Regisztráció Blogot indítok
Adatok
disznósajtós

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Blikk infói szerint az RTL Klub teljesen lecseréli a Csillag születik zsűrijét. Puzsér ugye megy Thaiföldre feltöltődni, Hajós elment a Sztárban sztárban és az Ének iskolája című TV2-es produkciók zsűrijébe, Pokorny Lia a Nagy Duettben fog énekelni, dettó a TV2-n, maradt…..
LGT @ Papp László Sportaréna, 2013.02.14. Csütörtök este megnéztük, nagyjából milyen lesz az LGT-koncert pénteken, szombaton és vasárnap. Néha meglepő, néha mulatságos és érthetetlen, persze igen hosszú, viszont szerencsére nem egy öreguras nosztalgiashow. Sok-sok spoiler…..
Kis piac vagyunk, oké, tudjuk, de az  azért kicsit fura, hogy az X-Faktor döntőjében Csobot Adélon látott ruha a The Voice egyik versenyzőjén is ott figyel, hát ennyire nincs egy rongy sem a sztájlisztok saját szekrényében? Vagy van egy központi jelmezraktár, tessél adni egy…..
disznósajtós 2012.12.21 23:36:47
@hazank fia: én ezt találtam:
bartel - nem valutával, hanem áruval történő fizetés
barter - közvetlen árucserén alapuló kereskedelem
Eszerint én írtam helyesen, és nem a népet, hanem csak a címadót oktattam ki. A sztájlisztoknak is csak privát ruhatáruk van, mint mindenki másnak. Olyan saját, (vásárolt) ruhatáruk, amit a munkájukhoz tudnának használni, nincs. Még a kiegészítőket is ingyen ill. kölcsönbe kapják.
Mindannyian tudjuk; a parkolási szabályozás kaotikus, különösen igaz ez a kerékbilincs alkalmazási lehetőségeire. Volt időszak, amikor csak a KRESZ-t megsértőkkel szemben jártak el ily módon, míg egy időben (és a tapasztalatok szerint mostanában is) lejárt parkolójegyért is…..
Gasztroszex Marcsira káposztát 2011.12.24 08:00:00
Mi ez a zene mi szól? Egy ígéretes rész kezdődik végre. Marcsi az utcán ténfereg, majd betér egy bérházba, és kinek a próbájába csöppen bele, a Budapest Bár! Szuper, az élményt csak Marcsi vonaglása rontja. De tényleg egy izgalmas rész van kilátásban, mert hogy a…..
2011 húsvétja nem csak az új alkotmány miatt különleges, hanem mert ezen a napon zárult le az Index történetének leghosszabb projektje. Omarával, a világhírű cigány festőnővel 2010 március 18-án kezdtünk forgatni, és több mint egy év kellett, míg a kedves nézők elé…..
Az Egy nap a városban blog rendszeres olvasói kívülről fújják már András történetét, úgyhogy a következő bekezdés csak az újaknak szól, a rutinos olvasóink meg ugorjanak a következőre.  András egy hajléktalan volt a lakásom közelében, aki hiába élt az utcán,…..
Tegnap valamelyik kertv híradójában láttam nyilatkozni a West Balkán-tragédia kapcsán az illetékes terézvárosi fideszes polgármestert. Hassay Zsófia elmondta az önkormányzat tudott arról, hogy West Balkán körül problémák vannak. Nincsen neki meg az engedélye, csak 10 óráig…..
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
disznósajtós 2010.12.20 10:24:11
@Viharszarok: A Király Norbi ha bevállalna egy rutin fülplasztikát, nem lenne borzasztó, pláne ha egy pianinó is takarná:)
disznósajtós 2010.12.20 10:30:57
@stikasz_1: hát ez az, ráadásul még az a kevés szerző is magának akar énekesi karriert, (pl. Dés László). A kis Maleknak Amerikában eszébe se juthatott volna énekeskéntpróbálkozni, itthon viszont már készül az első lemeze! (Eszerint ő sem ír már XX Viktornak több dalt.)
disznósajtós 2010.12.20 10:35:53
@Adelaida: miért, nálatok ha hétvégi meló van, felvesztek plusz embereket?
Éveken át elátkozott hely volt Budapest egyik fontos csomópontja, és bizonyos értelemben még ma is az, csak már hátat lehet fordítani neki: a közelmúltig az egész Kálvin egy feltúrt gödör volt, most már csak az Üllői út és a Lónyay közötti rész néz ki úgy a…..