Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bulvárcsávó az rtlklub sztárja

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klub egyik legrégebbi műsora kerül le a képernyőről március 23. után, írja a Vidget.hu. Az értesüléseket aztén házon belül megerősítettük, tényleg megszűnik a 12 éve látható műsor, aminek majdnem teljes stábját kirúgja a csatorna. Az ok anyagi, az RTL Klub…..
Attól, hogy valaki megnyer egy tévés tehetségkutatót, nem lesz lemezmilliókat eladó világsztár, bármit is igyekeznek a szerencsétlen énekesekkel elhitetni a műsorok zsűritagjai akkor, amikor élő adásban olyanokkal tömik a fejüket, hogy "jobb vagy, mint az eredeti" és…..
A szervezők nyilvánosságra hozták a debreceni úszó-Eb jegyárait. Ezek szerint legjobbjaink előfutamait 1000 forintért vígan megnézhetjük, de a döntőkre csak úgy ülhetünk be a hatalmasnak nem mondható debreceni uszodába, ha mind a hét napra érvényes bérletünk van. Ebből…..
Subba Rúgok, csípek, harapok 2011.10.15 01:54:05
Bepörgött mami, HIT IT!   ..
bulvárcsávó az rtlklub sztárja 2011.10.15 13:34:00
hogyvolt Barátok közt 5757-5758. 2011.08.29 11:00:00
Balázs és Hanna rexezni hívja bambafejű Petit, de a srác éppen szobafogságban van a titkos buli miatt, így helyette a legalább két korosztállyal alacsonyabb szinten leledző Bandika csatlakozik a már nem baseball-sapkás Hannáékhoz. Kingát bűntudat gyötri amiatt, hogy emlékei…..
bulvárcsávó az rtlklub sztárja 2011.08.29 14:00:41
Viszonylag hosszú ideje készíti második nagylemezét a Turbo, a várakozásnak azonban ma vége. A Lángoló Gitárok most bemutatja a Lost Measure albumon található mind a 11 dalt az elejétől a végéig. A zenekar szerint a az anyag sokkal érettebb és összetettebb, mint eddig bármely…..
Most még tele szájjal röhögünk ezen az emberen, csak nehogy az arcunkra fagyjon a mosoly ... iszonyú pofátlanul nyomja a demagóg szöveget, melynek farvizén ügyesen átvenné a hatalmat a pártban: Gyurcsány Ferenc azt szeretné, hogy az MSZP a hatályos törvényekben megköveteltnél…..
Ossian - Az lesz a győztes (Hammer Records) Attól tartok, ezúttal elkerülhetetlen lesz, hogy lefussunk bizonyos kötelező köröket. Ez azonban jelen esetben szerzőnek és véleménynyilvánító olvasónak egyaránt érdeke. A magyar heavy metal lakossági műfaj, a Kérdezz, felelek pedig…..
bulvárcsávó az rtlklub sztárja 2011.04.19 22:12:56
@melchi zadok: Tudom :))) A legeslegnagyobb szívás egyébként, hogy még nem tartott ott a technika, hogy fel tudtuk volna venni videóra telefonnal. Ez a balhé így is Szalacsival van egy szinten, hát, még ha láttátok volna, mikor Endre a dobok közé esik! Ő is érezhette, valami nincs helyén, mivel tinédzserkorú szegecses csuklószorítós fiatalok álltak háttal a színpadnak középső ujjukat feltartva. Iszonyatos balhé volt. "A gyűlölet, itt lűlölet. Hátam mögött tűz ég: a gyűlölet. Ű évben a gyűlölet, Naha' tű té' a dűlölet" :))))))))))))))))))
bulvárcsávó az rtlklub sztárja 2011.04.19 22:54:45
VV Olivér, VV Zsófi és VV Gigi kapott lehetőséget arra, hogy jelenlétükkel támaszt nyújtsanak a még bent lévő játékosoknak, aki persze egyelőre mit sem tudnak az egészről. Olivér természetesen VV Alekosz és VV Éva duóját erősíti majd, Gigi Jerzynek nyújt testi-lelki…..
bulvárcsávó az rtlklub sztárja 2011.04.18 14:08:46
bulvárcsávó az rtlklub sztárja 2011.04.18 14:19:36
Belsőség A visszatekerés vége? 2011.03.22 16:00:00
Az óravisszatekergetés lassan nemzeti sport. Hétvégi hírünk és az azt megelőző publikáció eléggé felkavarta az állóvizet, de valahol ez is volt a cél. Semmi nem véletlen, rajta vagyunk a témán, ahogy azt az ATV reggeli műsorában is láthatták. (A képre kattintva az ATV…..
bulvárcsávó az rtlklub sztárja 2011.03.22 18:01:15
Szeretem a Centrál éttermet, mert sok pénz öltek bele, itt találkoztam először azzal a budapesti polgári miliővel, amiről korábban csak könyvekben olvastam, amit mostanában már csak fotókon ér felidézni. Az ételek kevésbé nyűgöztek le, közepes, vagy annál valamivel jobb…..
bulvárcsávó az rtlklub sztárja 2011.03.21 12:27:39
@capor_: Sőt! A wc-t is használom - de csakis ilyenkor - és nem húzom le!!! Kinn az utcán pedig köpök egyet, utána pedig szemetelek egy jót, természetesen mindezt a hely bejárata előtt, mielőtt még elkapnának.
