Regisztráció Blogot indítok
Adatok
p.bubus

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Sosem gondoltam, hogy egyszer nekem is lehetőségem lesz egy sztorival előállni, de egy meglepő tegnapi telefonhívás remek témát szolgáltatott. Meghökkentő beszélgetés volt, már-már hajlanék rá, hogy komikusnak nevezzem, ha nem én lettem volna…..
Az alkotmányozás folyamata alatt megváltozott a Fidesz jelmondata: egy mindenkiért, mindenki Meggyes Tamásért. 262 igen szavazattal állt ki a nariszekta elkóborolt báránya, és a példaértékű életből fakadó következmények eltussolása mellett. Alaptörvényünk immár…..
p.bubus 2011.04.23 11:21:41
@rohadtkomcsik: "ennyire egyszerű emberi tömeget, mint az Esztergomban élő emberek sokaságát jellemzi, nem nagyon lehet, csak a hülyeség jelzővel"

Te most a fidesz törzs szavazóit fikázod, hülyegyerek!

Halvány fingod sincs az esztergomi helyzetről, mert ha lenne, akkor tudnád, hogy Esztergomban folyamatosan a jobboldalra szavaznak, 2010-ben is a fidesz nyert, ők csak a hatalomtól megvaudltan tomboló meggyes nevű mitugrásztól akartak megszabadulni.

Az más dolog, hogy egy új választáson a fidesz többség szertefoszlana, mert Esztergom bosszúból történő porig rombolását (a fidesz frakció tagjai által) még egy törzsszavazó sem bovsátja meg nekik.

@FreeHungary: lázár és szíjjártó nagyon jó tanárok ehhez, de a csúcs az ember, aki még sohasem hazudott.
p.bubus 2011.04.23 11:25:00
@Mystes: ti ilyenkor is dolgoztok a pártirodán?

Neked tényleg tetszett volna a kádár éra, ahol a párttitkár elvtárs oldotta meg a problémákat, ha a tanácselnök nem tudta.
Tisztelt MHT!   Kérem segítsenek, mit tehetnék az adott szituációban: 2006. februárjától egy kft.-ben ügyvezető igazgatói posztot töltöttem be. Két hónapja lemondtam a pozíciómról, egy ügyvédi iroda el is intézte a szükséges formalitásokat (lemondó nyilatkozat, cég…..
Az új médiatörvény elfogadása miatt aggódók a napokban olvashatták a rendkívül megnyugtató hírt, miszerint L. Simon László, a parlament kulturális és sajtóbizottságának elnöke az MTI-nek elmondta: a médiatanács csak a fokozatosság és az arányosság elve alapján szabhat ki…..
Hogy mi a baj a médiatörvénnyel? vol. 219VENDÉGPOSZT | Tófalvy Tamás újságíró, egyetemi oktató írása 2010. július 23-ának forró délutánján, amikor az Országgyűlés Kulturális és Sajtóbizottsága éppen a „Médiaalkotmány” derült égből való benyújtása…..
p.bubus 2010.12.29 19:55:27
@Pajszer Művek: Te simán hülye vagy. Jobboldali lapok és jobboldali kormányok is kritizálják a vezéred agyrémét.

Vagy mindenkit a kommunisták irányítanak szerinted?

Beteg vagy? Ezt úgy hívják üldözési mánia és kezelni szokták a pszichiátrián.
http://www.szalaiannamaria.net/  /via zmn/..
p.bubus 2010.12.29 10:00:49
@Titus Pullo Urbino: fasszopó vagy öcsém, nem vitás, a torkodon folyik a viktor gecije.

Vagy te magad vagy a szíjjártó nevű köcsög, esetleg annamari?????

Vedd már észre magad te agytalan fidesz báb, hogy közeledünk kínához!

Egyébként gondolj bele abba, ha mindezt a gyurcvsány csinálta volna, tele ajvékoltátok volna a világot a kommunista diktatúráról és igazatok lett volna!

Neked csak az számít, hogy honnan fúj a szél, ha viktor segglukából, akkor te azt kétpofára nyeled, mert neked csak ez számít.
Alkotmányossági vétók száma: nulla. Politikai vétók száma: nulla. Schmitt Pál államfő a hivatalba lépése óta elfogadott közel száz darab törvény egyike esetében sem érezte fontosnak, hogy éljen bármelyik alkotmányos lehetőségével: elküldje az alkotmánybíróságnak…..
p.bubus 2010.12.28 23:10:46
@Bathory: Az orbán kormány mesterségesen, hitelekből pörgette fel a gazdaságot, az agyament lakáshitel támogatásokkal.

Az azt felvevő emberek nem nyerészkedni akartak, csak éltek a felkínált lehetőséggel, amit a kormány támogatott.

Hazudj még valamit arról, hogy ki fektetett svájci frankba és esetleg aranyba, dollárba, ha neked ez jólesik!
IDDQD Na ERRE jó a Kinect 2010.12.28 09:44:32
Oké, elég sokszor jelentettük már ki, hogy na hát erre találták ki valójában a Kinectet, meg nem is, hanem arra, és persze az ilyenek nagy része marhaság meg szexjáték volt. Most a Georgia Tech College of Computing kutatói megtalálták azt a felhasználási módot, ami nem is…..
p.bubus 2010.12.28 15:10:30
@BitPork: Te egy barom vagy, aki nem a lényeggel foglalkozik, hanem a külsőségekkel.

