Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tisztogató Polgár.

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klub már felkészült arra a lehetőségre, ha Szandika beváltja ígéretét, miszerint ha nyer, ha veszít a szombati párbajon, nem megy vissza a villába, mert elege van. Rubin Kristóf, a ValóVilág kreatív főszerkesztője a Borsnak elmondta, hogy ha ez megtörténik, akkor új…..
Afrikai kamulevelek, internetes átverések ügyében Tiszakécskén is forgatott a TV2 Napló című riportműsora, a felvételek a 2011. január. 30-i adásban kerültek képernyőre. Ha lemaradt, nálunk megnézheti a felvételt. ..
Néhány napja megtekinthető minden országgyűlési képviselő 2010-es vagyonnyilatkozata a parlament honlapján. Amennyiben kíváncsi térségünk tavasszal megválasztott képviselőjének bevallására, Lezsák Sándor dokumentumát ide kattintva tekintheti meg. Kovács Ernő polgármester,…..
Hohohohó Tiszakécske!Kedves Gyerekek! A Mikulás bácsi titeket egy újdonsággal lepett meg idén, ami nem más, mint ez az oldal, ami rólatok szól, tiszakécskeiekről. Célja a várost felrázni a tunyaságból, felnyitni a szemeket, felhasítani a torkokat, hogy ha kell ordítsák szanaszét…..
Tisztogató Polgár. 2010.12.23 14:35:44
Tisztogató Polgár. 2011.01.04 07:56:19
@coloska: Sajnos ilyen a helyzet Tiszakécskén.Van egy bábu polgármester,egy nagy paraszt unokatestvérrel,aki nem gondolta,hogy lesz hó és így a szóró anyagot is a fagyban hordatja amit a Vakond betonzúzó gépével tesznek szórhatóvá.Na,de ilyen.Orvosi eset."Casus mortuis,és még finoman fogalmaztam.
Tisztogató Polgár. 2011.01.10 13:06:37
@coloska: Hát az agyon iskolázott az túlzás.A kedves városgondnokságot irányító családtag csak víz-gáz-központi fűtés szerelő végzettséggel rendelkezik.Állítólag ahhoz még ért is valamit,de akkor miért nem avval foglalkozik.Az elküldött emberek dolgában viszont kormányzati szinten kell keresni az okot.Nem akarom védeni őket,mert ilyen piszkos vezetést mint Tiszakécskén van keresve sem találni,de ez nem az ő saruk.Sajnos észre is lehet venni a városban,hogy nem tevékenykednek.