Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hardbácsi

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Építik már. Szóval az úgy volt, hogy tavaly valamiért szerették a nézők a hülyét meg a tudóst egy műsorban. Vagy nem, de nézettség szempontjából ez valahol mindegy, így szóltak, hogy csináljuk tovább. Oké, de legyen durvább, nehogy a végén ne tűnjön veszélyesnek a…..
Hardbácsi 2014.10.04 11:53:52
@katasztrófavédelemi rendelhárító rohambrigád: Magic Karcsinak ez a stílusa, önmagát adja a tv-ben is. Nekem szerencsém volt a folyékony nitrós és egyéb kísérleteit testközelből is látni. Lehet vkinek nem tetszik a stílusa, de ő ilyen, nem vmi megjátszott dolog.
Nekem azért ülnek a poénjai.
És tényleg jó volt néha pl a hullámegyenletet utána a valóságban is látni. Nagyban segítette a megértést. Öröm volt fizika előadásra járni.
A Carthorttle oldalt már régóta olvasom, jó anyagaik vannak és a felületük is guszta. Külön kedvencem a Car Memes, még matricát is rendeltem tőlük. Tegnapelőtt vettem észre a posztot, amiben a Carwow kvízének kitöltése a cél, 60% felett állítólag Jedi szint. Beküldtem a…..
Hardbácsi 2014.08.18 11:34:04
52%
Megígértem Pistának, hogy szombatra összekalapálok egy posztot azokból a képeimből, amiket nem tudtam elsütni sem a BMW 2-es bemutatóban, sem a hétfőn érkező 4-es kabrióban, a Vegas-Los Angeles útra kapott X5-ösről szóló tesztben, de még a BMW Designworks-üzemlátogatásomról…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Szia!    Létszíves jelentesd meg a blogodon ezt a leírást. Lehet, hogy egy kicsit hosszú, de ha nem gond, akkor menjen az egész. (Ha úgy gondolod, hogy megjeleníthető)  A cikk egyébként a posta vezetőségének szól, de nem reagáltak semmire, így küldöm a botrányos…..
Azt reméltem, hogy az Avensisünk szerelős posztjai nem fogják a Belsőségről kiszorítani Csikós szarjait, mert hát egy Toyota nem romlik el. Ami persze nem igaz, hiszen kopik, és ami kopik, az egyszer elfogy. Ennek ellenére nem panaszkodnék túlzottan. Tán emlékeznek még páran a…..
Bizony, ilyen is van Amerikában, sőt. Jennifer Love Hewitt, akit eddig szellemekkel láttunk suttogni, illetve vizes, fehér pólóban nagyokat sikoltani másodosztályú horrorfilmekben, most a Lifetime nevű női adónak forgat egy The Client List (A kuncsaftlista) című sorozatot. Egy olyan…..
Hardbácsi 2012.04.10 13:44:18
Merő rosszindulatból elegyedtem szóba a Tuning Show-n alig észrevehető kisebbséget alkotó suzukis srácokkal, akik délre már teljesen bepácolódtak a velük tőszomszédságban lévő pecsenyesütő irányából érkező ételszagtól. Személyes érintettségem miatt is érdekelt, miért…..
Az igazi überthorror: 4 év alatt nem sikerült megjavítani a gyártási hibás BMW-t. Naiv ügyfél természetesen még 2008-ban perelt, viszont hiába nyerte vissza elméletben azóta másodfokon is az autó árát kamatostul, egyáltalán nem kapta vissza a pénzt. Neki viszont még hátra van…..
Most, hogy egy újabb nukleáris vállalatot vádolnak a Greenpeace utáni kémkedéssel, fel kell tennünk a kérdést az atomiparnak: Hé, haver, 60 éves vagy – nem kéne már felnőni végre? 2012 januárjában a Greenpeace büntető feljelentést tett a francia ügyészségnél, és…..
Belsőség Őszinte részvétünk 2012.01.11 12:47:00
Röstelljük magunkat, hogy ilyen szakadt, lúzer, hatéves A6-os Audikba kényszerültek azok, akiknek nem jutott már a hamvas Superbekből. Tényleg, őszintén. És még nehezen is indulnak. Mi javasoljuk a márkaszervizt, ha valami gond van. Istenem, mi jöhet még?! Tata Nano? (Mindazonáltal…..
