Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Afroditta

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Egy kérdéssel szeretnék önökhöz, illetve olvasóikhoz fordulni, megköszönném, ha válaszolnának. 8 esztendeje dolgozok a munkahelyemen,eddig minden rendben is volt, a fizetéseket időben kapjuk, a kollégák is rendesek.    A problémánk…..
Itt az utolsó nap, hogy kihasználjuk a bejglimérgezésben rejlő lehetőségeket, és úgy csináljunk, mintha nem azért néznénk a Holle anyót (8:55 m1) vagy a Garfield-showt (kb. 10 óra RTL Klub) a gyerekkel, mert nem bírunk felkelni az ágyból, hanem azért, mert ennél jobb programot el…..
Afroditta 2011.12.26 13:11:21
@zsebatya:

Szeretet az sok helyen nincs, Jézus keresése meg még annyi helyen sincs sajnos. Ezt tettem szóvá tegnap magam is, jöjjék a világosság, mert elég nagy a homály...
Afroditta 2011.12.26 13:20:05
@seahawks:

...ha a töredékét leteszed az asztalra, amit Czene Attila, akkor boldog lehetsz, de ha gúnyólodsz ilyen nagy emberen, addig porszem maradsz a sivatagban!
Minden évben kritikus pontja az ünnepeknek a szaloncukor megválasztása. Legyen klasszikus? Vagy merész újító? Drága? Vagy olcsó? A HírCsárda segít, persze már későn.Reebok MarcipánvarázsEttől az egyébként sportszermárkától nagyon sokat vártunk, és ezeknek az elvárásoknak…..
Amikor felkelt, rögtön megpillantotta. Nem nyitotta ki teljesen a szemét, hagyta, hogy álomszerűen életlen legyen a világ. A világ, ami ma reggel fekete volt, és csillogó, fémes keretbe foglalták. A szoba sarkában ott áltt a vadonatúj plazmatévé, amivel karácsonyra meglepte magát!…..
    „Az életem része volt, hála a Jó Istennek, hogy ez megadatott nekem. Hihetetlen elegáns futballista, volt, hihetetlen elegáns ember”. Nagyon jószívű volt. Hűséges haláláig a Fradihoz”- emlékezik egykori edzőjéről Bánki József. „Miatta lettem…..
Afroditta 2011.11.06 17:07:37
@hollario:
Most ez nem az a hely, ahová válaszolnék szívesen, kegyeleti okból.
Frappáns választ kaptunk két, X-Faktorral foglalkozó írásunkra. Az RTL tehetségkutatójának előző döntőjében volt ugyanis egy jelenet, amiről egy éles szemű olvasónk azt feltételezte, nem is annyira élő, mint azt a kiírás és a tévé sugallja. Az érzéki csalódást (?), vagy…..
Afroditta 2011.11.06 15:15:52
@G_P:
Ugye? Na ezt mondtam én is, a tutajos szeme győzött egyúttal nem vitás.
Afroditta 2011.11.06 15:16:30
@Amanda Vega:
ja igen, köszi...
Afroditta 2011.11.06 16:25:25
@Amanda Vega:
verzióhoz vagy szokva. A Kesh csinált abból a számból halgatható verziót"

Ha már ennyire kényeskedsz a helyesírásra, magadat is ellenőrizd, fura, hogy ennyit szóvá teszel, mert ez nem nyelvtan óra:)
De köszönjük a feltűnő pörgésedet....
Ezen a hétvégén is ragyogó napsütésre számíthatunk, csapadék sem várható, úgyhogy akár örülhetnénk is, ha nem lenne szmog. Ha valaki ennek ellenére kimerészkedik, akad azért tennivaló a kertben.- Famennyiségtől függően megint mindent szép színes levél borít. A fák minden…..
Afroditta 2011.11.05 17:26:53
@Gamma Leonis:
Érezhető is az írásodban a jó kedély állapot, derűs, ahogyan beszámolsz a kerti munkáról. Kedvet kaptam hozzá én is ma, rengeteg levelet sepertem össze és a madár etetőket is feltöltöttem, nálam már itt vannak a kis madaraim:)A balkon virágokat még hagytam, mert nagyon szépek még:)
Sejtettük, hogy Muri Enikő bőrgatyába bújtatott tompora illetve az azzal kitakart (?) vagy optikai csalódás miatt láthatatlan (?), esetleg veszett gyorsan a színpadra pattanó (?) táncosnő ekkora vihart fog kavarni kedves olvasóink körében, pedig de. 328 komment jött a posztra, java…..
Afroditta 2011.11.05 16:45:45
@Pépé: Ez mind okés, de nem mondtad el te sem, hogy került oda a szőke nő...:) Na?:)
Afroditta 2011.11.05 17:13:09
@Pépé: Köszi, a magyarázatot. Majd este figyelek, mi lesz a meglepetés:)
Elképzelhető, hogy a költségmegtakarítás eléri az RTL Klub egyik legrégebbi műsorát, a Heti hetes-t is - írta pénteken a Bors. A lap szerint a show statisztaszervezője közölte a publikum egyik visszatérő tagjával, hogy a jövő év elejétől nem lesz felvétel, ami a műsor…..
Igaztalan játékba kezdett az MSZP. Eddig arra panaszkodtak, hogy az egyik, általuk bejegyzett platform, a Demokratikus Koalíció miatt nem tudnak eléggé a Fidesz gaztetteire összpontosítani, erre most is Gyurcsányékkal foglalkoznak. Az utóbbi napokban azzal próbálkoznak, hogy…..
Afroditta 2011.11.03 11:21:09
@látjátok feleim szümtükkel:

Pár év múlva, még kezet is csókolnál nekem ezért a bejegyzésemért:)
Nyugi, bízzál te is...és olvass addig történelmet, kik voltak minden háború, forradalom előidézői, mire elolvasod, jobb lesz:)
Ed Miliband tanácsadói körébenForrás: iaindale.comSZEMLEKözpénzt nyúlnak le, miközben a hasukat vakargatják vagy éppen magánérdekeltségeik mellett lobbiznak. A Fox-affér kapcsán az Egyesült Királyságban ismét hevesen kritizálják a politikai tanácsadók tevékenységét. Vannak…..
Afroditta 2011.11.02 19:45:31
@Hörcher Ferenc: Igaza van az általánositásban, csak elég sok embert ismerek, akikről tudom, hogy ilyenek... Még most is a kormányoktól várnak mindent, dolgozni sem akarnak és kifogásokat keresnek. Ebből nincs adó és rengeteg léhűtőt tart el a közszféra is, erre gondoltam, hogy ezért tartunk itt...
Nahát, az emelkedett szellemiségű Összeesküvőkben, a TV2 dugással, csöccsel, balhéval, álvált menyecskével, kilincsre onanizáló hülyegyerekkel és hasonló konzervatív, polgári értékeket képviselő műsorában legutóbb egy kádban dugtak hajnalig egy nőt, tessék csak…..
Lássuk be, egy sor teendőt igényel, hogy az ember jól nézzen ki - minél idősebb, annál fájóbb tud lenni, ha ezek közül valami kimarad. Íme egy ellenőrző lista, hogy milyen havi szépségápolási teendőkre érdemes odafigyelned.SzeptemberElőzd meg a vízhólyagokat! Akár új cipőt…..
Afroditta 2011.09.20 22:10:38