Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Transer

5 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tőlem, mert nekem az már meg sincs (nem is lesz többé), de Katamori nevű olvasóm készített hozzá egy kiegészítést. Ebben a patchelt verziót mutatja be, elég szókimondóan. Pár dolgot, amit bemutatott, már említve volt a blogon is (pl az a manus) de azért Rigs fanatikusoknak…..
 Az egyik barátomnak van egy kemény fedelű füzete amiben az elmebetegségeit írja le. Irodalom órán kapunk egy témát hogy írjunk fogalmazást és főként ezekből jön az ötlet.Példának okáért: Kedves barátom - Nedves garázsom.Az egésznek a címe: "regény…..
 Az internet királya akit a kingofweb.com is igazol.Ki is az?Hát PewDiePie!Egy svéd ember aki a sikolyaival várt híressé! A Királlyá válása Február 16.-án kezdődött és 29.-én koronázták meg. PewDiePie a feliratkozóit "bro"-nak azaz tesó-nak szólítja.Horror és…..
 Íme az örök kedvenc a Rock! Két zenét is kaptok tőlem ami biztos feldob titeket és persze a szomszédokat :) /,,/  Íme az első:  Végül a második:  ..
 Sziasztok! Ma egy kis rap zenét kaptok tőlem ami a szövegében kapcsolódik a blogomhoz. Ne értsétek félre nem a füves cigaretta szívásról van szó hanem erről a mondatról: We just having fun we don't care who sees! Nem a kedvencem a rap,de ez kiváló! A címe: Young,Wild and…..
 Sziasztok Matyi vagyok!Mindenkit üdvözlök a blogomon!A blog első posztját olvasod.Kezdjük hát a mókát egy viccel:Egy ügynök aki porszívókat árul beállít egy házba és minden kérdezés nélkül egy nagy kupac Lószart önt a szőnyegre.Erre a háziasszony:-Hogy képzeli…..
A vízipipa rovat első videó-epizódja, amelyben a vízipipa használatát és a hozzá szükséges kellékeket mutatom be. Egy-két dolog kimaradt a videóból, de hamarosan bepótolom.Köszönet PiPi barátomnak a kamerázásban nyújtott segítségéért!-----------------------------Zene:Poets…..
// AZ EREDETI ANGOL NYELVŰ VÁLTOZATOK IS MELLÉKELVE!!If Historical Events had Facebook Statuses (forrás: www.coolmaterial.com)(magyar forrás: www.roflnet.blog.hu)           ..
Transer 2011.08.20 23:37:54
@martin112usa: A Lincoln azért vicces mert az a csávó aki like-olta az volt az a csávó aki merényletet követett el ellene és pont a színház díszpáholyában
Egy kis muzsika nektek, nem tudom mennyire ismeritek, ha nem akkor jó szórakozást kívánok hozzá, és kommentben véleményt kérek. :)..
Michael Bay trilógiájának záródarabja valamivel jobb, mint a második, de az első rész varázs teljesen hiányzik belőle. Akit pedig a szintén idei Boszorkányvadászat című, elég gyengécske Nicholas Cage-film is érdekel, megnézheti Sparrow bemutatóját róla. ..
Terror Dzsoni küldte nekünk ezt a sci-fi "remeket", ami a rengeteg röhejes jelenet, és a tisztán látható átgondolatlanság ellenére mégis képes szórakoztatni...
- Időpont: Az adás 2010. február 26-án volt. - Házigazdák: $a$ és LaLee - Főbb témák: Dreamkiller Resident Evil 5 Pipatalk: Tűzhelyes szén vs. öngyulladós szén WTF? rovat Zenei blokkok (lista a bejegyzésben)   Az adást csak részletekben tudjátok…..
   NAGYON hosszú kihagyás után a második teljes értékű bemutatóm, melynek tárgya a Fantasztikus Négyes PC változata. Az első részben említett első Fantasztikus Négyes filmről bővebben itt: http://www.youtube.com/watch?v=gcpmM-eTESI-----------------------------Játék…..
Transer 2011.04.18 18:49:23
@-=RockerLaLee=-: Rendben csak már megvan jártam Szlovákiában és ott megvettem :)nagyon tetszik és a videó is
Sziasztok! Ez a harmadik fejezet első fele!Legkésőbb keddre megkapjátok a második felét is! Jó szórakozást kívánok hozzá! ..
Transer 2011.03.25 16:34:19
Sziasztok! Szerencsére hamarabb kész lettem a részekkel,itt a harmadik fejezet befejezése! ..
Transer 2011.02.02 13:56:47
@Othala: rendben köszi
Sikeresen átsiklottam a tegnapi bejegyzésnél a harmadik játékon, amelyet Ben készített el. A sorozat körüli feladatokat kell teljesíteni, én bevallom a második pályánál elakadtam. De ti csináljátok jobban, itt letölthetitek..
      Íme, az első 'Kérdezz - Felelek!' felhívásra érkezett kérdések válaszvideói. Köszönöm szépen a kérdéseket, elképesztően sok - több, mint 250 - kérdés érkezett, ez bőven felülmúlta azt, amire számítottam. A kérdések többségére (kb. 230-240-re)…..
A LaLee's Blog 2010-es karácsonyi (megkésett) kiadás része ezúttal a Vízipipa Rovaton belül jött létre. Ebben a videóban bemutatom az egyik legkedvesebb karácsonyi ajándékomat, illetve a végére egy kis marhaság is belefért. Jó szórakozást, kellemes ünnepeket és boldog…..
Minden lényeges infó a videóban, a rövid emlékeztetők: 1. Játék: Ki tudja a legjobb jelenetparódiát elkészíteni? 2. Játék: Ki tudja a legjobb fanworköt vagy RPCJS-tal kapcsolatos projektet, hülyeséget elkészíteni, felmutatni? Az első két játékra január 8 éjfélig…..
         A The House Of The Dead sorozat második része. Lássuk miben jobb, illetve rosszabb ez az elődjénél? p.s.: A YouTube befaphatja a kaszomat. >:o[ ------------------------------ Játék Info: Fejlesztő: SEGA Kiadó: Empire Interactive Év:…..
Érdekes e-mailt kaptam Ferenctől, be is másolom egy az egyben, mert elég jól elmagyarázta a lényeget. Van egy orosz srác aki csinált grafikai modokat pár játékhoz. Alapvetően egy módosított dx9 dll file-t szabott testre különböző játékokhoz úgy, hogy frankó speciális…..
Transer 2010.12.16 19:05:39
Transer 2010.12.16 19:36:52
@Gdansk: Komolyan nem az érdekel hanem az hogy szebb let-e? vagy vérzik-e még?