Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BGBGBG

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazmondó Juhász Nyilatkozat 2018.02.13 18:55:21
„Juhász Péter és volt élettársa egyaránt elítélik azt, hogy a közöttük folyamatban lévő peranyag a hozzájárulásuk nélkül a nyilvánosságra került. Kinyilvánítják, hogy a magánéletükről további információkat a nyilvánosság számára közölni nem kívánnak. Juhász Péter őszinte sajnálatát fejezi ki amiatt,…..
BGBGBG 2018.02.16 02:58:46
@A kiló nem százat jelent: szerintem helyesen írta, mert belső kényszere volt arra, hogy elhatárolódjon egy olyan viselkedésformától, amivel megvádolták és nem tud azonosulni vele. A Puzsér szerint nem helyesen cselekedett, szerintem meg igen.
Nem vagyok közgazdász, de biztos vagyok benne, hogy ha valaki tök ugyanazt próbálja csinálni, mint a piacvezető, az nem nagyon vezet sehova. Nincsenek látogatottsági, feltöltési adatok a kezemben, de felteszem, hogy a piacvezető ingatlanhirdetési oldal itthon az Ingatlan.com,…..
 Működő, vakítóan fehér hűtő, gyári belső világítással, hidegálló polcokkal, színben hozzá illő tápkábellel eladó. Egy sör jár hozzá. Ára kb. 13eFt..
 Formatervezett zöld talicska összeállítva, légnyomás beállítva. Csak 7eFt...
 Egy tantuszos publikus és két "piros telefon" (forródrót) keresi értő gyűjtő gazdáját. Darabja 10eFt, csak együtt eladó, egyben 30eFt. Természetesen tantuszok is járnak hozzá...
 Csak egyben, na jó, kettőben, eladó az alábbi gyönyörű szekrénysor. Darabja 6eFt, összesen 30eFt...
Megér önnek tizenhárom perc autózás huszonötmillió Forintot? Meg hát!Ha ez a ház a XI. kerületben lenne, legkevesebb 60mFt-ot kellene kiadnia érte. A legolcsóbb ilyen méretű ház kerül ennyibe, de az átlagár a 250-300 nm kategóriában 100mFt körül van. Így, hogy Tárnokon…..