Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadnai

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Szabitól) Jöjjön egy képes élménybeszámoló a biatorbágyi találkozó napjáról; magáról az Oldtimer Premierről Sid már írt itt. Az izgalmak úgyis főleg a találkozón kívül zajlottak, és már rögtön az odaúton erősen belehúztunk. Bopattal a Megyeri-híd végénél találkoztunk 8 körül, és csak most látom a…..
(Szabitól) Ebben a hónapban lett 34 éves a Delóm, ennek kapcsán utánanéztem, milyen autóval jártak akkoriban a szüleim, és egyáltalán milyen kocsit lehetett venni 1981-ben a vasfüggöny kevésbé szerencsés oldalán. Ha már az északír gyártású Delorean és 1981 áprilisa a kiindulási alap, aláfestésként…..
Élet egy Deloreannel Ablaktípusok 2015.02.23 10:00:00
Lassan jó idő lesz és lehet már többet menni, de mivel rendes hirdetni való nincsen, ezért inkább tartok egy kispénteket. Kispéntek, mert habár pénteki bejegyzés lenne a témája alapján, de mivel nem annyira kifejtős, ezért nem oda írom le. Szóval a lényeg, hogy annak idején voltak tervek más…..
Vásárlás után hamar sikerült elindítani az autót, de aztán mégis nagyon elhúzódott. A konténer útvonala. Ez volt az első képem az autóról, a szállító cég küldte nekem 2010-ben. Ez meg az érkezés pillanata , Budapest 2010, valamikor nyáron. A szállítás amúgy elég hosszú volt, majdnem 3…..
Avagy öreg amerikai autó behozatala és forgalomba-helyezése Magyarországon: ez egy megaposzt lesz elsősorban azok számára, akik meg szoktak találni minket a fenti témában és mostantól ide tudjuk őket irányítani. Szóval mielőtt elkezdenél vadul licitálni az ebay-en, és már keresgélnéd a szállítási…..
Molly Wickenden egy átlagos nyolcéves Dél-Kelet Angliából, aki most azzal került be a bulvárhírekbe, hogy apja minden reggel Deloreannel fuvarozza az iskolába. Ráadásul egy időgéppé átépített példánnyal, amiből - ahogy pár hete a londoni élménybeszámolómban is megírtam -…..
Adriai ejtőzés miatt ezúttal nem egy szokásos, Szabi-féle szószátyár bejegyzés következik. Tehát csak röviden: még mielőtt elutaztam, sikerült elérnem egy mágikus számot a mérföldszámlálóval, íme: Hasonló bejegyzésre kb. 80 ezer mérföld múlva számíthattok :)..
(Szerelős poszt Szabitól, mert ilyen még úgysem volt.) Pár hónappal ezelőtt ott hagytam abba az egykor fehér és egykor olasz Deló történetét, hogy október végén, trélerrel meghoztam Genovából. A következő lépés a műszaki vizsgáztatás és a rendszám megszerzése lett volna, de a lyukas hűtő miatt csak…..
vadnai 2014.06.21 11:50:07
@Szabi DMC: Szuper! Akkor várom! :) :D
Írtam már régebben a Delorean Timeről, ami John Delorean órabiznisze lett volna, ha beindul. Vannak azonban olyanok akiknek sikerült eladható órát készíteniük a Delorean márkából. Nem egy új dolog, de nem vagyok elkésve vele, van még eladó belőle. Az óra készítője Romain Jerome, svájci órásmester,…..
A sorozat eddigi részeiben (1., 2., 3.) létező autótípusokra építettek szorgos gazdáik ilyen-olyan időgépes felszereléseket, zárásként viszont jöjjön valaki, akinek a célja egy komplett Delorean-utánzat megalkotása volt. Az olasz úriember Flavio névre hallgat, és mindenféle mozis replikákat épít,…..
Ez is megvolt. Kicsit dilemmás volt az indulás, mert a találkozó előtti napokban nem volt éppen jó idő. A szombat viszont már szép napsütéssel indult, ezért nem kellett sokat gondolkodni az induláson. Ezért aztán reggel 11 körül összeszedtem kedvenc útitársamat, bepattantunk a…..
