Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jura93

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tömeges TV2-es felmondások közepette Friderikusz Sándor is bejelentette, hogy ilyen körülmények között nem hajlandó a csatornánál dolgozni és nem folytatja az Összezárva Friderikusszal, ami mellesleg a csatorna egyik legjobb műsora volt. Most a Bors írja, hogy a forgatás megkezdése előtt két…..
Ro 80 blog 168 2015.07.01 22:47:48
Rokonlátogatóban voltam. Megnéztem a jármű távoli unokatestvérét: Érdekes volt látni ugyanazt a motort, amely mégsem volt ugyanaz. A motorházak, trochoid öntvények például teljesen mások, sokkal gyártásbarátabbak. A vízpumpa is más. Ami láthatólag ugyanaz, az a…..
El nem tudom képzelni, milyen kemény csata ment a négy nagy csapat szervezői között, hogy ki mely pálya közeli nagy objektumot foglalja le magának a verseny idejére. Amit tudni kell, egy nagy csapat szerelőkkel, technikai személyzettel, háttéremberekkel, jutalomutas gyáriakkal együtt…..
jura93 2015.06.13 13:13:40
178
Hétvégén Miskolc Rallye, Janika tesztjén járt Wicoka. Vajon ki a sepregető ember? És miért dolgozik azzal a partvissal? A tippeket várjuk kommentben! Lesz ott még, ahonan ez jött!..
Ez az a lecke, amit a BBC most tanulgat: a csatorna összekapott a Top Gear ikonikus házigazdájával, Jeremy Clarksonnal, és azt hitték, hogy nélküle is lehet autós műsort csinálni, úgy, hogy a helyére betolják Stephen Fryt, és a másik két műsorvezető, Richard Hammond és James May…..
Amikor megjelent az előző teszt rögtön elkapott a hév, hogy miért ne lehetne megcsinálni a Totalcar saját kis dolgozatát. Kezdetben még nagyon nehézre sikeredett de itt van a végleges verzió, amit most te is kitölthetsz! Lehet, hogy valamelyik kérdésnél több helyes válasz is…..
A Carthorttle oldalt már régóta olvasom, jó anyagaik vannak és a felületük is guszta. Külön kedvencem a Car Memes, még matricát is rendeltem tőlük. Tegnapelőtt vettem észre a posztot, amiben a Carwow kvízének kitöltése a cél, 60% felett állítólag Jedi szint. Beküldtem a…..
jura93 2014.08.17 17:46:49
68%
Miért is kamu az összes, gyári fogyasztási adat? Mert a mérési metódus rossz és sok köze nincs a valósághoz. Az Égéstér 130. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Belsőség Pimp my ride: India 2014.01.25 18:14:14
Pere Laci - legújabb Totalcar-szerzeményünk - remek, plasztikus elbeszéléseiből már úgy-ahogy megismerhettük Indiát és aki nem rest, az a Karmageddon-blogon olvashat egyebet is tőle, de azért ilyen direktben szembesülni az ottani autós kultúrával azért elég meredek. Öltettől a…..
Belsőség A napszemüveg büntet 2012.11.15 18:12:55
Ez egy hivatalos Ferrari fotó. A várva várt F70-es fejlesztéséről. Mosolyra nyílt a szám, amikor belenéztem a hírbe. 1978? A piros szigszalaggal odatákolt kábeldzsungel, a poroltó a sarokban, az olaszos káosz. Mind semmi ahhoz az archoz képest, azzal a napszemüveggel meg a…..
A dániai Tannisbyben, az Év Autója zsűritagjai számára szervezett teszten jó pár autót kipróbáltunk Csikóssal. Ezek a ma kapható legjobb autók, már csak azért is, mert az új autó mindig jobb, mint a régi. Legalábbis ezt hisszük. Mert csendesebbek, kényelmesebbek, nagyobbak és…..
Fotosoppereket, animgif gyártókat és poénfirkászokat küldenek el a mémgyárak, mivel Schmitt Pál megszűnésével jelentősen csökken a kereslet a vicces képek, videók és szövegek iránt. Mémhajléktalanok lephetik el a Facebook kültelki oldalait. Válságot okozhat a magyar…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
jura93 2011.05.13 21:08:29
@candyperfumegirl: Ha a játékosok nem is olvassák, szerkesztők igen, be is vágták Korleone távozasa alá a film zenéjét ( www.youtube.com/watch?v=IWeovnGYCyo&feature=related )
Jó reggelt.A kérdés a következő.Hétfőn a Hungaroringre kivittem a TC hőmérőjét. Úgy háromnegyed ötkor, az újságíró-autóztatás vége felé elővettem, odaballagtam a Porsche Carrera GT2 RS jobb hátsó kerekéhez, ráirányítottam, és megmértem a hőmérsékletét. Aztán jól…..
jura93 2010.10.23 02:03:13