Süket / siket, tökmindegy. Ugyanazt jelenti mindkettő, csak az egyikre rámondták, hogy az mennyire pc.
Ja, és én nyomorék vagyok baszki és semmi bajom ezzel a megszólítással, ugyanis nem a szó alakjával van baj, hanem azzal, ahogyan mondják.

Majd pont a magadfajta agyhalottak fogják megmondani, ki mikor milyen szót használhat, mi?

Faszfej.
Nagy magyar analitikusokat idézünk meg Geréb Ágiért. A szerző részt vett a Gerébért szervezett demonstrációkon, és analitikusan értelmezi ’a születésnek’ ezt a mai magyar drámáját, félelmünket a születéstől, a szüléstől és a sorstól. Geréb Ágnes nemzeti…..
p.bubus 2010.12.26 19:19:06
@nexialista: te egy hülye picsa vagy, akihez épelméjű férfinak nincsen köze.

Baszd meg szülj gyereket férfi nélkül, akkor csak a te dolgod a szülés.

Hülye agyatlan seggfej.
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
Mandiner blog Poltodiglan 2010.12.13 11:11:00
  Az Országgyűlés december 7-én legfőbb ügyésszé választotta Polt Pétert. Újra. A posztot egyszer már 6 éven keresztül betöltő jogtudós mostantól immár 9 évig felel a büntetőügyek vádhatósági képviseletéért. És miközben azt gondolom, hogy a demokrácia ettől nem…..
Varánusz Pá, kis mártírom, pá! 2010.12.11 08:00:00
A közönség elejtette szent tehenét tegnap este. Szíj Melinda a Megasztár 5 életében nagyjából először hagyta el az sms szavazás első helyét, és máris a kijárat felé vezető folyosón találta magát a ténytől. Még hallotta a búcsúdal utolsó taktusait, mikor elsírta…..
  Leminősítette Magyarországot a Moody's. Durván hangzik, igaz? Hogy még egy lapáttal rá is tegyen a félelemkórus, azt is hangsúlyozzák, hogy alig kerültük csak el a bóvli kategóriát. Amikor államkötvényeinkkel már csak gyerekeink játszhatnak, ők is szigorú szigorú…..
Döbbenetes sztori következik. Homoszexuális levélírónk belekényszerült egy "szerelmi" háromszögbe egy szerződés véglegesítése okán, de rosszul jött ki a történetből és a céget sem hagyhatja ott beteg édesanyja miatt.   Sziasztok! Idén, alig 22 évesen léptem…..
A következő kérdésre a Zugügyvéd is szívesen várná egy Bv. jogban otthon lévő  kolléga magyarázatát.Szia Zugügyvéd!Mi alapján döntik el,  hogy egyes  vádlottakról leszedek a bilincset a tárgyalóteremben, míg másokkal úgy bánnak, mint Hannibal…..
Nem volt más lehetőségük? Egyszerűen az ország helyzete, az IMF és az EU rugalmatlansága miatt nem maradt más megoldás? (Fotó: Kovács Attila/Index) Sokan állnak most meglepetten és kérdezik: hogyan juthattak idáig? Hogyan juthatott el a Fidesz odáig, hogy két hete eltávolítsa a…..
A magán-nyugdíjpénztárak államosításáról minapi Matolcsy Vátesz György bejelentését már sokan kommentálták, de ennek a kommunikációjáról és jövőbeni hatásairól én is megemlékezek pár gondolatban. Az első kommunikációs gyöngyszem, hogy „nyugdíjmentő…..
p.bubus 2010.11.26 11:07:23
selmeczi kiflitolvaj gabriella rohadjon rá a viktor faszára!

A büdös ribancnak halvány fingja sincs semmiről, fasznak nyilatkozik?

@KovA: agyatlan orbánfasszopó, tudatlan vadbarom.
Beleszartak a szádba, és te örülsz ennek, mert a viktor seggéből jön.
Mifelénk a lopás nem bocsánatos bűn. Még a közösből sem, hát még a középosztály szűkös vagyonkájából: a Fidesz éppen saját leghűségesebb törzsszavazóit kopasztja és bélyegzi meg. Gyurcsány Ferenc az őszödi beszéd napvilágra kerülésének napján megbukott. Bár még…..
p.bubus 2010.11.25 10:45:12
@csorsza: "azonnali, komoly jövedelemnövelő szja-csökkentés" miről beszélsz ember????

Bevetted a maszlagot? Majd nézd meg a bérlapodat február elején!
Csütörtökön megválasztotta a  Közszolgálati Közalapítvány kuratóriuma a közmédiumok új vezetőit. 2-2 jelölt közül kellett választani a Magyar Televízió, a Magyar Rádió, a Duna Televízió és az MTI élére. A jelölteket személyesen Szalai Annamária Médiaatyaúristen…..
p.bubus 2010.11.22 15:45:47
@Nagykorú: De neked sem az egyoldalúság volt a bajod az elmúlt 8 évben, hanem az, hogy nem a neked tetsző segget nyalták!
Barom.