Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csipkerozsika19

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormánypropaganda lassan készül a 2012-re, máris megjött az ízelítő a januári nyitányról. Míg a KDNP és az ifjúsági segédcsapata azon ügyködnek (túró rudival meg pörkölttel), hogy "gyere haza" külföldről, addig a Nemzeti Erőforrás Minisztérium és a…..
csipkerozsika19 2011.12.12 18:17:23
Emberek, én a vháború után születtem,nekem a Kádár-korszak nem volt diktatúra, igaz szegénység volt az ötvenes években, nem volt ekkora rongyrázás. Mindenki, értitek, mindenki tette a dolgát, dolgozott becsültettel, felépitettük az országot, KEVÉS fizetésért, de szerényen meg lehetett belőle élni.A hatvanas években már egy kicsit jobb volt, mindenki szépen épitgette a kis házacskáját, járt a hobira, és megtermelte amit elfogyasztott, még piacozott is belőle egy kicsit.Az emberek tudtak autóra gyüjteni, még ha nem is luxus kocsira .El lehetett néha utazni külföldre is. Igaz behatárolt idönként, de ma sem tudok többször menni, még annyit sem. Tehát az ország felépült, egész jó kis élhető országunk VOLT.Mert ugyanis akkor épültek a lakótelepek, amit ma nagyon sokan lenéznek, de sok embernek megoldotta a lakásproblémáját. NEM volt hajléktalan ember és munkanélküli sem. Mai politikusok zöme akkor szerezte a végzettségét, diplomáját. Majd jött a rendszerváltás, ami nagyon rosszul indult, mindent felszámoltak, eladtak, és ebben benne volt a" rendszerváltó párt "is. Kitől kaptak erre felhatalmazást, hogy ezt tegyék? feleletet várunk rá. Hol van az ellenértéke amit eladtak, milyen joguk volt erre?és amit most tesznek arra milyen joguk van? Megmondom semmilyen, mert amit mások létrehoztak ahhoz semmi közük nincs, amiért az ő tíz körmük kopott azzal rendelkezzenek. A nagy hazafiak most megmutathatják, hogy mennyire szeretik a hazájukat, hozzanak érte anyagi áldozatot, mert az asztalra elég keveset tettek le, de elvenni mindig igyekeznek. És végezetül még annyit, hogy akkor az emberek egyenes gerinccel közlekedtek az utcán, most nézzetek körül és mondjátok meg igaz lelketekre, ha kimentek mit láttok., nincs vidámság életkedv.Én most is szivesebben élnék a "diktaturában" százszor, mint ebben a rendszerben, ha ezt lehet annak nevezni.
"Nem sikerült megszerezniük az európai uniós vezetőknek mind a 27 tagállam támogatását, hogy módosítsák a Lisszaboni Szerződést annak érdekében, hogy szigoríthassák az euróövezeti országok költségvetési politikáját. Két ország - Svédország és Csehország -…..
1. Nehezen vitatható, hogy helyes döntés volt a mostani kormány részéről az államadósság csökkentésére irányuló politikai szándékot - valamilyen formában - alkotmányos szinten megfogalmazni. 2. Vitatható, hogy helyes döntés volt-e a mostani kormány részéről az…..
Orbán Viktor már korábban célzott arra: „ha az IMF visszajön, én el...” - írta alig két napja a Népszabóság FIDESZ-es forrásokra hivatkozva, hisz... ...az IMF visszatérése esetén manifesztálódna, hogy a sajátosan magyar szabadságharcos gazdaságpolitika megbukott.…..
Varánusz Orbán, takarodsz? 2011.11.18 05:41:00
Sűrűre sikerült a tegnapi nap kormányunk számára. Annyira sűrűre, hogy ők maguk sem tudták hová is kapjanak, mit és kivel mondassanak, végül aztán csak kinyögték:Új tárgyalásokat kezdünk az IMF-el.Szögezzük le mindjárt az elején: ha ez így igaz, akkor végre felelős és…..
Otthonában látogattuk meg a kormány által rendelt, történelmi témájú festmények egyik készítőjét. Mint ismeretes, az első és második világháború, a Tanácsköztársaság, Trianon, a Holokauszt és 1956 tablóképei még készülnek, mi azonban exkluzív betekintést…..
Most derült ki, hogy az elszámoltatási kormánybiztossal kezdték el forgatni a Kutyaszorítóban című filmet, de Budai nem bizonyult elég keménynek.Helyére végül Tim Roth került. Budai azonban azt állítja: inkább hazajött figyelni a gyanús állami megrendeléseket, ezért hagyta…..
csipkerozsika19 2011.11.04 21:44:43
Proszektúra Gyurcsány Fegyenc 2011.10.03 09:40:00
A nap híre, hogy ma hallgatja ki az ügyészség gyanúsítottként Gyurcsányt Ferencet, Magyarország volt miniszterelnökét. Kétségtelenül kevés olyan megosztó személyiség akad a hazai politikában, mint ő. Nem sokan büszkélkedhetnek annyi gúnynévvel, becenévvel sem: Fletótól,…..