beszélünk vele. Ha másért nem, akkor azért kellene vele beszélnie, hogy tisztázza a helyzetet. Leírások alapján normális a srác, és egy ilyen biztosan jól esne neki.

A lehetőségek pedig ebben a helyzetben kb az alábbiak:
-elfelejti a srácot, és kerül bármilyen találkozást vele
-beszélget a sráccal, tisztázza a helyzetet, és többet nem találkoznak
-beszélget a sráccal, tisztázza a helyzetet, és tudatosítja a lány magában, hogy csak barát lehet a srác szemében, és 0% esély van többre
-megpróbálja mindenáron megszerezni a csajt (értelemszerűen nem támogatom, sőt, sztem senki, de egy lehetőségnek lehetőség)

Ezek a lehetőségek. Mindegyiknek van következménye. A csaj képzelheti azt, hogy beszélget a sráccal, majd a srác bele fog szeretni - ez pl egy valószínűtlen dolog.
A lényeg csupán annyi, hogy ha nem tudja a lány, hogy mit akar, akkor élete végéig egy reménykedő állapotban lesz, és soha nem fog tudni túllépni a srácon.

Amúgy igaz amiket írsz, csak azzal nem értek egyet, hogy a "se közel se távol" a probléma. Ez az állapot nem probléma, amennyiben nincs már remény. A remény az, amit ki kell iktatni. A legkönnyebb úgy, ha nyíltan beszél a sráccal, és asrác közli, hogy 0 esély van bármire is.
„Felhívtam és csak annyit közölt, hogy egy folt tátong a nyakán és hogy milyen durva volt tőlem, hogy kiszívtam a nyakát, és hogy Ő még ilyen szégyenbe sohasem került” – az első randi után a csaj annyira kiborul a szétszívott nyakától, hogy azonnal elzavarja…..
Sanity 2011.06.17 10:21:01
@Dövan: "ja, férfi oldalról meg akkor van ilyen, ha sikerült megdugni első alkalommal. Ilyenkor természetes, hogy 10-ből 9 alkalommal alábbhagy az érdeklődés, kivéve azokat, akik csak szökőévente látnak pinát."

Nem attól hagy alább az érdeklődés, hogy megdugtad a csajt, hanem hogy megtudtad milyen vele. Ha jó volt, emiatt nem fogod elhajtani. Sőt.
Amúgy is, jobb minél előbb megtudni, ha egy katasztrófa vele az ágyban - legalább nem fektetsz több energiát fölöslegesen a kapcsolatba.

Olyan faszik viszont vannak, egyetértek, akik leígérik a csillagokat a csajnak, megdugják, aztán a kapcsolattól való félelem miatt dobbantanak is egyből. Bár remélem, hogy nem ez az átlag.

"A másik elbaszás meg az volt, hogy nem szabad másnap sms-t írni, ültetni kell a dolgot legalább 2-3 napig."

Ez ilyen kőbe vésett szabály, vagy mi? Én pl szinte mindig másnap telefonálok, akkor még sokkal élénkebben él benne az első találkozás.
Helyzetfüggő amúgy, hogy melyik az optimálisabb. Én türelmetlen ember vagyok, franc fog 3 napot várni :P
Sanity 2011.06.17 10:45:08
@Köldökszösz (csodalampa): Igazad van, az első pár alkalomnál idővel sokkal jobb lesz. Azt viszont meg lehet állapítani, van-e benne potenciál. Ha katasztrofálisan rossz volt, nem érdemes túl sok további energiát fektetni a kapcsolatba.

A visszahívások időzítésével úgy néz ki megegyező állásponton vagyunk (furcsa ez nekem itt :D )
Sanity 2011.06.17 11:40:18
@Dövan: Öö, nem ugyanaz. Átfogalmazom:
Nem attól hagy alább az érdeklődés, hogy megdugtad a csajt, hanem hogy megtudtad, nem jó vele. Ha jó volt, vagy látsz potenciált arra, hogy jó lesz, amiatt h megdugtad nem fogod elhajtani. Sőt, inkább várod a következő alkalmat.

