Regisztráció Blogot indítok
Adatok
denever333333

0 bejegyzést írt és 225 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány napja ért csúfos véget a spliti melegfelvonulás. A horvát média csak a tengerparti Belgrádként emlegette a várost, világos célzást téve a brutális belgrádi felvonulásokra. A horvátok, akárcsak mi magyarok, mindig sokkal felvilágosultabb, kulturálisan felsőbbrendű…..
Szegény Dzsudzsák Balázs, ha tudta volna, hogy mivel szembesül, miután - elsősorban saját tehetségének és szorgalmának köszönhetően - kapós labdarúgóvá fejlődik, talán még idejekorán állampolgárságot vált, és valamelyik szerencsésebb futballnemzet tagjaként ontaná a…..
 Nem tudjuk miért akar lefogyni Schmuck Andor. Nem teljesen tiszták a részletek, valami homályos fogadás van a háttérben. Fura ugyanis, hogy az Aktív azonnal bekajálja a sztorit és ha jön a média jön Norbika és jön Lajsz András. Önök melyik szereplőtől vásárolnának…..
Alekosz kedd este szembesítette múltjával Barbarát, aki partnerkereső oldalon kínálta bájait. A Bors megtudta, a másik két arajelölt "sem makulátlan erkölcsű úrilány". Sebestyén Balázs az RTL Klub nézőit kérte információgyűjtésre. Barbaráról már kiderült, hogy…..
Új MÁV blog WC-front 2011.05.20 13:37:00
Ezért jó ha levelet küldtök, Zsu levele például kellemetlen emlékeket ébresztett bennem - gondolom nektek is hasonlóak jutnak eszetekbe. Volt már olyan, hogy rátok tört a hugyozhatnék a Keletiben? Mert jobb esetben csak az, ugye .. Férfiként még egész jól meg lehet oldani,…..
AudioPorn Central Lady Depeche Mode 2011.04.26 20:02:00
lobsterdust – Policy of Dance [mp3] Lady Gaga – Just Dance Depeche Mode – Policy of Truth ez a mashup valahogy más mint a többifüleljetek rendesenez az úgynevezett tökéletes!..
A Trónok harca című sorozat egyik legérdekesebb karaktere a szótlan nomád vezér, Khal Drogo, aki a klasszikus viccnek megfelelően inkább üt, mint kérdez, és nemcsak azért, mert akkora a karja, mint az én combom, hanem mert a dothraki nép nem az a beszédes fajta, hiába készült…..
Félrefordítások Vérdenevér 2011.04.26 13:15:00
Komédiás első beküldése (ha jól számolom) rögtön elég ütősre sikeredett. Pun intended. Valóságos enciklopédiát lehetne összeállítani a félrefordításokból, amit az HBO-n elkövetnek, de a mostani példa épp azért lesz övön aluli, mert a True Blood 3. évada körül nagy…..
  Van ugye a Szeretem Budapestet Mozgalomnak ez a Szexi Budapest elképzeléscsomagja, amelyiknek egyik sarkalatos pontja a budai borkultúra feltámasztása, vagy legalábbis megidézése. Ennek egyik eleme, a Vár keleti lejtőjére telepített kis szőlőültetvény már meg is valósult.…..
denever333333 2011.04.26 23:55:41
Szóval akkor tudok jól értelmezni ha jól fogalmazol!
Ezt írtad:

"Régen csak évi 1 volt (május 1-jén), most meg évi 2 van (május 1., aug. 20.).
Tavaly is volt.

Régebben meg csak 1 volt, az LGT-Mini tabáni buli, és semmi egyéb.

2 év volt, amikor minden viszki- meg sörgyártó úgy gondolta, hogy a Tabánt kibérli egy hétvégére, de a kerület vezetése hamar belátta, hogy ez tönkrevágja az egész területet, és beszüntette az egészet.

Mint mondtam, olyan, hogy egész nyáron több koncert (ami persze mindig 2-3 napos buli volt) 2 évig volt, még Katona Tamás (polgármester, 1990-1994) idejében, de ő volt az, aki vissza is vonta az egészet 1994-ben. Utána már nem volt. Beszélgettem vele erről, ő mondta, hogy túl nagy volt az okozott kár a nyereséghez képest.

Azt követően csak május 1. és aug. 20., persze általában ezek sem egynaposak voltak, attól függően, milyen napra esett az ünnep, bár most hétvégén egynapos lesz (Edda a fő fellépő, brrr.... hányinger).

Az egyik kijelentéseddel cáfolod a másikat!!!

A Budapest Búcsú meg egész Budapesten volt, sok helyszínen, ezek közül 1 volt a Tabán, volt ott felállítva egy darab berlini fal is (Berlin ajándéka Budapestnek), amit aztán valami barmok rozsdavörösre festettek, majd a szálloda miatt pár éve eltávolítottak.

Tehát ha a Budapesti Búcsú máshol is volt, mint a Tabán akkor az az nem számít tabáni rendezvénynek érdekes okfejtés.

Erre írtam, hogy pont fordítva 2006-tól már nincs augusztus 20.-án régen meg volt több is pl. Népzenei találkozó, Budapest Búcsú, Bluesapest a 90-es években. Sőt azt mondtam a mai napig előfordul és előfordult régebben, hogy 2-3 napos rendezvények is voltak illetve vannak.
Szóval nem mondtam, hogy mióta a szálloda építés elkezdődött azóta voltak közbenső rendezvények is.
A színpad meg tényleg el lett bontva és arrébb vitték én nem hinném, hogy több száz métert szerintem kb 100-at és elfordították, de ez lényegtelen! Amúgy meg ezért mondtam, hogy elbeszélünk egymás mellett.
De hogy pontot tegyünk a vitára írtam egy mailt a Nemes Nagy Péter barátomnak, hogy írja meg nekem a Tabán kronológiáját.
    Talán nem csak a mi figyelmünket kerülte el, milyen erős tartalommal kényezteti a sokat szenvedett magyar médiapiacot a Magyar Jelen. Múlt héten láttam meg egy standon a fenti címlapot (itt nagyobb méretben is megcsodálható), és nem volt kérdés, hogy megveszem a…..
  Április 21-én nyit a Zöld Pardon, április 22-én a Cafe del Rio. Vagy csak nyitnának. A tervezett nyitás előtti utolsó pillanatban, holnap dönt ugyanis az Újbudai Önkormányzat arról, hogy meghosszabbítja-e a két szórakozóhely közterület-használati engedélyét. A ZP…..
Úgy létszik, az RTL Klubnál kezdenek rájönni, hogy annak semmi értelme nincs, ha a Rácz-tesók jutnak a döntőbe Alekosz mellett (jelen állás szerint ez a legvalószínűbb felállás), így szépen lassan, de biztosan nekiláttak az egyik szereplő kigolyózásának, mégpedig a lehető…..
Az Entertainment Earth-től már előrendelhető ez a 18 centiméter magas szobor, amely a Batman - Red Rain és hasonló, horrorba mártott alternatív képregényhistóriák denevéremberét örökítik meg. Batman Bruce Wayne koporsójából tör elő, villog a szeme, vámpírfogait meresztgeti…..
denever333333 2011.03.17 18:20:53
Február 28-án nyújtotta néhány fideszes képviselő a dohányzás szigorításáról szóló törvényjavaslatot, melynek értelmében A: zárt légtérben nem jelölhető ki dohányzóhely - közforgalmú intézményekben (lehet kocsma és hivatal is) - vonaton - munkahelyen (lehet kocsma…..