Regisztráció Blogot indítok
Adatok
McWolfy

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben az országban mindenki csak panaszkodik, ahelyett, hogy a kis dolgoknak örülne. Zsolt például képes volt átemailezni ezeket a fotókat a Homárnak, csak mert 1 nap alatt megkapta édesanyja elsőbbségi levelét. Hát semmisejó? A napokban felhívott édesanyám, hogy küld nekem egy…..
Becsatlakozunk az Index papírba fojtó bankok cikkébe egy naiv ügyféllel. Frank a napokban arra lett figyelmes, hogy érintetlen hitelkártyáján is bír képződni tartozás, méghozzá a számlakivonat miatt, ami persze csuklóból büntetnek is: Unicreditbank hitelkártya számlám van, de…..
McWolfy 2007.08.31 11:31:53
Subba Extázis reggel fél nyolckor 2007.08.31 09:14:34
Zene nélkül határozottan élvezhetőbb A Hegedűs produkciója, amit a Napkeltében nyújtott a minap. Basahalmi Elemértől loptuk...
McWolfy 2007.08.31 11:31:19
Subba Még egy kép a múltból 2007.08.30 19:29:15
Még egy több mint húszéves képpel szeretnénk a drága Subba-olvasók idejét rabolni, a feladvány: kicsoda a balra látható úr? Mivel az enyhén eszelős tekintet segíthet a megfejtésben, ezért külön segítséget nem is adunk, illetve annyit, hogy a poszt folytatásában a kép teljes…..
McWolfy 2007.08.30 19:33:16
Ezt a zseniális backdoor-üzenetet Márton küldte Önöknek Üzbegisztánból: Egy igazi szovjet műalkotást szeretnénk bemutatni a Szavickij Múzeum férfivécéjéből. Az „Administration“ szó felett letakart szőveg valami olyasmi volt, hogy „You can buy toilet paper from…..
Na melyik ma is alkotó médiacelebről szólt az a váteszi című interjú, ami így kezdődött: Nagy bajban lehet a Hanglemezgyár, ha ott *** *** főszerkesztői székbe ülhet - mondták egyesek [...] Mások állítólag engedélyt kértek, hogy az igazgatói értekezleten ne kelljen…..
McWolfy 2007.08.29 08:46:17
Lemásznak, nem másznak, az első ingerre elindulnak? Hála az egyik hírügynökségnek, egy tegnapi bűnügyi jelentésből végre megtudtuk, hogy miképp is végzik szükségüket a toronydaru-kezelők: Levizelte az alatta álló munkásokat egy darukezelő az egyik kaposvári gyárban,…..
A Homár a maga részéről tavaly kiszórakozta magát az eastpak pszeudodízeles zombis hátizsákreklámjain, azonban az oszlóképű modellek azóta hazánkban már az utcán rémisztgetik a kisgyerekeket. Trex rémült szülőként a jóságos internethez fordult…..
Subba Der Tod in Venedig 2007.08.27 08:52:00
Bár kissé későn vettük észre ezt a gyöngyszemet, mégis utólag ezúton szeretnénk gratulálni a Bors teljes szerkesztőségének, a remek irodalmi párhuzamállításért, mi magunk sem tudtuk volna ennél burkoltabban közölni az olvasókkal, hogy mit is gondolunk a haldokló…..
A Homár mindig szívesen hozza le a válaszreakciókat, mégha az eredeti posztból egyértelműen ki is derül, hogy a levélírónak nem feltétlenül van/volt igaza. Most például a szélvédőre kitett rendszámtábla kapcsán tesz helyre néhány dolgot a hondást igazoltató rendőr: Egy…..
Péter kicsit meglepődött, amikor az őt igazoltató rendőr azért büntette meg a szélvédő mögött pihenő első rendszáma miatt, mert úgy emlékezett, egyszer már megbüntette hasonló ügyben, ezért visszaeső: tegnap este belefutottam ismetelten ugyanabba a rendorbe aki kb. 2 honapja…..
Van olyan, hogy a végén kibékül az ideges vevő és az önjelölt pedagógus eladó. Ez történt Rolanddal, aki olyan levélben számol be az örömhírről, amiben spontán szerepel a "sárbobálás" szó. Tisztelt Homár ! „A hangnem miatt törölt rendelés„ című…..
A Homár hagyományosan csípi a kifacsart humorú Skittles-cukorkareklámokat, így a legújabb darabot Önök sem kerülhetik el. A hétvége kínzó kérdése is ehhez kapcsolódik: hogyan nyúlhatták le a cukordílerek az összes jelentős egyházi és állami ünnepet? A helyes megfejtéseket…..
Subba Subba szív iWiW: Szexy 2007.08.17 15:24:00
Úgy kell nektek a Wiw-es válogatás, mint gyermeknek a pálinkás kenyér. Szuper vékony volt a hét, de nem vonjuk meg tőletek a WiW-es válogatás gyönyöreit. Lapozgassátok bátran!- Gyere vedd fel!- Vajon mennyire lehetett egyszerű a jelszava?- Szexistennő- Apu- Adult-…..
Subba Pucsítás a Ferenciek terén 2007.08.17 14:19:33
Hogy mik vannak manapság, ezeknek semmi sem szent, az utcán gyerekek is vannak, nadeijet a templom szomszédságában, satöbbi satöbbi. A linket Edyna30 kommentjéből csórtuk, köszönettel...
A germánok már rákaptak pár klasszikus magyar fogásra – jelenti alkalmi tudósítónk, a világ legjobb videóblogját, a Rossz PC játékokat jegyző freddyD. Alant olvasható barátunk beszámolója a berlini lángosról és a Lidl lecsójáról. Mi lenne, ha összeszednénk, melyik…..
McWolfy 2007.08.16 21:50:11
Bár a tinédzserbeetetési versenyben az alkohol stabilan tartja magát dobogós helyén, azt azért ugye nem gondolták komolyan, hogy egy Cool felirat miatt fognak aluminiumdobozból fehérborozni a fiatalok? Toxikus fedezte fel a szezon fazonját: Remélem még nem volt:D Hozzáfűzni semmit…..
McWolfy 2007.08.15 08:09:51
Még meg sem alakult a Magyar Gárda, máris forró mancsát érzik torkukon a liberálbolsevik kozmopolita fesztivállátogatók. Duke Gyula például egy igazi békebeli ártalmatlan turistaszopató mókamestert fedezett fel a Balaton Sound fesztiválra bliccelése alkalmából. Valaki Zamárdiban…..