Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G.I.J.

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokatlanul korán, már egy évvel előbb elkezdődött a 2014-es választási kampány, de sajnos a hangvételben semmi előrelépés nem történt. Bajnaiék egy héttel ezelőtt előálltak egy faék-egyszerűségű képpel, ami azt ábrázolja, hogy Gordon idejében 265 forint volt egy euró,…..
Hiánypótló infografikánk következik (kattintásra nagyobb): Mostantól strukturáltan tudunk beszélni a Problémákról, Amiket Valaki Végre Ki Mer Mondani...
Az Alaptörvény akárhányadik módosítása és hogy azt megszavazta a kormánytöbbség, a jegybank felvizezése, az arrogáns kommunikáció mind olyan téma, amelyet már számos helyen számos blog és elemzés kivesézett. De honnan is indult mindez? Honnan jutottunk el odáig, hogy csodát…..
Kedves magyar állampolgárok, tessenek mostantól elfelejteni azt, hogy bármikor is az állam vagy valamelyik szerve ellen pert tetszenek indítani! Eleve vesztett ügy. A miniszterelnök ugyanis megmondta, hogy a bíróságok nem ítélhetnek a kormány akarata ellen. Merthogy az botrányos. Az…..
Kövér László minden, csak nem méltóság - még ha közjogilag az is. Az országgyűlés elnöke viselkedését tekintve olykor sokkal inkább egy elszabadult hajóágyú a gyorsnaszádon. Vagy méginkább olyan, mint egy kocsmai suttyó paraszt. Kövér László fideszes politikusról mindig…..
ProgBlog Narancsőrség 2013.03.09 21:27:53
„Madrid határán állunk a vártán,Állunk tűzözönben minden poklon át.Őrködünk a vártán, Madrid népe álmán.Álljuk vad hadaknak minden ostromát.” Komját Aladár és Arma Pál: Madrid védői - 1936   Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója drámai hangú felhívást…..
GFG Blog Letépett álarcok 2013.02.24 16:00:06
„Ez a trónfosztott szellem gyújt világot / sejtjeim éjében, idegeim / hamar rozsdásodó drótszálain az ő parancsa futkos. / Ő nem tűri, hogy a legyőzetés / szégyenébe belenyugodva, / tehetetlenül elheverjek / ürülékem kupacai között. / Ő késztetett föloldhatatlan…..
GrandRieux posztja Császár István 1998-ban megboldogult magyar író Tiszta hazugság című – ezt nyugodtan vegye a blogolvasó könyvajánlónak, -- kötetének egyik rövid írásában találtam ezt a szakaszt: „Nem tudom…de néha félek. Mi lenne, ha a történelem valamilyen…..
A poligráfos vizsgálatok köztudottan nem túl megbízhatóak, de ha lett volna hazugságvizsgáló gép pénteken a Kossuth stúdiójában, alighanem csúnya véget ér szegény. Elképzelem, ahogy Orbán Viktor szavai nyomán először kileng a mutató, aztán kiszakad, pár pillanat múlva az…..
  A Nemzeti Színházat a jobboldali gondolat építette és tartotta életben, a másik fajta gondolat láttuk, mit csinált belőle. (Vidnyánszky Attila)   Ha Vidnyánszky ilyen megnyilvánulásokat tesz, úgy végképp kiiratkozik a komolyan vehető közszereplők közül, de ez a…..
Például azt is ő mondta, hogy Keleten nincs semmi keresnivalónk.  Mi közvetlenül nem vehetünk meg semmit a kereskedőháztól...  Ne nyerjünk annyit, amennyit kértünk, ne mi kapjuk a legtöbbet. (Szárhegy dűlő-Sárazsadány-Tokajhegyalja Kft, NEM taggyűlés, 2001…..
Újabb forradalom ér véget, ismét átírják a médiatörvényt. Orbán Viktor legértelmetlenebb és legfeleslegesebb háborúja is letérdeléssel és kapitulációval ér véget, de vak nemzetáruló az, ki nem látja meg ebben is Atyuska sikerét. Mert térdelni alapvetően jó, ő ezt így…..
„Hagyni kell a franciákat, hadd ringassák magukat illúzióikban. Ahhoz, hogy megsemmisítsük őket, először le kell vágni karmaikat. Hát nem érti, hogy rászedjük őket?" Vercors (valódi nevén: Jean Bruller): A tenger csendje - 1942   A magyar középosztály1 hallgat. Hallgat,…..
      I. Az igazi pofátlanság az lenne, ha most írnék valamit a Hilbert-terekről. Nagy bennem a késztetés.       II. Fogalmam sincs arról, hogy milyen ország Magyarország. Azt gondolom, hogy Magyarország más reggel, más este, más hétfőn, más szombaton,…..
Nem vitás, és ez a szóvivői nyilatkozatokból is jól látható, Ron Werber megjelenése komoly riadalmat okozott a Fidesz-KDNP háza táján, amiből arra lehet következtetni, mégsem olyan magabiztos és erős ez a kétharmados hatalom, mint amilyennek mutatja magát. A Nol-on megjelent,…..
Hétfői sajtótájékoztatóján, melyen bejelentette Vidnyánszky Attila győzelmét a Nemzeti-pályázaton, Balog Zoltán többek között arról számolt be, hogy a győztest mindegyik bizottsági tag javasolta a vezérigazgatói állás betöltésére. Törőcsik Mari ezzel szemben azt…..
Miután nyilvánosságra került, hogy az Orbán-kormány a felsőoktatásban az államilag finanszírozott helyek számát 10.000 főre redukálja, nagy felzúdúlás következett be a magyar társadalomban, a hírportálokon, és a blogger közösségek berkein belül is. Maga a hír nem…..
A cikk első részében végigkövettük azt a folyamatot, amelynek során Lajosból – egy teljesen átlagos, hétköznapi, jóravaló emberből – antiszemita lett. Itt az ideje, hogy választ adjunk, mi is ment végbe Lajosban e folyamat során. Az egyszavas válasz egy pszichológiai…..
Kommenteltek? Andropov elvtárs intézkedjen. Hajnalban, igen. Ha a KGB nem boldogul kérjen segítséget a Médiahatóságtól. Szalai, da.  Takarják ki őket, vezércikk a Pravdában, a szokásos. Bérencek, vádaskodók, írjanak amit akarnak. Daszvidánja. Nu…..