Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dred bíró

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Egy év nirvana 2009.11.08 09:57:00
Eseménydús volt az elmúlt pár hónap a hátsókerekes, kocka Corollával. Karc nélkül megúszta a két hungaroringi és három-négy euroringi pályanapot, pár drift edzést, és néhány hétvégi szerpentinezést, de ez nem jelenti azt, hogy ne kellett volna gyakran szerelni. Nem romlott el…..
dred bíró 2009.11.08 12:21:56
@Asszeretnémondani:
A varázsszó: D2.
dred bíró 2009.11.08 12:26:43
dred bíró 2009.11.08 13:11:21
@Asszeretnémondani:

Igen. Utcára jó a gyári. Furikázni a családot.
A brazil állapota stabil, bár életveszélyben van orvosai szerint, jelenleg altatják, gép lélegezteti, reggel ébresztik, miután sikerült az esti operáció - mondták az F1-pilóta magyar orvosai a késő esti sajtótájékoztatón.Műteni kellett, mert súlyosan sérült a…..
dred bíró 2009.07.26 10:05:27
@Mao elvtárs: Jaj, te aztán nagyon művelt vagy! Nézz már utána a dolgoknak rendesen, és csak utána oszd az észt! Mert így csak beégeted magadat...
dred bíró 2009.07.26 10:15:12
@trulli.e: Jaj, te is nagyon okos vagy... 5G... :-)
„If it ain’t broke, don’t fix it” – mondja az angol (és az amerikai, meg az ausztrál, meg az új-zélandi, meg a dél-afrikai, talán a hong-kongi is), én pedig messzemenőkig nem vagyok hajlandó követni ezt a javaslatot, ugyanis hülye vagyok, mint minden…..
Nissan 300zx    Ár:     650.000 FtÉvjárat:    1990 / 10Futott km:    160000 kmÁllapot:    NormálÜzemanyag:    BenzinHengerűrtartalom:    3000 cm³Kivitel:   …..
A Lost ötödik évada úgy fejeződött be, mint az összes többi: egy zseniálisan összerakott, de bizonyos tekintetben csak a logikus gondolkodás totális felfüggesztésével élvezhető történettel, ami számos válasz mellett felvetett néhány olyan kérdést, amin bőven el lehet…..
János már nem először ír nekünk az elméletileg üdölő-, valójában lakóövezetről, ahol az évek során elképesztő mértékben megnőtt a forgalom és a 30-as táblák ellenére az autósok többsége megy, mint az őrült, nem egyszer gyalogost is gázolva. Az önkormányzat meg hol…..
dred bíró 2009.04.23 22:58:48
@Johnny M.:
Csak vigyázzatok mit is csináltok, nehogy balhé kerekedjék belőle! Párszor a Lidl lámpát is leverték már...
Amíg nem lesz gerinc út, addig semmi nem fog változni. Gerinc út pedig nem lesz...
De persze a gerinc útnak is csak akkor van értelme, ha a duna parton egészen a szabadkikötő útig megépül...
Álom, álom, édes álom...
dred bíró 2009.04.23 23:10:55
@Johnny M.:
Kicsit olvass figyelmesebben bunkó barátom!
És akkor elkerülöd a nagy blamákat. Sok ismerősöm lakik ott, nem nehéz megtalélnom téged, hidd el. Ha akarom. Azért mert ez a nagy büdös internet, attól még add meg a TISZTELETET másoknak!! Mert kicsi a világ... és nagyok a meglepetések!!!
dred bíró 2009.04.23 23:13:02
@Johnny M.:
nem csak reggel, délután is. Az a lámpa teljesen jogellenesen épült.
Belsőség Autót nyitni a netről? 2009.04.12 22:53:00
Tény vagy kitaláció a sztori, mely szerint az ős-kocka Passat kulcsával az összes korabeli Audit és VW-t ki lehetett nyitni? És mi a helyzet manapság? Mit csináljon az ember, ha az autóban felejti a kulcsot? Keressen egy garantáltan bevált trükköt az interneten? Francokat, hívjon…..
dred bíró 2009.04.13 20:34:02
@Kukimustáros: nekem is van 2 xar rönyóm, de az egyik tuti kiütne a gatyeszból ecsém!
Február végén írta meg a Blikk, hogy a Tv2 új vetélkedőt próbálgat, a Hole in the Wall című legendásan idióta embertetriszt, ami éppen olyan népszerű Japánban, mint mondjuk az iskolai formaruhába bújt nők tömeges penetrálása különböző súlyú és állagú tengeri…..
