Regisztráció Blogot indítok
Adatok
de Karatna

97 bejegyzést írt és 346 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vágó István nem hazafiatlan! VÁGÓNAK nem hazája Magyarország, hanem egy galuti, kényszer száműzetésbeli tartózkodási hely. Olyan hely ahová az ókori államát kényszerből elveszített zsidóság Magyarországon menedékre lelt népességhányada ideiglenesen megtelepedett. Erre az átmeneti letelepedésre…..
 2022-01-11 MAGYAR NEMZETI TŐKE, avagy a 21. századi magyar nemzeti nagytőkések rétegének kialakulása miatti pánik! Milyen összehordott, korcs, a magyar történelmi eredetközösségtől idegen emberi szennylé van ebben az országban, amely a magyar nemzeti nagytőkés réteg kialakulását irigységgel…..
MIÉRT ZSENIÁLIS A JUDAIZMUS? A Judaizmus a legbölcsebb vallás és életszemlélet, stratégia! A judaizmus a zsidó nép vallása. A zsidóság pedig a judaizmus népe! A zsidóság az egyetlen olyan ismert etnikai és történelmi eredetközösség, amelynek olyan saját eredeti vallása van, amelyben ő saját…..
Aligha lehet olvasni annál viccesebbet, mint amikor a sípuccai vezetés felháborodik egy Facebook oldal (nem mondom meg melyik, úgyis tudja mindenki) által előcitált vádak ellen, miközben korábban maga üzemeltetett hasonlót. Visszanyalt a fagyi, ahogy mondják, és a heisleri vezetés végképp kiakadt.…..
de Karatna 2020.09.08 14:59:15
Ismét belefutottam egy gyöngyszembe, ezúttal Szemerey István arról írt könyvet, hogy ki volt Jézus, és milyen nyelven beszélt. Az eredmény persze garantálhatóan az, hogy magyar volt, bár ezúttal nem a pártusokon, hanem a szkítákon keresztül. Belinkelem ugyan a videót, hogy ne a levegőben lógjon az,…..
de Karatna 2020.05.24 10:03:45
Sok forrás egyetért azzal, hogy zavartalanul használják a pandémiát, vagy más néven a "járványügyi-infót" a jelenlegi hatalmi struktúra összeomlasztására. Számos jelentés érkezik az elit tömeges letartóztatásáról. Ezek egy részét megerősíthetik olyan vezető híradói jelentések, mint például amik a…..
Nem, nem úgy kezdődik, hogy az Óperenciás tengeren is túl, meg nem is az a vége, hogy boldogan éltek, míg meg nem haltak. De amúgy cuki királylányos a neve, és telepítésével milyen boldog kis madárkákat fogadhatunk lakmározás céljából. És az ehető, az nem madárügyileg…..
Bödőcs Tibor, a magát humoristának tartó, ám sokan pontosabbnak vélik, ha politikai provokátorként beszélünk róla, az óesztendő utolsó napján sajátos tükröt tartott önnön színészi képességei elé. Nyilván azért, hogy szórakoztassa a nagyérdeműt. Ez finoman fogalmazva túlzottan nem is sikerült neki,…..
Aljas terv és Németország jövője! Karatnai Bodó Attila (2016) Amikor kint éltem Németországban, egy patinás nemzetközi intézmény vezetőjeként, szabad és tág közéleti mozgásterem volt. Látva a német gazdaság folyamatos erősödését és egyre fokozódó európai dominanciáját, azon gondolkodtam, hogy az…..
Az európai multi-etnicizálás erőltetése. február 23. 22:59 Kedves Honfitársaim! Egyértelműen kiviláglik, hogy az európai multi-etnicizálás erőltetése, — amelynek Európában semmiféle hagyománya nincs—  mesterségesen generált folyamat. Ennek az a célja, hogy a meglévő tradicionális európai…..
Nagy pakkokkal érkeznek zsidó fiatalokkal együtt a nemzetek ifjai is a világ minden tájáról, hogy a Héber Szentírást tanulmányozzák, majd egy nemzetközi konferencián a világ vezető tudósait, professzorait hallgassák a témában. A megközelítés újszerű. Nem kritizálni, nem szétcincálni kívánják a…..
NAIV ÉRTELMEZÉS ÉS VALÓSÁG! Érzelemtől áthatva, patetikus hangon nyilatkozzák ki; „Nyelvében él a nemzet!” Nyelvében?  A FENÉT! Hát akkor miben él? Etnogenezisében, etnikai eredetközösségében, történelmi sorsközösségében és mindezek által képzett szellemi és anyagi kultúrájában, nemzeti…..
A magyar Szent Korona Tan misztikáját és alkotmányjogi lényegét, különösen egy külföldi állampolgár nagyon nehezen érti meg. De azt hiszem, hogy ehhez nem kell külföldre utaznunk.  Nagyon nehéz értelmezni, hogy egy koronázási ékszer, hogyan válhat úgy jogképessé, mint egy természetes vagy jogi…..
Szerkesztőségünkbe érkezett levél alapján korrigáljuk korábbi cikkünket: a Jászai Mari téren kolduló F. Tibor valóban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kölcsey Televízió alapítója. Volt kollégái szerint szakmai feladatait megbízhatóan végezte, és mielőtt kicsúszott volna a…..
Klainik Antal, ( a temetés időpontjában még Veszprémben a 7. huszárezred  főhadnagya) aki később a 9. Marosvásárhelyi Magyar Királyi Honvédhuszárezred csapatparancsnokának, első osztályú századosnak, címzetes őrnagynak a  felesége, a veszprémi Nagy Ida volt.  Az ő édesanyja  NYÉKY Anna.  Itt…..
Kedves Magyar Honfitársaim! Napjaink, 21. századi libartariánus kripto-zsodó véleményterrorjáról és a  tradicionális társadalmi normákat a  "Durkheimi" anómia világába taszító rombolásáról a legendabeli  Ószövetségi  jelenet jut eszembe. Az amikor Mózes a Hórebről  leérkezvén a parancsolatokkal  ..
Hogyan „lopta meg” az Orbán kormány az elmúlt 7-évben a magyar az embereket? Azzal kezdték, hogy azonnal kifizették a Gyurcsányék által megígért, de soha komolyan nem gondolt béremelését a MÁV Start dolgozóinak és a tűzoltóknak. Aztán jött Kolontár és Devecser a vörös iszappal, amikor is egy éven…..
A frusztrált magyarországi zsidó és gondolatok a judaizmusról. Nem kell ezeket a dolgokat feszegetni, inkább csöndbe kellene maradni. Nektek is azt kellene hirdetni "ORA ET LABORA" és nem térben és időben eltéved Zelóta módjára, nonkonfornista ösztönöktől áthatva, más etnikum nemzeti…..
Kedves magyar Honfitársaim! jelentős jubileumi dátum közeledik! A magyarországi, egykoron Magyarország területére bevándorolt és letelepedett zsidóság legjelentősebb dátuma! Egy olyan 150 éves évforduló, amelyet, noha a zsidóság legnagyobb pompával kellene megünnepelnie, ez valahogy mindig elmarad.…..
Az okozza, hogy nem létezik sem "magyar zsidó”, sem lengyel, sem cseh, sem orosz, sem francia, zsidó stb !CSAK ZSIDÓSÁG LÉTEZIK!MAGYARORSZÁGON pedig CSAK MAGYARORSZÁGI ZSIDÓSÁG létezik, vagy MAGYARORSZÁGON ÉLŐ ZSIDÓSÁG van!A magyar-zsidó olyan, mintha azt mondanánk, hogy fekete színű fehér.Nem…..