Mielőtt megdugod hajt a vágy, meg akarod tudni, milyen vele. Miután megvolt, más fog hajtani. A vágy, hogy újra átéld vele az előző alkalmat, vagy a fantáziád, hogy "ezt meg azt" kipróbálj/csinálj vele.
A első alkalom utáni motiváció gyakran sokkal nagyobb, mint az eredeti vágy, hogy megfektesd.
„Megmondtam neki, hogy öcsisajt, nekem nincs időm rejtvényeket megoldani, ha meg látott engem az interneten, akkor azt is látnia kellett, hogy van pasim, ergo ne akarjon már velem ismerkedni” - egy rejtélyes telefonáló zavarja meg Levélírónk nyugalmát: a hang ismerkedni akar…..
„A csók manapság nem jelent semmit? Nem tudom, mit csinál, és nem értem őt. Ha nem akar semmit, miért nem mondja meg? A legrosszabb ez a bizonytalanság, amit a napokban állok ki” – egy rosszul sikerült házibuliban minden esélyed meg van arra, hogy becsajozz. De hiába…..
Sanity 2011.06.07 15:57:38
@Alfonzina: "aki korábbi sérüléseket bújtat a bunkósága mögé, az valójában mindig is az volt. a sérülések, csak kihozták belőle azt."

Nem igaz. Jellemfejlődés, dereng ez esetleg? Az emberek változnak az őket ért impulzusok hatására. Az túlzott egyszerűsítése a kérdésnek, hogy "eredetileg is ilyen volt".

"a leginkább az a jó, ha végül mindenki megtalál életében legalább egy olyan embert, akivel x ideig jól megvannak, kölcsönös boldogságban. akkor úgyis elfelejt hirtelen minden pofont és csalódást."
Ez jó, tényleg. De a pofont és a csalódást nem felejted el, hiszen pont ezektől lettél olyan, amilyen. Ha nem tanultál a pofáraeséseidből, újra el fogod követni a hibákat, és ugyanez lesz a vége.

Sajnálom ha nem értetted, amit írtam. Pont a te felvetésedre reagáltam, miszerint ez egy körforgás, és mindkét fél hibás. Szvsz nem.
Sanity 2011.06.07 19:46:21
@Alfonzina: "áltudományos kioktatás" :D Ez egy blog, kérlek, ahol valaki nem ért veled egyet. Ne vedd magadra.

@Joe69: Tényleg ennyivel normálisabban megy ez külföldön? Sajna én is ezt látom, mint te, hogy itthon ez katasztrófa.
Sanity 2011.06.08 16:26:49
@ċsirke72: Tanultál belőle, és továbbléptél. Ez a legjobb ami történhetett, és mostmár egyértelműen látod, milyen jó döntés is volt.

Egyetértek veled, kevés olyan faszi van, akit nem hintáztatott nő. De optimális esetben ez vagy korán megtörténik, vagy egy ilyen kapcsolat után tanul belőle a faszi. Ezen túl kell esni, hogy felvértezd kicsit magad. Azokon kell segíteni, akik nem tudnak kilépni egy ilyen "kapcsolatból", vagy egymás után ilyenekbe esnek bele.

@Névtelen betelefonáló: A "nem akarom megbántani" simán közrejátszhat, egyetértek. De ugyanúgy a "jó lehet ez a faszi még valamire" is.
Az alkohol viszont nem lehet kifogás. Azt értem, hogy társadalmilag elfogadott, ha az alkoholra fognak az emberek ilyen dolgokat, de nem az alkohol az igazi motiváció, ez is tény. Leginkább egy katalizátorként lehet rá tekinteni, mivel a gátlásokat csökkenti, és mernek lépni az emberek. A vágy kell hozzá, anélkül az alkohol sem "segít".
„Előveszem a pénzem és odarakom. Nem zavarja. Lehet, hogy sok férfi úgy gondolja, majd akkor ruház be, ha már van miért?” – a második randi egy étteremben zajlik, és a desszerthez meglepetés is jár. Ha elfogadsz egy meghívást, ne indulj el otthonról pénz nélkül.…..
Sanity 2011.06.08 09:11:29
@gernika: egyetértek, amennyiben így történt, ahogy a posztban le van írva, a srácnak kellett volna fizetnie.
Ha meghívok egy lányt vacsorázni, akkor nehogy már a felét tegyem be középre a számlának... Gáz. Azt nem értem, hogy a srác önbecsülését ez nem zavarta.

