Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G.-T. R.

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szó szerint elviselhetetlen fájdalmakkal éltem hónapokig. Kedves Praxisblog!   Szeretném én is leírni a történetemet nektek. A kálvária novemberben kezdődött, amikor elkezdett fájni a bal felső 5ös fogam. Előtte is éreztem, hogy valami nem egészen jó, néha fújtam az orromat, és ilyen ragasztó…..
pakolunk Lelkierőleves 2010.11.15 17:22:00
Sok fura élményem volt, mióta kirúgtak és mióta munkát szereztem – pláne, hogy a kettő nagy szerencsémre szinte teljesen egybeesett. Néha úgy érzem magam, mintha fény lennék az éjszakában, vagy csodabogár, netán valami szuperhős, mert régi kollégáim körében akkora…..
pakolunk Orbán-orkán 2010.10.28 09:35:00
Meglepő fejleményekről kell beszámolnom. Sokat hallottam már a sétáló cédulával járó tortúráról, ezért igyekeztem módszeresen hozzálátni a folyamathoz. Előzetes felkészülésemnek köszönhetően egy felesleges lépést sem tettem, és a káoszhoz képest igen flottul zajlott a…..
Eljött ennek is az ideje - átvettem és aláírtam a felmentési iratot.Megnyugtatok mindenkit: nem volt megalázó. Még csak nyomasztó sem. A postás az egyik helyettes államtitkár volt, aki kedvesen bemutatkozott, hellyel kínált minket a finom bőr ülőgarnitúráján, elmondta, mi a…..