Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bendin

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt két évtizedben számos kisebb-nagyobb volumenű közterület-felújítási projektet végeztek el a fővárosban – olykor valamelyik kerületi önkormányzat saját hatáskörében, máskor a Fővárosi Önkormányzat irányításával. Viszont mindegyiknek van egy közös jellemzője: a kivitelezés során használt…..
A Jégbüfé előtt már felszedték a járdaszegélyt. Pár hete elkezdődött a Ferenciek tere felújítása. Természetesen a bontási munkákkal, amik a jelen esetben igen látványosak: nem csupán a burkolatokat és a közműveket cserélik ki, de elbontják az Y-aluljáró masszív beton…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
bendin 2013.01.15 00:39:59
@Brando:
Hogyan számította ki a valószínűség, hogy öccse van? :)
Írtam már, hogy latinul tudni nehéz, angolul még nehezebb, nem azért, mert a primitív angol nyelv nehezebb, mint a latin, hanem mert ha valaki angolul nem tud, azt jobban észreveszik, mint ha latinul bakizik. Persze a legjobban azt veszi észre a művelt magyar, ha valaki magyarul bakizik.…..
Kitti és Szonja blogja Hiszti 2007.04.17 21:53:00
Napirenden a hiszti. Kitti hisztije. Egyre erőteljesebben műveli a kiscsaj ezt a "tudományt". Ha valamit szeretne és látja, hogy  hajthatatlanok vagyunk, akkor torkaszakadtából elkezd sírni, üvölteni. Szerencsére leginkább itthon tépázza ezzel idegeinket, bár egyszer…..
bendin 2010.10.24 13:17:15
Sziasztok!

www.bergjudit.hu/hiszti/mesek_hmesek.html

Az írónő többi könyvét is ajánlom figyelmébe a kisgyerekes szülőknek.