@lilaorogna: Amúgy meg az is igaz, hogy nehogy már a srác 8-10-20k forintokat költsön egy randin, mielőtt bármi történik. Ha nem akar, ne költsön. Vigye el teázni, és fizessen 1000 forintot. Vagy vigye el sétálni, és ne fizessen semmit. Viszont ne hozza ilyen helyzetbe se magát, se a lányt. Jól biztos nem fog kijönni belőle.

@Kytia: "Kár volt a végén beszólni neki. Közepesen átlátszó, gagyi indokkal elhajtani bőven elég lett volna." Így van. De az is igaz (ahogy mások már írták), hogy a számla felét sem kellett volna kifizetni, csak a rá eső részt. A srác innentől úgy is esélytelen kategória.
„Olyan volt, mint bármelyik átlag pasi, mély hangú, nem tette a lábát sem keresztbe, nem affektált. Többet nem írtam neki, ő sem nekem” – amikor az ember saját magát vezeti félre, biztos hogy a másikat kell hibáztatni? Rózsaszín-szemüveg elburjánzást és…..
Sanity 2011.06.06 13:22:04
@Devil2: A posztban leírta a csaj, hogy a srác nem közeledett hozzá egy kicsit sem. Valószínű, hogy a srác baráti közeledést érzett, a csaj meg többet akart, de nem tett semmit csak várta, hogy a srác lépjen. Nem lépett, érthető okokból. Ha a lány egy kicsit egyértelműbben viselkedik, hamarabb kiderül, hogy ez a helyzet. Elég őszintének tűnik a srác a leírtak alapján; szerintem ha bármi arra utaló történt volna, hogy kedves Kriszti akar tőle valami komolyabbat, szemrebbenés nélkül közölte volna a tényállást.
„Minden ideálisnak tűnt: diszkrét csók a Margit-szigeten. De valahogy csalódás volt: az álompasim stresszes, és úgy csókol, mintha kötelező lenne” – meddig érdemes várni egy lovagra, aki állandóan elfoglalt, lemond randikat, amikor meg ráér, akkor is inkább…..
„Ahogy ezzel eldicsekedtem egy haveromnak, a csajról időközben súlyos dolgok jutottak a fülembe: férfiakat használ ki, meghívatja magát mindenhova” - ha összehozol egy párt, és utólag kemény infók derülnek ki a csajról, kinek a felelőssége tájékoztatni az érintett…..
Sanity 2011.05.31 00:18:41
@tükörfúró: Pontosan, mint férfi a férfinak. Hihetetlen, hogy milyen sok ember túlgondolkozza az ilyen helyzeteket (jaj, mit és hogyan kellene mondani..). Meg kell mondani neki őszintén, ennyi. Ha nem vevő rá, az az ő dolga. Te megtetted a magadét.
„Nem értem, hol fogta meg az én érzelmileg analfabéta exemet ez a lány. Mit képzel? Csak úgy túl lehet lépni 12 éven?” – megosztó történettel zárjuk a hetet. Adott egy lány és egy érzelmileg libikóka srác, akinek az ősei kő alkoholisták, és ez az örökség…..
Sanity 2011.05.27 16:18:04
@Bundabandi: Írtad, hogy sorra veszed a dolgokat papíron, és amíg több a jó mint a rossz, addig vele vagy.

