Regisztráció Blogot indítok
Adatok
korne1-z

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet megnyugodni, egyik, az ATV hírműsorát néző (mazochista) olvasónk bizonyítékot szolgáltatott a párhuzamos világok létezésére. Az ATV egy olyan Magyarországról sugároz, ami egy visszafelé forgó olyan Földön található, amin a kontinensek fordítva helyezkednek el,…..
korne1-z 2013.07.18 16:04:19
A simpsonizálás nagyszerű mulatság, bután vigyorgó/vicsorgó sárga bőrű rajzolt figurát mindenkiből lehet csinálni, de ahhoz művész kell, hogy annyira jó legyen a végeredmény, mint ez:   ..
korne1-z 2013.07.17 14:56:17
comment:com Himnuszt írt a Quimby 2013.07.14 11:46:16
Ahogy az Indexen is megírtuk, a Felső-Tiszán Valamit visz a víz címmel természetfilmes forgatás zajlik. Tóth Zsolt Marcell és Molnár Attila Dávid köztévének készülő sorozatában négy, a tiszai árhullámmal Ukrajnából, Romániából és Szlovákiából érkező több száz…..
korne1-z 2013.07.15 11:00:07
Egyelőre nem látszik, hogy Prince a közeljövőben bármilyen lemezt kiadna, igaz a hírek szerint készül rá. Ad hoc módon jelennek meg új dalai, demói, remixei, koncertvideói az oldalain, és a tavaszi turnézása is a szokásos módon kissé különlegesre sikerült. Színházakban adott…..
comment:com Hírek kávé mellé 2013.05.24 09:30:00
Lesz ez majd gyakrabban is, nyugi. A CBS csak bekért még egy sitcomot midseasonre, egészen pontosan a csöcsműtétjére gyűjtő, a gyerekeket leszaró tanárnőről szóló Bad Teacher című Cameron Diaz filmből készült tévés remake-t, amiben a főszerepet Ari Graynor (képünkön)…..
comment:com A nap képe 2013.05.15 10:00:00
Egy megrázó pillanat a Survivor-fináléból. ..
Három hetes, 16 állomásos európai turnén van túl a Grand Mexican Warlock. A budapesti rockzenekar az ausztrál Greenthief együttessel turnézott, akiknek első lemezén Steve James ausztrál hangmérnök legenda volt a producer. A brisbane-i trió első alkalommal turnézik a…..
Heather Dewey-Hagborg az utcáról gyűjti be ismeretlen emberek DNS-ét, majd anélkül, hogy tudná ki az illető 3D portrét készít róluk. Ezekből nyílt kiállítása: eldobott csikk, kiköpött rágó, fölötte az illető arcképe. Dewey-Hagborg egy terápiás ülésen nézett egy…..
korne1-z 2013.05.07 10:45:03
@wiener: az ilyenek miatt lehet az, hogy hamarabb válik egy technológi elérhetőbbé általánosabbá.

mindenesetre figyelemfelkeltő alkotás.
ByeAlex nemsokára útnak indul Malmőbe az Eurovíziós Dalfesztiválra, előtte azonban feltöltötte legújabb számát, aminek témáját a közönség választotta. "A Nekemte története nagyjából egy évre nyúlik vissza. Akkoriban, a hallgatóim kérésére – és saját gondolatok által…..
Mindig örömteli, ha egy csatorna olyan sorozatokat mutat be végre Magyarországon, amikért addig csak a torrentezők rajonghattak lelkes hullámozással. A két érkező újonc a Falling Skies és az American Horror Story, az egyik a Földre rontó idegen lények inváziójáról és az ellenük…..
korne1-z 2013.04.18 10:48:13
A legviccesebb lopás evör címet is adhattunk volna annak a sztorinak, amit a Variety-ben olvastunk: egy Edgar Santos nevű 28 éves tolvaj feltörte a Carrie naplója című sorozat egyik írójának autóját, amiből elcsórta a Szex és New York-előzménysorozat évadzárójának…..
korne1-z 2013.04.17 15:32:51
Tavaly ősszel, nem sokkal azután, hogy a Starz bejelentette, zászlóshajó sorozata, a Spartacus a harmadik évaddal véget ér, felröppent a hír, hogy Steven S. DeKnight marad a csatornánál, és egy katonai sci-fi sorozatot készít nekik. Az Incursion szinopszisának láttán már akkor is…..