Élet egy Deloreannel Interkozmosz 2014.05.16 10:00:00
Egyszer már említettem, hogy voltam filmforgatáson. A film azóta elkészült és már hivatalos premierdátum is van. Az alábbi cikkben elég sok információ van a filmről, de a Deloreanről itt nem esik szó. A kép kattintásra nagyobb és olvashatóbb lesz. Ellenben a trailerben már van Delorean is.…..
vadnai 2014.05.16 20:39:30
vadnai 2014.05.23 11:52:56
@Sidaries: Most lesz egy amerikai film is amiben szerepelni fog Delorean... (valószínüleg csak egy jelenetre a poén kedvéért)
Christopher Lloyd-al. (Doc Brown)
A címe - A Million Ways to Die in the West
Élet egy Deloreannel Elvesztem... 2014.05.14 10:00:00
... de majd megleszek. Azt csinálom egész nap, amit itt a képen levő úriemberek. Ha valaki unatkozik, az próbáljon minél több embert felismerni a képen. Egy kis segítség: Jobbról a harmadik fickó az John Delorean. :)  ..
vadnai 2014.05.15 22:50:15
Élet egy Deloreannel Bréking! :) 2010.08.20 10:00:00
Na mi volt az első Delorean VIN száma? Aki azt mondta 500 az hibázott, mert az az első sorozatban gyártott VINje. A legelsőnek nem nagyon van, leginkább Proto-1-nek hívják. Ezt az autót még 2007-ben eladták, de az akkori tulaj, a floridai szerviz tulaja most visszavette az utolsó sorozatban gyártott…..
vadnai 2014.05.15 22:33:06
Sajnos a Delorean drága mulatság, időgéppé alakítani pedig pláne, ezért a rajongók sokszor abból építkeznek, ami kéznél van. Kezdjük Andrejjel, akinek lelkesedésből talán kicsivel több jutott, mint kézügyességből: A kenu-Deló már pofásabb darab, ráadásul belefér az egész család. "Kislányom, te…..
Ha már úgyis Vissza a Jövőbés volt a keddi bejegyzés, akkor csinálok egy rendes időutazós hetet. Szerencsére Einstein tévedett és az időutazás igenis lehetséges, erre pedig mostantól szolgáltatom a bizonyítékokat. Nézzük akkor a kicsit szerkesztett első hirdetést és…..
Eddig még nem volt ilyen című bejegyzés, de azt hiszem ma jött el az ideje. Ez kicsit olyan, mint amikor egy együttes kiadja a saját nevével megegyező albumát. Annak tökéletesnek kell lennie, olyannak, ami leginkább jellemzi őket. A blog kezdetén még nem tudtam, hogy meddig fogom…..
Az elmúlt két hét nem volt eseménytelen. Mindkét hétvégén kivittem a Deloreant egy körre, mindkét alkalommal összeszedtem egy havert akivel aztán jól el lehetett beszélgetni vezetés közben. Első alkalommal induláskor még nem tudtam ki lesz az áldozat, ezért menet közben (Az…..
A mai fényképen azt láthatjuk, hogy a két csávó karja teljesen összenőtt. Vajon mi történhetett? Előre elárulom, hogy nem fotosopp vagy ilyesmi...
vadnai 2010.12.08 21:26:04
Hát nem tudom, hogy ha így reklámozzák az állatkertet akkor ki mer oda elmenni? :)..
vadnai 2010.11.17 19:38:50
Képekben szerepelt már a blogon ez az építmény, de a videóra most Ateszmetál hívta fel a figyelmemet. Köszi! ..
vadnai 2010.11.05 12:28:49
@Dínósbácsi: Te fent vagy diablon?
vadnai 2010.11.06 10:15:45
@Dínósbácsi: Diablo torrent csak mert ugyan ezt a nick nevet láttam.Dínóbácsi
vadnai 2010.11.07 17:07:00
A mai képen egy ajtónyílást láthatunk. Vagy mégsem?..
vadnai 2010.11.07 17:05:13
Ma is egy filmplakátot kaptok, én személy szerint még nem is hallottam a filmről. Mindenesetre ez is a jól bevált rejtett koponyát ábrázolja. Köszönjük Tamsa!..