Ez a gondolkodás szerintem nagyon is korlátozó. Korlátozza a lehetőségeidet, túl sok kompromisszumra késztet. Egy ideális pár alig talál a másikban kivetni valót (és most nem 2 hetes szerelemre gondolok, ugye), pedig ha keresne találna. Csak ugye attól ideális a pár, hogy a ténylegesen fontos kérdésekben megfelelnek egymás számára, és innentől a sok apróságot mindenki kb figyelmen kívül hagyja.
Ha fel kell irogatni a jó tulajdonságait a másiknak, akkor már nagyon sok téren merültek fel problémák. Az ilyeneknél simán találsz jobb kapcsolatot is.
„Azt mondta, hogy ne fújjam fel, nekem is van romantikus regényem, mégse bújom állandóan, csak ha rám jön. Így van vele ő is” - a csaj megtalálja pasija titkos pornófilm gyűjteményét. Nem azon bukik ki, hogy az ura ilyesmit tart a házban, hanem amiatt, hogy ilyen tetemes…..
Sanity 2011.05.25 23:51:39
Oh my, hova kerültünk. A pornófilm már megcsalás kategória... Nehéz ezt a posztot komolyan venni, hiszen kb 0 felvilágosultságról és IQ/EQ párosról tesz tanúbizonyságot. Azért megpróbálom.

Összeköltöztetek, yeah. Néha szoktak ilyet csinálni az emberek. Amúgy nekem van 2 ismerősöm is, akik pontosan 19 napig jártak egy-egy nővel. Törvényszerű, hogy az összes kapcsolat végeszakad 19 nap után, ugye... Not.

"Egyszer kíváncsiságból megnéztem az egyiket, amikor nem volt otthon." Ez nálam válóok. Ne csodálkozz, ha kiakad rajta. A minimális bizalmat sem mutatod felé, ha így elégíted ki a kiváncsiságodat. Hogyan kellene? Megkérdezed tőle. Ha akar, válaszol, ha nem, nem.

"Nem rázott meg" - de azért egy posztot megért. Lol. Remélem ezt te sem hiszed el. Mi biztosan nem.

"minek neki… ENNYI?" Attól még, hogy a te étvágyadat kielégíti havi 2* ugyanazon az ágyon misszionárius pozícióban 1 orgazmus, attól még képzeld el, vannak akik szeretik a változatosságot.

"Szerencsére ebből a műfajból csak 1-et találtam, az általam megtekintett kb. 20 alkotásból. De ezt már nem vetettem a szemére." Huh, most nagy kő esett le a szívemről. Pedig megérdemelte volna, hogy szembesítsd a tényekkel... Not.
Te tényleg ennyire prűd vagy?

"Egy pornófilm gyűjtemény megcsalásnak számít vagy amolyan levezetésnek?" Semminek. Ha ez neked megcsalás, akkor ha esküvőre mentek, menyasszonytánckor felpofozod a menyasszonyt meg a barátod is, hogy hogy képzelik? Gondolkozz már. Inkább örülnöd kellene, hogy van egy férfi az életedben.

"Szóval, azóta ezen rágódom, de nem látszik rajtam, minden megy tovább a maga medrében. Csak akkor is zavar." Tökéletesen egybecseng a "Nem rázott meg" sorokkal.

"Mi van, ha jön majd egy igazi hús-vér csaj?" Fog jönni. Nem egy, sok.

Tudod, az a baj a hozzád hasonló lányokkal (amúgy ez fordítva is igaz sokszor), hogy bár logikusnak hangzik amit csináltok, de ellentétes eredményt értek el vele. Le akarjátok tiltani a másikat minden nőről, hisztiztek ha egy kolléganővel fél órával tovább bentmarad az irodában, stb. Amit nem fog fel a kis agyatok, az az, hogy ha akar, akkor bizony meg fog csalni. Bármit tehettek, akkor is meg fog csalni.
Ha ellenben azt az energiát, amit önmarcangolásra, veszekedésra, kutakodásra, és egyéb baromságokra fordítotok inkább a kapcsolat építésére tennétek át, százszor közelebb kerülnétek a másik megtartásához.
Ha egy férfi le van tiltva mindenről, nőre kb néznie sem szabad, akkor zsigerből ellenkezni fog minden porcikája a tiltás ellen, és előbb utóbb csakazért is megtesz valami olyat, amit te nem szeretnél. Ha ellenben azt látja, hogy te egy olyan nő vagy, aki miatt érdemes hűségesnek maradni; ha látja rajtad, hogy a kapcsolatotok építése milyen fontos neked, és mennyi mindent megteszel neki/érte, akkor sokkal inkább fog téged választani.
Egy okos nő úgy alakítja a történéseket, hogy a férfi úgy érezze, hogy nála van a döntés, és ő az aki választ (és ugye ez a választás egybeessen azzal, amit a nő akar). Ja, hogy ezért tenni is kell valamit a kapcsolat érdekében, és nem elég picsogni a pornógyűjtemény láttán? Talán megér neked is egy próbát ez.
„A hölgyről az elején szándékosan nincs jellemábrázolás - ezt szűrje le mindenki a sztori alapján, ahogy akarja. Én sem minősítem. Nem tudom minősíteni” – mai posztolónk megkapta a tökéletes szülinapi ajándékot, amit egy lány csak adhat egy pasinak. Az…..
Sanity 2011.05.19 09:42:48
@Dr. Jula Watson: Egyetértek, biztos volt előzménye.