Totalbike hírek Honda csillagmotor 2009.03.17 14:03:00
Russell Sutton nem megy a hülyeségért a szomszédba: kilenc darab Honda XR600 blokkot alapul véve épít csillagmotort. A blokk 7893 köbcentis, a hathengeres Holden Commodore dugattyúit használja fel, a furat és löket aránya 96,5 x 120 milliméter. Nissan olajpumpa biztosítja a kenőanyag…..
kár-park Elfenekelt Fabia 2009.01.03 01:30:00
A kék Skoda Fabia Combi vezetője az épp előtte pirosra váltó lámpánál még meg tudott állni. Pont az járhatott a fejében, hogy milyen szerencsés, amiért a kissé eldugott lámpát időben észrevette, és így nem hajtott tilos jelzés mellett a kereszteződésbe. Öröme azonban nem…..
Eredetileg úgy terveztem, öntök a Tehénbe. A Prolonggal kapcsolatban két dolog győzött meg. Az egyik, hogy VMax Zsolt azt mondta, tényleg jó: amikor betölti a motorba, kis időre feljebb megy az alapjárat, míg az elektronika nem állítja át, tehát érezhetően csökken a súrlódás.…..
"Én nem tudom, hogy már mi kéne, hogy a Fábry megbukjon. Elképzelem, ahogy egy ventillátorral az arcába permetezi saját szarát, miközben az exhumált kutyáját bassza egy Combinokorlátba kapaszkodva az RTL Klub jogi osztályán. És mit lenne a válasz? Legalább sokan nézik."…..
Az RTL Klub nem ért mindenben egyet Várdy Zoltánnal, a Tv2 vezérigazgatójával. Ez persze nem meglepő, de most az is kiderül, hogy pontosan mi nem tetszett nekik az Indexen közölt Várdy-interjúban. A levelük változtatás nélkül hozzuk le, aki bele akarja magát ásni a témába,…..
comment:com Azurák a Mokkában 2007.09.12 09:00:00
Havas Henrik volt a reggeli műsorvezetők Fekete Pákója, mindig számíthattunk egy verbális seggmutogatásra, vagy Pákó csokipénisz kínálgatásához hasonló riporteri gesztusra. És Havasnál se lehetett tudni, hogy tényleg ennyire sötét, vagy ez csak egy szerep. Mondjuk a…..
Ásványvízízű rágó? Ez akkora hülyeség, hogy a Szentkirályi új terméke óriási fórral indult: nem ismerek olyan, foggal rendelkező embert, aki az utóbbi napokban ne kommentálta volna a vizes cég meglepő termékskála-bővítését. A felfokozott várakozás után ma eljött a…..
Soha. Mondom még egyszer: SOHA SENKI NE végeztessen munkát ismerőssel, rokonnal, esetleg a család barátjával. Még akkor se, ha kifizetődőbbnek tűnik. És mindig annak tűnik. Tehát soha. Úgy volt, hogy június elején a Budapest-Kiskunhalas-Szeged Bermuda-háromszöget tettem épp…..
A villamos után hurcolt táskás néni sztorija után főleg riasztó volt Tea ma reggeli élménye a villamospótló buszon. Míg ott a rádióhallgatás miatt nem hallotta a vezető a vészcsengőt, itt csajozott, aminek egészen durva következménye is lehetett volna. Sztori alant. T.…..
1. Koccintottunk Látnak sérülést? Én se láttam. Na, végre nekem jöttek. Egy székesfehérvári áruházi parkolóban méghozzá. Gurultam a parkoló sorok között, de nem volt hely közel a bejárathoz, nekem pedig csak annyi időre kellett megállnom, amíg a család beugrik az autóba,…..
Az év eddigi legeredetibb csalását fedezte fel kopasz. A fenti levélben egy "közvéleménykutatás" résztvevőjét értesítik laptopnyereményéről, amit a nyereményadó  egy magánszámlára történt előzetes befizetése után vehetne át. Aha. A segítségetekre lenne…..
Az már kiderült, hogy az Alfa Romeo Spider hiába rosszarcú, nem sportkocsi. Ha hajnalban hazaérkezve a kapuban téblábolva találnék egy elegáns Audi TT-t, vagy egy bambaképű Imprezát, előbb hinném el nekik az elhagytam a kapukulcsot történetet, mint a Spidernek. A Spiderben a…..
Bár a tinédzserbeetetési versenyben az alkohol stabilan tartja magát dobogós helyén, azt azért ugye nem gondolták komolyan, hogy egy Cool felirat miatt fognak aluminiumdobozból fehérborozni a fiatalok? Toxikus fedezte fel a szezon fazonját: Remélem még nem volt:D Hozzáfűzni semmit…..