  Bár idén sem áll szándékomban katasztrófaturizmus-bloggá alakítani az Urbanistát, ez egy ilyen hét. A Horváth-kert után most a Szabó Ervin könyvtár környéke van terítéken Kazi posztjának és mókás képeinek köszönhetően.   Aki gyakran jár a Fővárosi…..
no emisszió Vona, a paksi kópé 2011.12.18 20:08:35
Vannak olyan magyarországi állami nagyvállalatok amelyek, valamilyen - egyelőre megmagyarázhatatlan - parajelenséggel egyszerűen elbűvölik, mi több, szabályosan elvarázsolják az oda ellátogató politikusokat. Az egyik ilyen a Paksi Atomerőmű, ahonnan az elmúlt húsz évben még…..
autózz! A záróvonal nem fal 2011.12.10 18:15:00
Ha nem is az, mégis úgy kellene venni, mert nem szabad rajta áthajtani. Úgy látszik egy folyamatos fehér csík mégsem tántorítja el a türelmetlen autósokat az ilyesmitől. Persze nyilván más a helyzet, ha egyértelmű akadály (lerobbant autó, baleset, stb.) miatt a záróvonalon…..
Megvan új kedvencem a bálnaautó-osztályban. Ha most kéne választanom, Audi A8, BMW7, Mercedes S osztály, vagy esetleg Lexus LS, habozás nélkül megjelölném a Jaguar XJ-t. Könnyű, sportos, jó vezetni, szép, jól össze van rakva… és 20 colos felniken fut. /40. Meglepően szűk…..
Hardbácsi 2011.11.14 18:48:24
Évek óta megszokott dolog nálam, hogy a motor beindítása után kapcsolom a tompított világítást. Rutinmozdulattá vált, így fényes nappal, városban is kivilágítva közlekedek. Jobb ez így, szerintem könnyebb észrevenni az amúgy szürke autómat, ezen kívül sokszor hagyom el a…..
A Funny Car tréfás autót jelent, de valójában a gyorsulási versenyzés egyik osztályát hívják így – és ezekben a több ezer lóerős szörnyetegekben igazából nincs semmi mókás. Különösen ha nem sikerül megtartani az egyenest, azaz szükség van némi kormánykorrekcióra.…..
Hardbácsi 2011.08.22 17:07:43
@CubΕ: nekem van kettő is. Egy fekete megy egy fehér. mikor melyikhez van kedvem
A KRESZ korábbi módosítása kapcsán nem csak a köztéri reklámok nagy része tűnik majd el az autópályák mellől, de az egyéb, láthatóságot zavaró dolgok, élőlények és mellények is. „Az ember autózgat, de csak cikáznak a madarak az égen. Sólymok, ölyvök, szarkák,…..
Hardbácsi 2011.08.19 21:10:24
"Amerre Orbán Viktor kormányozza az országot, arra csak a nemzethalál van" - sommázta Gyurcsány Ferenc egy hétvégi beszédében a kormány kritikáját. "Nemzethalál, összeomlás, tömeges öngyilkosság, pestis és egy kisbolygó is várható, ha Orbán Viktor így…..
Hardbácsi 2011.07.27 10:55:35
Három gyermekhez többféle módon juthat az ember: kitartó gyermekszüléssel, jól sikerült második házassággal, az ügyesebbek egy patronból megoldják. Viszont ilyenkor egy csapásra szembesülnek az nagy kérdéssel: milyen autóban fér el három gyerekülés? Mai cikkünk…..
Hamarosan egy tipikus velvetskin-kezelésen esik át a Renault - elődjénél kevésbé sikeres, de ahhoz hasonlóan bájos és praktikus - kisautója, a Twingo. Kis súlycsökkentés, apró arcfeszesítés és fogyasztás-csökkentés, miközben a bájos forma, a kedves tekintet marad. Ha…..
Hardbácsi 2011.07.04 11:09:16
Hajcsatok Szabics a Videoton ellen 2011.06.24 13:12:00
A magyar csapatok jó sorsolást kaptak az európai kupákban, de a hangzatos sikerért így is meg kell szenvedniük. Ki jut itt főtáblára? Elsőre ránézésre azért azt kell mondanom, hogy ez egy jó sorsolás a magyar klubcsapatok számára – ezt Egervári Sándor, a magyar…..
Érdekes dolgokat szeretne a Levegő Munkacsoport. Például, hogy az alig pár hete közfelháborodást okozó Budaörsi úti buszsávot vissza kellene állítani. Méghozzá egészen végig, az Erzsébet-hídig egybefüggővé kellene tenni. Érvként hozza fel, hogy Őrmezőn, a lakossági…..