Amúgy nem tudom mi ebben a nagy szám. Megdugott egy csajt a faszi, úgy, hogy a csaj kezdeményezte. Húha, ez felfoghatatlan, és alapjaiban regette meg az eddig kialakult világképem... Not.

Én arra lennék kíváncsi, hogy mi mitoválta a posztolót ezen történek megosztására. Valószínűleg az egója vezérelte. Ez esetben viszont jobb, ha a lúzer cimbik előtt dicsekszik, ott több nyálcsorgatós pozitív visszajelzést fog kapni. Itt max annyit, hogy "You're not a special snowflake", ha nem is pontosan így, de ez egy mindennapi sztori.

Ami még vicces az egészben, hogy bár ő úgy fogja fel, hogy milyen különleges és extra egy ilyen "ajándék" születésnapra; el kell, hogy keserítsem. Más ilyet a hétköznapjain él meg, így nincs korlátozva évente egyre a hasonló alkalmak száma.
„Elkezdte egymás után rendelgetni a rövideket (pálesz 750!). Jól van, gondoltam, ha ennyi pénze van, hagy igyon. De nem ilyen egyszerű volt ám!” – mit lehet kezdeni egy olyan nővel, aki nem száll be a közös számlába, viszont szenvtelenül végignézi, ahogy a partner…..
Sanity 2011.05.18 09:31:10
@Nard: azzal totál egyetértek, hogy a csaj azt képzeli, ez "jár" neki. A pálinkáról mindenkinek meglehet a saját véleménye.

A posztra reagálva pedig annyi, hogy a srác egyértelműen egy balfék. @Köldökszösz (csodalampa): az első kommentjeiben elég jól összefoglalja a helyzetet.

A vicces az, hogy a csajokra van kiakadva, hogy így tekintenek rá. Kedves posztoló, te, és a hasonszőrű emberek miatt lesznek ilyenek a csajok. Ha csak olyan férfiak lennének, akikkel ezt a játékot nem lehet eljátszani, akkor nem alakulna ki ez a viselkedésminta. Viszont mivel a férfiak többsége ekkora balf***, ezek a nők mindig találnak olyat, aki úgy viselkedik mint te. Ezzel megkapja a visszajelzést, hogy működőképes amit csinál, és mivel nagyon kényelmes, nem is hibáztathatod, hogy így viselkedik.

Ha lenne egy különleges képességed, és egy csettintésedre bármelyik nő a lábaid előtt heverne, akkor csettintenél? Vagy végiggondolnád, hogy ez etikátlan, és emiatt nem csinálnád? Költői a kérdés.
Csak hohogy tudd, a nő kezében pont ugyanilyen fegyver a szex. Elhúzza a mézesmadzagot, te pedig a csilalgokat lehoznád érte. Azt mondod nem? Pedig 4 számlát is kifizettél. Majd az 5. az más lesz, belőled nem lehet hülyét csinálni, ugye... Azzal, hogy egyszer lefeküdt veled, csak megerősítette a "helyes viselkedésed". Ha elég sokáig maradsz ATM szerepben, egy idő után majd megint lefeküdhet veled, hisz jól viselkedtél. Bár ez egyre drágább lesz.

