Regisztráció Blogot indítok
Adatok
illegalfreq

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Glockot kizárták, Paffett nagyot küzdött egész hétvégén. Végig jól ment a Mercedes, szombaton sehol nem volt a BMW, vasárnapra feltámadtak és az Audi tűnt el.  ..
Megerősített Neal H. Moritz azokat a pletykákat, hogy a kultikus Csillagközi invázió rebootot kap, méghozzá tévésorozatként. A Screenrant írja, hogy már elkezdték fejleszteni a projektet, de sajnos ennél többet egyelőre nem tudni. Az 1997-es Csillagközi invázió Robert Henlein…..
Márciusban a Bates Motel is visszatér a harmadik évaddal, ehhez is érkezett egy előzetes. Én pedig már megint fogom a fejemet, hogy ismét mindjárt eltelik egy év és egyetlen részt se pótoltam a szériából.  Na majd jövőre. ..
Az újabb vereséggel 3-9-re romlott csapatunk mérlege, amely után elkerülhetetlen lesz az újabb komoly változás. Több játékosunk is van akiknek minden bizonnyal távozniuk kell, hiszen szezon előtt senki sem várt ilyen mérleget és szerintem is alaposan alulteljesít ez a csapat. Ebből…..
Belsőség Ne rohanj! 2014.11.20 10:52:27
Talán fel sem figyelünk erre a majd kétéves videóra, ha nem a híres Abbey Roadon készül. Igen, ott, ahol a Beatles legendás fotója készült. Ezen a zebrán gyakran turista tömegek fotózgatják magukat, hogy leutánozva a világhírű lemezborító fényképét egy igazi londoni…..
 Amikor elkezdtem írni ezt a tesztet, még teljesen nyugodt voltam. Szépen megemlékeztem a filmekről, a félresikerült párosítással Ragadozó kollégával és megemlítettem, hogy mennyire vágytunk már egy frankó kis "élienes" játékra.  Aztán beindultak a flashbeck-ek,…..
. . Elő a hegesztőpálcákkal és a vasajtókkal, a mai naptól ugyanis itt liheg a nyakunkban a félelmetes Halál. Az "Aliens - Colonial Marines" kapható a boltokban a már említett kétféle változatban, ha pedig minden igaz Szati hamarosan jelentkezik egy vonatkozó tesztel is. Addig is…..
A hetvenes-nyolcvanas évek fordulóján az amerikai társadalom kollektív lelkiismereti válsága mentén felfutott slasher sikerdarabjai nemcsak Hitchcock korszakos remekművére irányították rá újra a figyelmet, de a producerek kedvét is meghozták ahhoz, hogy a friss divathullámot…..
Filmdroid Sikoly 4 poszterek 2010.10.21 22:22:35
Két napja láthattátok a Sikoly 4 első előzetesét, most pedig négy plakátot vehettek szemügyre. Elképzelhető, hogy Kevin Williamson esetleg Courtney Cox karakterét tette meg a maszkos gyilkosnak? Végül is...új évtized, új szabályok. ..