Nem, nem átvitt értelemben, ami a társadalmi berendezkedést, vagy a saríja alapjára épülő igazságszolgáltatást illeti. Egy iráni feltaláló tényleg azt állítja, 98 százalékos biztonsággal mondja meg a jövőt új találmánya. Ali Razeghi, a rendkívül termékeny iráni…..
Azt hihette volna az ember, hogy egy olyan ittas vezetéses botrány után, aminek végén a sitt várt Stohl Andrásra, a 46 éves színész felfogja, hogy inni és vezetni nem tanácsos (ha már más nem ébresztette rá erre), de a Blikk szerint ez közel sincs így. A bulvárlap információi…..
korne1-z 2013.04.12 15:08:02
Sajnos ott tartunk, hogy hullámozni kell, ha az a csatorna, ami elméletileg scifi-sorozatokat és filmeket vetít, nem reality-műsorokat rendel, de így van, viszont ha már egyszer vették a fáradságot és az űrbe mennek megint, akkor örüljünk, de nagyon. A Defiance című idegen…..
Még tavaly írtunk arról, hogy Elvis Costello egy díszdobozos kiadványa kapcsán arra buzdította rajongóit, hogy semmiképpen se vásárolják azt meg, azon egyszerű oknál fogva, hogy az rohadt drága. Hasonló helyzetbe került most a Motörhead, akiknek hamarosan The Complete Early Years…..
korne1-z 2012.02.24 13:39:04
Subba Papókák 2012.02.10 16:29:00
Rohan az idő.              ..
Csak szeretni tudjuk a más műfajokba belekóstoló, bátor művészeket, így Dave Grohl-t is, aki először a Nirvanában dobolt de egy ideje a Foo Fighters-ben énekel és gitározik, és nem mellesleg Shake Your Blood címmel forgatott egy űbermenő videót Lemmy-vel is, ezt meg is mutatjuk,…..
Március 23-án jelenik meg Koloss címmel a Meshuggah új nagylemeze, amiről a Break Those Bones Whose Sinews Gave It Motion dal már ki is szivárgott a netre, így mi is nagy örömmel mutathatjuk azt be. A meglehetősen extrém zenét játszó svéd metálzenekar szerint ez egy nagyon…..
korne1-z 2012.02.10 09:54:16
SP – New Wave (Sony Music / Gold Record) Ha mondanom kellene egyetlen sort az eddigi SP-életműből, ami valamiért megragadt a fejemben, az egész biztosan az lenne, hogy "srácok, hé, a szoba nem tőlem meleg". Majdnem pontosan egy évvel ezelőtt, SP keménykedős klipje idején…..
Subba Nap képe: Bálna 2012.02.08 22:24:00
korne1-z 2012.02.09 09:14:50
Biztosan vannak olyanok, akiknek nem tetszik az OK Go zenéje, de azok már lényegesen kevesebben lehetnek, akiknek ne jönne be a zenekar valamelyik zseniális videoklipje. Először minimális költségvetésből kezdték el leforgatni az ötleteiket, amelyek között volt őrült stop-motion…..
Bezony, már csak alig harmincat-negyvenet kell aludni, ha minden igaz, és jön a tavalyi tévés évad egyik legszórakoztatóbb reality-műsora, az Éden Hotel második évada, a műsorvezető továbbra is Horváth Éva, a szereplők meg szingli fiúk és lányok, akiknek párt kell találni…..
Guy Laramée nem az az unatkozós típus: interdiszciplináris alkotóként az elmúlt harminc évben foglalkozott színházi írással, rendezéssel, kortárs zeneszerzéssel, hangszer tervezéssel és építéssel, énekléssel, filmezéssel, installációkkal, festészettel, szépírással és…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.01.31 09:30:00
Az American Idol producerei azt szeretnék, ha Obama elnök a műsorban duettet énekelne Al Greennel. Nem fog. A The Real Housewives of Beverly Hills készítői Jennifer Flavint azaz Mrs. Stallonét akarják a műsorba. Jonah Hill ismét elmegy a Saturday Night Live-ba műsorvezetőnek. Március…..
korne1-z 2012.01.31 11:27:18
@doggfather: hát Barney nélkül nem lenne az igazi..