Lényeg, hogy a nő minősítgetése helyett nézz kicsit magadba. Egy ekkora lúzer mi másért kellene nőknek, mint hogy fizessen nekik ezt-azt, vagy meghallgassa a bánatukat?
„Hamarosan a nő újra jelentkezett és felhívta magához a páromat borozni, szerencsére velem együtt. Végre tudomásul vette, hogy a pasi foglalt" – mit tennél, ha egy nő ráakaszkodna a pasidra, moziba és parkolókba cibálná? Mindez már bőven kimeríti az udvarias…..
Sanity 2011.05.17 15:37:30
@Muha: Igen, pasikban bízni. Remélem, hogy csak viccből írtad, hogy ez kb lehetetlen.

@Devil2: Persze, valamennyire lehet hatni a másik csajra is. De sokkal egyszerűbb (és százszor hatásosabb) a saját kapcsolatodat rendbe tenni, és kb leszarni a másik csajt.

@Kytia: azért figyelj oda, hogy ne ess át a másik oldalra a jövőben, ahol minden apró hibát észreveszel, és előre vizionalizálod, hogy emiatt nem lehetne jó a kapcsolat, és inkább bele sem vágsz. találd meg azt a néhány dolgot, ami tényleg a legfontosabb NEKED, és ezekkel a tulajdonságokkal rendelékezzen az illető. ha ezek mellett egy intelligens, kompromisszumokra kész illető, akkor nagy baj nem lehet.
Sanity 2011.05.17 15:45:11
@Devil2: Úgy értettem, hogy nem az a megoldás, hogy a másik nőt kell leállítani. Ha a férfi azt érzi, hogy te egy olyan nő vagy, aki miatt érdemes hűségesnek lenni, akkor lesz hűséges. Azzal, hogy a másik nőt próbálod leállítani, hosszú távon nem mész semmire, még ha ez a nő odébb is áll. Jön majd másik.
Ezért mondtam, hogy inkább a saját pasijára kellene ezt az energiát fordítani, az minden szempontból, mindenkinek jobb.
Sanity 2011.05.17 16:01:14
@Devil2: Ja értem, az más tészta. Amúgy kétlem, hogy egy őszinte "Nem szeretnék tőled semmit" ne lenne elég. Ha a srác ezt ki meri mondani a csaj szemébe nézve. Ez a probléma max akkor tud elharapódzni, ha a srác egy lúzer, és nem meri kifejezni az "érzéseit", és szánalomból vagy konfrontáció elkerülése miatt inkább találkozik a nővel, meg hasonlók.
„Csak az erősebb nősténnyel párzik a hímoroszlán? A mai nőkben iszonyú görcsök vannak, mi több: görcs erdők” – egy igazi férfiúi kifakadással indítjuk a hetet. A fiatalember megosztja velünk értékes megfigyeléseit, melyek azt a kérdést feszegetik, hogy miért…..
Sanity 2011.05.16 10:38:17
@Bundabandi: Azon a felvetésen kívül, hogy igaza van a srácnak, egyetértek azzal amit írtál.

@Kytia: azért kérdez ennyit, mert köze nincs ahhoz amiről beszél. Megállapította, hogy a nők versengenek egymással férfiak számára nem mindig logikus módon, és ez számára felfoghatatlan.

Van egykét alapvető ellentmondás a posztolónál:
"24 éves vagyok, az éjszakai életben elég jártas", erre gimnázium meg hasonló példkkal jön.
Emesét így jellemzi: "Lehetetlen vele közönségességben versenyezni" Erre pontos leírást ad arról, milyen a csaj, mivel tűnik ki a többiek közül.
"Annyira engem nem zavarnak, lesajnálom őket," mármint az ilyen lányokat - írja a posztoló. De azért egy posztot megér a téma.

