Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Parallaxis

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki még nem tette meg, ne is tegye. Kedden felraktam a programcsomag új verzióját, és bár egész jót röhögtem azon a traileren, amit az iMovie-val összeállítottam a nyári nyaralásomról, idegrángást kapok, ha az iPhotóra gondolok.Elmondom, mi a legnagyobb bajom. Ez:A fotó teljes…..
Korábban már letöltöttem az yxplayert az iPhone 4-esemre, de meglepetésemre élvezhetetlenül szaggattak az avik. Ma viszont letöltöttem a CineXplayert, ami már sokkal jobb élményt ad.Mkv-kat és AC3 fájlokat nem játszik le, ráadásul a gépemen található 6 darab aviból hárommal nem…..
Parallaxis 2010.10.24 19:10:59
@szabi113:

Majd ha az a konkurencia képes lesz az 1080p-s H.264-es videók lejátszására, akkor szólj legközelebb, erre ugyanis még a 3GS is röhögve képes, a "konkurencia" meg nem nagyon.

Egyébként az yxflash player, ami ugyanerre képes nem újdonság, közel 1,5 éve elérhető.
Steve Jobstól mást sem hallottunk az elmúlt években, minthogy a netbookok szarok. A netbookokkal szembeni ellenérzéseit nyilvánvalóan két dolog szülte. Az egyik, hogy a netbookok az elmúlt években extrém népszerűségre tettek szert. A másik pedig, hogy 2009 áprilisában már az is…..