bulvárcsávó az rtlklub sztárja 2011.03.21 13:07:22
@capor_: Stílusos ötlet valóban. Ez lehetne a specialitásom, de néha megesik, hogy már az asztalnál ülve megszorítom a karfát, mialatt kényelmesen könnyítek magamon, és ez a rész már kimarad :)
Gyerekszoba Chewbacca, a támasz 2011.03.21 08:23:00
Nem csak ő, hanem a Star Wars több jeles szereplője is támaszként szolgál, jelenleg nem férjeinknek abban, hogyan töltsék el estéjüket a Star Wars-saga HD minőségben bámulásával, hanem a könyveknek. Esetleg a DVD gyűjteménynek. Stílszerűen a Star Wars-összest lenne ildomos…..
bulvárcsávó az rtlklub sztárja 2011.03.21 12:16:17
15 év és hat lemez után idén feloszlik a Faithless. Ezt Maxi Jazz, a csapat mc-je jelentette be a hivatalos oldalukon. A zenekar úgy érzi, hogy elérték azt a pontot, ami után már nem érdemes folytatni, és persze köszönik a rajongóknak a csodálatos élményeket, amiket együtt éltek…..
Mindennek vége: a Kraftwerk is hivatalos alkalmazást jelentetett meg, amely valamennyi iOS-készüléken, így az iPhone-on és az iPaden is fut. A Kling Klang Machine nonstop Kraftwerk-zenével lát el minket, akár a nap huszonnégy órájában - hiszen egy generatív zenét előállító…..
bulvárcsávó az rtlklub sztárja 2011.03.12 22:56:59
bulvárcsávó az rtlklub sztárja 2011.03.13 08:32:18
@vadiúj nick: Tudom :))))
Tavaly év vége óta kapható Németországban az E10 jelű üzemanyag, ami a szuperbenzin mellett legfeljebb 10 százalékban bioetanolt is tartalmaz. Az elmúlt hetekben világot látott felmérések szerint a gyakorlatban a hangsúly a „legfeljebb” szóra tevődik: a vizsgált kutak…..
bulvárcsávó az rtlklub sztárja 2011.03.11 15:54:29
@Káposztakukac: Nyílván néhányan azok, de szóba került az E85, mivel E10 nálunk nem is kapható és nincsenek vele tapasztalatok. Ha ennyire kiakasztó neked, hogy ezt itt megtárgyaljuk, akkor lépj le, mással is el lehet tölteni az idődet.
bulvárcsávó az rtlklub sztárja 2011.03.11 18:08:56
@Adamfark: Oké. Valóban, a katasztrófa hatására 100 dollár alá ment a hordónkénti olajár. Miért van mégis, hogy az USA-ban ma is emelkedett az üzemanyagár? Egyébként is állítólag idén, vagy még jövőre elérjük az olaj kitermelési csúcsot, akármi történhet, nem lesz jelentősen olcsóbb az olaj. Plusz a MOL megfigyelhetően lassabban követi le az árcsökkenést, mint az áremelést. És végül tényleg egy olajfinomító ég Ichiharában. De legyen neked igazad, legyen megint olcsó az olaj, én benne vagyok.
Az Independent egyik blogjában összeszedte az idei év szerintük legjobb Európában rendezett fesztiváljait időrendi sorrendben. Ez nagyszerű hírrel szolgál számunkra, mivel a legjobb ötből hármat is meglátogathatunk minimális erőfeszítések árán. Akár az elsőt is például, ami…..
44 éves korában elhunyt Mike Starr, az Alice in Chains egykori bőgőse. A zenész évek óta kábítószer- és gyógyszerfüggő volt, 2009-ben a VH-1 Celebrity rehab című valóságshowjában kendőzetlenül beszélt addikciójáról, és mindent megpróbált a leszokás érdekében. Salt Lake…..
A Kizashi szó jelentése: előjel, nyitány. Persze autók neveiből nem kell messzemenő következtetéseket levonni, egy fecske (Swift) például szárnyalhat magasan, de keresheti táplálékát néhány centivel a föld felett is, ha lóg az eső lába.Vitaindító cikkünk blogposztja...
Az alábbi szöveget, akárhogy is nézem, az eredeti szerző megjelölése nélkül bármelyik jobbikos bevállalhatná. Ezek a zavaros, ellentmondásos gondolatok, elferdített féligazságok tonnaszám dőlnek a hazai szélsőjobb online fellegváraiból, a Kurucról, a Barikádról és az egyéb…..
Több szempontból is érdekes rendezvényen vettem részt múlt héten, a Baross Gábor Társaság Milyen legyen (lesz) Budapest? címmel szervezett egy sajtónyilvános vitaestet, ami végül egész másként sült el, mint amire számítottam. Más nézőpontból mégis pontosan úgy - mindjárt…..
bulvárcsávó az rtlklub sztárja 2011.02.22 20:20:11
A francia Pottgiesser tervezőinek munkája a PONS és a HUOT társaságok új, közös irodaházának belső kialakítása, amire az organikus, a futurikus és a különös jelzők egyaránt illenek. Az 1800-as években épült, ipari csarnokba az aktakukacok mellett eukaliptuszok is…..
Rejtély, hogy hogyan lehet ilyen gyorsan reagálni minden kint futó debil dologra, és szinte azonnal átvenni, és legyártani. ÉS miért látni be a kisfickó szájába ennyire Kasza Tibisen?…..
bulvárcsávó az rtlklub sztárja 2011.02.21 18:51:34