Az én véleményem a témában, hogy a nők a férfiakhoz képest jobban függenek a környezetük véleményétől. Fontosabb nekik a visszajelzés, és ez ugye azt váltja ki, hogy a csajok a peer group-jaik által képviselt értékrend felé mennek (hisz tőlük kapják a visszajelzés nagy részét). Többek közt ezért jellemzőbbek az iskolákban a lányoknál a divathullámok (ilyen kabár olyan kabát, kis táska baszott nagy táska, ilyen-olyan minta, stb).
Nagyon sok visszajelzés érkezik a médiából is. Hatalmas a nyomás a fiatal lányokon, meg kell felelniük a kor elvárásainak. Manapság gáz ha valaki 16 évesen szűz. Pár évvel ezelőtt ez inkább olyan 17-18 év körül volt. Pár év múlva (vagy lehet, hogy már most, nincs elsődleges forrásból infóm) 14-15 lesz ez a kor.
Manapság gáz, ha nem sminkeli magát a lány általánosban. Ezt diktálja a társadalom.
Nézzük meg a mostani amerikai trendet, 10-12 éves "énekesek" a sztárok. Hasonló korú gyerekek pedig megőrülnek értük. Én annó Pap Ritát hallgattam aki Hápi Kacsáról énekelt, most a 10 éves gyerek a szerelemről, párkapcsolatokról, hírnévről hallgatja a dalokat. Hihetetlenül felgyorsult minden.

Márpedig ezek a fiatal lányok vagy felveszik a "fejlődés" ütemét, vagy lemaradnak, és a "gáz" kategóriába fognak tartozni. Ha az összes barátnőd lefeküdt már valakivel 15 évesen, akkor te gáz vagy, ha még nem. És akármennyire korai (szvsz) és szar az egész, a csaj még akkor is le fog feküdni valami random sráccal, csak hogy ne lógjon ki, ne maradjon le.
Ha a többiek kurvásan öltöznek, ők sem mehetnek az anyuci által varrt fodros hosszú szoknyában a gimibe.
„Öt napra vidékre kellett mennem a szüleimhez. Mivel ennyi időre még soha nem hagytam magára, érdekes próba elé került” – a pasidat úgy tudod örökre magadhoz bilincselni, ha bebizonyítod neki, hogy függ tőled. Csak mond meg neki, hogyan működik a mosógép és…..
Sanity 2011.05.10 15:53:08
@Badbitie: örülök, hogy jól elvagy, csak nem értem miért mondod ezt el nekem.

Mindenki azt csinál a kapcsolatában amit akar, ha ez mindkét fél számára elfogadható. Ha nálatok ez így működik, azzal minden rendben.

Mindezektől függetlenül azzal nem értek egyet, hogy egy férfinek ezekhez nem kell értenie. Az, hogy nem ő csinálja, az más kérdés, de bármikor lehet ilyen helyzet (lol már, 5 napra elmegy nő, ez nagy dolog? ez tök hétköznapi - üzleti út, bármi lehet), és mennyire gáz már, ha a férfi képtelen önmagáról gondoskodni. És itt most nem arról beszélünk, hogy 8fogásos ebédet csináljon. Hanem hogy megmelegítse a kaját?!? Az ilyen szintű fügés a nőtől/társadtól gáz, és totálisan kiszolgáltatott pozícióba kerülhetsz miatta.
„Vonzanak a nők, szexuális és érzéki értelemben egyaránt, a gond - többek között – az, hogy már nagyon fiatalon megtanultam kielégíteni magamat” - a történet szerint jelentősen visszavetheti egy pasi szexuális fejlődését az, ha túl korán felfedezi az…..
Sanity 2011.05.04 14:41:11
@Pitekusz: teljesen korrekt amit írsz. A baj az, hogy túl "kényelmetlen" ez a folyamat, és így sokan bele sem mernek vágni. Pedig megéri, pár hónap alatt totál ki tud cserélődni az ember, és ezt az egész környezete észreveszi (velem is ez történt egy éve kb)
Sanity 2011.05.04 15:06:06
@xmioz: Jó ötlet, bár nem biztos, hogy ebbe az irányba érdemes elküldeni az ilyen helyzetbe levő embereket. Totál össze fognak zavarodni a sok új ismeretanyag miatt, és az első reakciók erősen negatívak lesznek, így meg a motiváció fog lenullázódni. Nem ajánlott pl micro-calibration-el kezdeni.

Ha valaki ilyen helyzetben van de kész ezen változtatni és szeretne hosszabban beszélgetni/konkrét tanácsot kérni emailben vagy egy sör mellett, szívesen szánok rá időt. Bár ezt itt netzes leírni, túl sok a troll.