Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alba Volán hokirajongó

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történt ugyanis, hogy elindultam szép hazámból: egyenesen a kies XVIII. kerület felé, aholis az 50-es villamos csodálatosan hangzó, "Villanytelep" névre keresztelt megállójában azt kellett észrevennem, hogy a rendőrség munkavállalói a hatalmas CBA "Prima" üzlet előtt, nagy…..
Alba Volán hokirajongó 2014.11.30 21:57:27
@Tiszteltetem Brüsszelet: Gondolkozzatok már épp ésszel! Ha egy valamit ellenzünk, más szóval bojkottálunk, akkor az a többi malmára hajtja a vizet, azoknak lesz jó. Nem tudom, melyik idétlen találta ki ezt a bojkottálás dolgot, de ha valaki épp ésszel gondolkozik rájön, hogy ez egy agyament hülyeség, bojkottáljuk a CBA-t. Miért nem a Lidl-t, vagy a Spart, vagy a Tescot, stb, ezt már nem tudják megmondani. Ökrök. Különben az emberek egyszerűek, és oda mennek vásárolni, ami közel van, jobban útba esik, stb. Nyugodjatok meg, éljetek békében!
Miközben az eddig minden várakozást felülmúlóan színvonalas meccsek ömlenek a tévéből, alighanem egyre többen vagyunk úgy vele, hogy milyen jó lenne most ott lenni Brazíliában. Különösen így lehetnek vele a férfiak, ha meglátják, milyen női szurkolók tették tiszteletüket a…..
Nesze!szer Mire gondolt a költő? 2012.11.21 15:32:23
Random fotóztuk ezt a Mammutban. Téli dekoráció,  vitrinben a folyosón - hátul az utcát látod. Eléggé nevetünk ezen egy ideje... érdekes dísz, az egészen biztos. Mi járhatott a dekoratőr fejében éppen, amikor megalkotta ezt a kompozíciót így? Nem, nem szeretnénk tudni a…..
Esélye sem volt a Sapa Fehérvár AV19-nek Zágrábban, a hazaiak az első és a második harmadban három-három gólt szereztek, a harmadikban pihentek, 6-0. Eredmények még: Olimpija–Salzburg 4-3, Graz–Villach 3-4, Klagenfurt–Linz 6-1, Jesenice–Vienna 4-2...
Alba Volán hokirajongó 2010.10.24 12:38:53
@sportclub:
Hajrá Volán! Még ha már megint vesztett is a csapat. Megfordul gondolom sokakban, hogy néhány játékos az elvárás alatt teljesít, illetve, hogy a védelem is elég hadilábon áll. Kifogásolnivaló mostanság sajnos akad, én főképp a légiósok teljesítményével nem vagyok megelégedve, a Kranjc szerződtetése számomra csalódást hozott, messze az elvárás alatt szerepel, de a Durco sem sokkal jobb, és a Nathan Martz játéka sem az igazi. Viszont a Sofi nagyszerűen játszik, ahogy a Roger Holéczy is nagy küzdő, ők mindenképpen kellenek a csapatba, úgy gondolom. Ha a Mihály Árpi vissza fog kerülni, ő azért sokat fog lendíteni a játék színvonalán, azt hiszem. Hiányolok egy olyan Niklas Andersson szintű védőt, ő nagyon jó volt tavaly. És mi a helyzet a Bornhammar-ral? A Tóth Adrián meg egy fiatal reménységnek tűnt az előző szezonban, most ő sincs itt.
A következő meccset nyeri a csapat!