Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Do22

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár hét ez elött, szomszédomtól kaptam a medvehagymát. Már hallottam róla de most láttam eloső maga levelet.           kostoltam a levelet, "fúúúúúj!!!" elég foghagymás íze van!Érdekes!!!…..
Egyik hétvégén voltam téli kirándulásra, Boga völgyenel, havas szép idő volt.Nagy csend volt, este nagy sötétben hallottam csak a folyó hangot és csillagos volt az ég.Nappal a hó szikrázóan csillogott, csoda szép…..
Életben előszór csinaltam a Képviselőfánkot, vajasztam a tepsít de úgy ragadt alja a tepsira. Csak kettóvol egy fánk lett végén :')            Csak egy darab rendesen tudtam kiszedni a…..
Opppa... zöldség között eladó van a tyúkok...            tiszta japán túrista vagyok, csak mindenhol fényképeztem...:Dbiztos érdekes de, nem szeretném kopasztani a tyúkot...;) ..
Do22 2010.11.19 18:16:03
@tomoko: Bizonyára sok mindenben eltér a magyar és a japán konyha, de remélem idővel megszokod majd. Én magam néhány japán receptet kigyűjtöttem, bár még nem volt időm elkészíteni egyet sem, de igyekezni fogok, hogy erről se maradjak le. Főleg a sushi (azért írtam így, mert nekem sajnos nincs a számítógépen japán karakter, ne haragudj), ami nagyon érdekel. További szép napot!!!!:)
Barátokokkal beszélek, akkor néha kerdeznek"mi volt a első magyar szó?".nekem az volt"bazd meg!!"Gabinak egyik barátja minden szó között volt azt hang,annyiszor hallottam, azért azt szó maradt fejemben.nagyon kívánci voltam, hogy az mit jerent. de csak azt…..