Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Együtt a Közjóért

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2012 május 22. a biológiai sokféleség nemzetközi napja vagy a biodiverzitás védelmének világnapja. Ezen a napon rendezvények, programok és konferenciák sokaságát rendezik a biodiverzitás népszerűsítése, a lehetőségek és a fenntarthatóság megvitatása…..
 A kisterenyei II. János Pál Pápa Katolikus Általános Iskolában került megrendezésre a helyi cserkészcsapat farsangi bálja és az ezzel egybekötött programok. A karancssági cserkészcsapat is meghívást kapott a rendezvényre, melynek lelkes tagjai örömmel tettek eleget. Az…..
2011. 12. 12.-én az Együtt a közjóért Egyesület csatlakozott a SÁGÚJFALU ISKOLÁÉRT ALAPÍTVÁNY karitatív kezdeményezéséhez...
2011. 12. 10.-én látogatást tettünk Balaton településen, ahol a helyi érdeklődők számára bemutattuk tevékenységeinket, eredményeinket,…..
2011. 12. 05.-én az Együtt a Közjóért Egyesület Német nyelvű könyveket adományozott a Karancssági Általános Iskola könyvtárának. Godó Péter Iskola Igazgató szerint jó hasznát veszik e könyveknek az oktatásban.  ..
2011.11.26.-án az Együtt a Közjóért Egyesület Szervezetek Közti Fórumot tartott, amelyen egyesületek és alapítványok képviseltették magukat. A rendezvény célja a tevékenységek összehangolása, a falusi, vidéki helyzet megoldási lehetőségeinek megvitatása volt. Ebben a…..
2011.11.26.-án az Együtt a Közjóért Egyesület Szervezetek Közti Fórumot tartott, amelyen egyesületek és alapítványok képviseltették magukat. A rendezvény célja a tevékenységek összehangolása, a falusi, vidéki helyzet megoldási lehetőségeinek megvitatása volt. Bemutattuk…..
2011 november 17.-én 2,5 m3 tűzifát adományozott a Karancssági óvodának az Együtt a Közjóért Egyesület...
2011 nyarán Karancsságon Prezenszky Edit néni közbenjárásával és az Együtt a Közjóért Egyesület tagjainak aktív közreműködésével megalakultak az első kis cserkész őrsök. Az első két őrs a Karancssági I. István Általános Iskola 1. és 2. osztályos tanulóiból áll. A…..
Bemutatkozás a Gazdakör című műsorban a Duna Televízióban!2011. 08. 20.-án tartott Guinness rekordkísérlet rendezvényünk során riportot készített Egyesületünkről a Duna Televízió!A riportot 2011. 09. 01.-én láthatták a Gazdakör című műsorban, első riportként!A műsor az…..
Guinness rekordkísérletA 2011. augusztus 20.-án tartott Guinness rekordkísérletünk során vállalt feladatot sikeresen teljesítettük. 40 kg lisztből 500 db bodakot, azaz cigánykenyeret készítettünk. A gyúrást, sütést öt romungro cigányasszony végezte, hagyományos ruhában,…..
Az önkéntes véradást a Magyar Vöröskereszt szervezi, a helyszínt az Együtt a Közjóért Egyesület biztosítja. Nógrád megye nagyon kevés vértartalékkal rendelkezik!!!Ezért a Magyar Vöröskereszt és az Együtt a Közjóért Egyesület (EKE) mindenkit arra kér, hogy adjon vért…..
Guinness rekordkísérlet és 20.-i vendégség Időpont:2011. augusztus 20.Helyszín:Karancsság, Nógrád megye Kossuth út 93. (a régi kocsma épület)Program: 9:00-12:00 - véradás a Magyar Vöröskereszt szervezésében 13:00 - rendezvény kezdete, megnyitó 14:00 - vendégség,…..
Szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt az Augusztus 20-án, Karancsságon rendezésre kerülő Guinness rekordkísérletünkre!   Guinness rekordkísérletKategória és cím: „Legnagyobb mennyiségű élesztővel  készült, cigányok által sütött…..
Osztojkán Béla Versmondó Verseny2011. június 25.-én a Karancssági I. István Általános Iskolában rendeztük meg -idén először- a vándorkupásra tevezett Osztojkán Béla Versmondó Versenyt.     Osztojkán Béla (1948-2008) roma származású költő, prózaíró,…..
Csibeosztás 20112011. június 15.-én a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány adományaként 24 halmozottan hátrányos helyzetű családnak osztottunk szét a Karancssági Önkormányzattal együttműködve családonként 40 db csibét és melléjük további 40 kg takarmányt.Az idei…..
Hegyvidéki szemétgyűjtés lovaskocsival!2011. május 21-én Karancsságon szemétgyűjtést szervezett az Együtt a Közjóért Egyesület a Karancssági Önkormányzattal közösen a "TeSzedd - Önkéntesen a tiszta Magyarországért" akció keretében. A szemétgyűjtés során a…..
Az Együtt a Közjóért Egyesület 2011-ben az Észak-nógrád megyei Karancsságon házikerti művelési programot indít 'Kiskert Program' néven.A program célja a művelés alól kikerült házikertek újbóli művelésbe vonása, ezek gazdasági szerepének…..
Tisztelt olvasó!Az Egyesület célja a vidéki, falusi közösségek gazdasági szerepének motiválása, erősítése, önfejlesztésre való hangolása.Az Egyesület közreműködő kíván lenni szervező tevékenységgel, olyan helyi központok kialakításában, amelyek működése révén…..