Regisztráció Blogot indítok
Adatok
napsugár50

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában került hozzám pár ukrán figura, melyeket nem ismertem, emiatt kezdtem el egy kicsit kutakodni a témában. Elég könnyen megfejtettem a jelzésüket, a Polonne gyár termékeit mondhatom a magaménak. További keresgélés során rájöttem, hogy a helyzet nem ennyire egyszerű, ugyanis két hasonló…..
Nyírbátorban nőttem fel. A József Attila utcán. A bátori, Bátor környéki cigányoknak nem ismeretlen a környék. Tudják mit jelent a vasúton túl, „vásártérinek” lenni. Pontosan tudom, milyen érzés megbélyegezve lenni. Nekem mindig többet kellett tudni, nekem mindig gyorsabban kellett „futni”, mert…..
Egy tehetségtelen senki vagyok. Ha írok, akkor a bennem szakadt Isten feszegeti a határaimat. De nem tudom, ha még egyszer megszületek sem vagyok képes elmondani, lefesteni, elmesélni, mi folyik ilyenkor bennem. Hogyan leszek kísérleti nyúl, hogyan igyekszek, küzdök minden sorért; malac a…..
Nem is könnyű az "otthonról" írni. Nem könnyű az emlékek közül szelektálni. Nem könnyű végigsétálni az egykor olya fontos, girbe-gurba utcákon, tereken. Az egész hol nosztalgikus, hol nagyon is fájdalmasan valóságos. Mintha csak tegnap lett volna, ahogy dr. Gál Mihály…..
A Kálvin tértől pár percre, a Palotanegyed szívében, olvasók százai látogatják napközben a Wenckheim-palotát. Többségük talán mit sem sejtve, hiszen nem turistáskodni érkeznek, olvasni és kölcsönözni szeretnének. Könyvtárba igyekeznek, mindeközben Magyarország egyik…..
Az előző a posztban Budapest egyik legszebb utcájaként került szóba a Reviczky utca. A mai Népszínház utca ilyen kontextusban már szóba sem kerül. Pedig egykori századfordulós eleganciája és épületei miatt Budapest egyik legnívósabb utcája lehetne. De jelenleg nem az, nagyon…..
Van egy csodálatos, több méteres "maradék" selyem anyagom, (turiban vettem Bécsben), amit rakosgatok innen oda, onnan ide, mert nincs szíven belevágni. A 4 méterből egy métert már levágtam, abból  lett egy nyári ruha (szintén csak hajtógatós),  a többi 3 méter egyben…..
SÜLE KATI Poló átcsomózva 2013.01.30 21:01:24
A divatot úgy is lehet követni, hogy megnézed mik a szezon új színei. Én most ebben az összeállításban a fekete-narancs-szürke színeket kombináltam. Napi ötlet: bő nyakú narancs színű pólóm nyakára egy csomót kötöttem, hogy a húzott szürke szoknyám ráncaival…..
Retro naptárlányok Áfész-book 2011.03.28 09:23:00
Léha tekintetű amazon 1984-ből...
napsugár50 2011.04.02 12:54:26
Ijedt arcú, bujaszájú néni hungarikum jellegű üdítővel, 1982-ből. Hopp, de nicsak, milyen üdítőt fordít véletlenül felénk? Már ez a léha tekintet is megmozgatja a férfi ember fantáziáját és legszívesebben ötösével vedelné a Traubit, hogy megkapja ezt a nőt és…..