Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mit2domain

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dakar-szervezők a negyedik napra 288 kilométeres, Nascából a Csendes-óceán partvidékére vezető szelektív szakasszal készültek, melyet 429 kilométer összekötő szakasz követett Arequipába. Peterhansel 786 szelektív kilométer után őrzi vezető helyét Nászer el-Attija…..
Az utolsó utáni konc. A végső, a visszatapsolt hiéna, nyálas pofájában szorítja, ameddig csak tudja. Márpedig egy hiéna harapása nagyon-nagyon erős. Nem lesz könnyű. Ez az RC-modell tényleg olyan hiénáznivaló, amiért rendes autóbuzi a fél bármijét odaadja. Nem elég, hogy…..
mit2domain 2012.12.25 18:57:35
@azigazihiéna:
Nagyon faintos lett (a refrén utolsó két sorában még a rím írmagját is kiírtottátok :), gratula.

Ja, és örülök neki, hogy egyikünk se tudta jól leírni a Norbi nevét :)
mit2domain 2012.12.25 18:45:49
indavideo.hu/video/Michelisz_Norbert_a_legnagyobb_kiraly_1

No, hi!

Ennyit még nem xxxxtam videoval, bameg, minden bedöglött ami csak bedögölhetett.
iPhoto-t még csak elindítani sem sikerült, valami verziókeveredéses gexx miatt, majd felrobbanok...
Mondjuk, én nem fordítottam rá kellő időt.
Olyan király lett volna egyébként, hogy ihajjja.... :((((

Na, mindegy így viszont marad a "nyers" verzió, röhögjetek :)
(a konvertálás maga 3 órába telt volna, úgyhogy bocsi a minőségért, le kellett vennem)

A hangja kicsit "fürdőszobais" lett, úgyhogy alant a dalszöveg (haha):

PC-n nevelkedett magyar Schumacher
A hazai közönségnek ennél több már nem is kell.
A traktorodon ülsz, mikor hív Zengő Zoltán,
Azt kéri vezessél, mégpedig a SEAT-ját.
Micelisz Norbert, a legnagyobb, a legnagyobb király.
A legnagyobb király, igen, a legnagyobb király
Kezdetben hát Seat, igen, közepes sikerrel
Később meg egy bimmer, de az, már hátsókerékkel.
Szponzornak jött a Dension, iPod-ot a népnek
a rajongói oldalak meg egyre csak nőnek.
Ha iPhone-t kell majd az autóba tenned
ahhoz majd a Dension egy termékét vedd meg.
Micelisz Norbert, a legnagyobb, a legnagyobb király.
A legnagyobb király, igen, a legnagyobb király
Közeleg a kanyar, most már, döntened kell,
Az ideális ívhez, melyik út vezet majd el.
A Hungaroringen másodiknak jött be,
70000 ember zárta őt szívébe........

(Ha esetleg nyerek megcsinálom olyanra amilyenre elképzeltem..)

Na, karácsonyt, meg sok locsolót mindenkinek!!
Bye
Remek cucc, én is használom. És aki pakolászta már a dzsuvás-fékporos kerekeket a csomagtartóba (mert bármennyire is tisztítjuk meg őket, akkor is összekoszolnak mindent), az tudja, hogy az ilyen, hordozható keréktáska hasznos dolog. Sok bosszúságtól kíméli meg az embert. 37…..
Nyereményünk egy Wolfsburg-póló és hozzá egy Golf pendrive, ezért kell egy nem feltétlenül könnyű kérdésre válaszolni. Persze aki tudja a választ, annak könnyű lesz. Ha már Wolfsburg, akkor Alsó-Szászország. Ki az az Alsó-Szászországban született autóversenyző, aki öt…..
mit2domain 2012.12.22 08:13:07
mit2domain 2012.12.22 09:06:18
Viszonylag szabványos karácsonyunk volt, idén először közös fadíszítés, a szokásos bejgli, mézes süti, meghitt csendeséj, élénkebb pásztorokpásztorok, lezárva vidám jinglebellsszel, no meg a feltekert fűtés. Ajándék vonalon sem tudok különlegességekről beszámolni, én…..
Játszani jó! Játékra pedig mi sem lehet alkalmasabb, mint aminek a neve is ezt jelenti: leg godt azaz játszani jó. Röviden Lego. Csak a jegyzőkönyv kedvéért leírom: Lego a világ legjobb játéka. Pont! Emiatt könnyű nekem ajándékot venni. Nem is okoztam soha ilyen téren fejfájást…..
Kisautó blog Csalás a Ferrarinál 2010.12.21 13:20:00
Nem tudtam nyugodtan aludni. Órákig forgolódtam elalvás előtt, verejtékben úszva riadtam fel álmomból, majd reggel, amikor szétcsúszva mentem a munkába, újra és újra bevillant a kép. Nem voltam eléggé férfi, hogy bevalljam, múltkor csúnyán kikaptam barátnőmtől a…..
Bandi lesben áll A múltkori posztban nem tudtam megmondani, mennyit fogyaszt az új kisautó, aminek nem a hangulatkeltés volt az oka, hanem az, hogy egy hónap használat alatt nem fogyott ki a gázolaj. Most viszont van egészen pontos, bár hitelesnek nem mondható, de ahhoz mégis…..
Belsőség Barkó, sár, illegál 2010.12.06 19:58:00
Tóth Zoli küldte be belső levlistánkra az alábbi filmet valamikor szombaton, éjfél előtt. Megnéztük, megsirattuk, csorgott a nyálunk, hiszen olyan dologról szól, amit mindannyian nagyon szeretünk: a raliról. Méghozzá a régi idők ralijáról. Pontosabban az 1972-es RAC raliról,…..
mit2domain 2010.12.07 00:02:54
@Gee Halen:
Na, én most vagyok ezen a szinten. Ocsóé akarok élményautót venni, jó lenne nekem az a Lada, nem kell nekem NSX, meg egyéb, írástudóknak való huncutság (illetve kéne, de ingyé:)
Nem is olyan régen a Burzsuj blog tette közzé a hírt, mely szerint egy Hassan al Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah nevű úriember eladna egy pár igazán érdekes autót. Barátunk, Hassan, akit mindenki csak brunei szultánként ismer, az utóbbi időben némiképp gondterhelt, hiszen nem mennek…..
Még a Deák téri Hobby Boltba csordogálva érkező, huszonnégy forintos Mecsik (mert mi még nem medzsónak hívtuk őket, az új név, később lett), és még messze-messze a Lego korszaka előtt járunk, talán még Merkur építő sem volt akkor. Pörgessünk vissza négy évtizedet az idő…..
Michael Tompert és a fotográfus Paul Fairchild együttesen sikeresen megsemmisített néhány Apple terméket! Vajon mi vihette rá őket erre a gaztettre? :)  Via..
Előjáték: úgy másfél éve döntöttem el, hogy én bizony soha többet nem fogok magammal cipelni laptopnak álcázott betontéglákat. Azóta keresem a jó és a még jobb választást a netbookok között... Egy MSI Wind és egy új Macbook Air Mint korábban is írtam, számomra…..
A minap, egészen pontosan hétfőn volt az a remek Porsche-program, ahol Walter Röhrllel autózhattunk. És nem jöttem el üres kézzel. Megkértem ugyanis a világbajnokot, hogy legyen kedves az autogramjával update-elni a belépő flepnimet. Fogadjuk el, hogy ezzel a plasztiklap kis…..