Regisztráció Blogot indítok
Adatok
malacful

0 bejegyzést írt és 857 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Egy híres filmrendező, egy sikeres focista, egy gázpisztolyos politikus vajon egyenlőbb-e a törvény előtt, mint egy átlagember? A látszat szerint igen.Szia Zugügyvéd,A Roman Polanski ügy kapcsán merült fel néhány jogi illetve morális kérdés.Nem ismerem az egyesült…..
Hogy miért használják fel újra és újra az ikertornyok elleni 2001-es támadást különféle reklámüzenetek célbajuttatására? Mert bár tudják, hogy alapvetően ízléstelen ezt előcibálni egy teljsen más témájú reklámban, de egész egyszerűen túl nagy a kísértés. 9/11…..
Azt hiszem, szakítottunk. Még munkaidőben hívtam, de nem vette föl, aztán írtam neki, hogy mi van, hogy van, este jöjjön filmet nézni. Válaszolt, hogy nem így akarta, de mostanában nem fog tudni annyi időt rám fordítani, és igazából majd szól, ha ráér…   Csak az…..
A Pew Internet Research 12 kérdésből álló tudományos kvízt publikált, mellyel megtudhatjuk, okosabbak vagyunk-e egy átlag amerikainál.   Demográfiai lebontása a válaszadóknak a július 14-i állás szerint: Nos, okosabbak vagyunk-e?..
A Zugügyvéd belinkeli a magyar igazságszolgáltatás egyik gyöngyszemeként az alábbi ítéletet a sajtó és véleménynyilvánítás szabadságáról...
Az alábbi levél egy  fogas kérdést vet fel, a Zugügyvéd is várja az ötleteket. Az biztos, hogy a hamis vádtól tartózkodni kell, és a személyhez fűződő jogok megsértése is komoly költséggel járna. Kedves Zugügyvéd,a www.megeroszakoltak.blog.hu egyik blogszerkesztője…..
Tripla bruhaha: szerda este-éjjel bloggerhez méltatlanul oknyomozást folytattam, ami egészen elképesztő, bár nem meglepő eredeménnyel zárult. Az előzmény dióhéjban annyi, hogy Jeszenszky Zsolt, a Mahasz zenekiadói szervezet médiaarca egy, az Indexen szerdán közölt vendégcikkben…..
A Helyszínelők különböző változatai (illetve azok ferdítői) kifogyhatatlanul ontják magukból a blog alapanyagát. Értem én, hogy ezt a fajta sorozatot különösen nehéz lehet fordítani, de azért ennyire trehány munkát talán mégsem kellene végezni. Nóri találta: Most (péntek…..
   Bede Márton megmondta, mi NEM MENŐ ezen a világon. Nagyon sok problémám van Bede Rózsa-Flores Eduardóról írott cikkével, de mivel kár túl sok szót vesztegetni az egészre, csak a legnagyobbakat emelem ki. Bede a következőket írja:  „Ha jól értelmezem…..
w A ló elszállt 2009.03.30 15:34:33
  Nekik szólt az őszödi beszéd eredetileg. A demokratikus Magyarország legnagyobb hatású szpícse lett, csak épp nem úgy és nem azok számára, ahogy Gyurcsány tervezte. Tévéfoglaláshoz, randalírhoz remekül bevált. Az úgynevezett szocialisták meggyőzéséhez nem volt elég.…..
w Takarodó 2009.03.23 06:00:00
Eltakarodik hát. Lemondását négy és fél éve követelik ellenfelei, akik azóta egyre sokasodtak, és sok közülük ellenséggé aljasult. Kezdetben azért, mert úgymond senki nem választotta őt. A választók Medgyessy Péternek adtak felhatalmazást, tehát Gyurcsány Ferenc illegitim.…..
w Végjáték előtt 2009.03.20 06:30:00
Tisztújítás előtt áll az MSZP, ami azért lesz izgalmas, mert nincsenek a táblán tisztek. Gyurcsány Ferencnek a pártban nincs alternatívája. Ki lehet közületek méltó hozzám? – ezt a kérdést teszi fel nap mint nap a puszta létezésével. Ahogy jön-megy, okoskodik, magyaráz,…..
w Szövetség a nemzetért 2009.03.03 02:00:00
Nem volt nekem tiszta eddig, hogy mire jó, ha létrejön egy Reformszövetség. Bokros Lajostól – akit nem értem, miért akarnánk külföldre küldeni, amikor a hazának szüksége van rá – kezdve az Oriensig elég sokan elmondták eddig is, hogy ejnye, nem lesz ez így jó, rossz…..
malacful 2009.03.04 09:01:36
"hogy droidnak leni és hörögni a takaroggyot egyszerűbb és még neked sem megerőltető. további jó szórakozást"

azt amit Gyurcsany az orszag ellen elkovetett, a 2006 oszi tomeg szetveretest, a tarsadalomban megmaradt
keveske hit es bizalom lerombolasat, 6 ev semmitteveset, gusztustalan, mindenkit megfelemlito hatalmi jatszmajat nem tudom szorakozva nezni. Ezen csak sirni lehet. Ezt ledroidozni es takaroggyozasra degradalni eleg harmatgyenge valasz. Erdemileg pedig egy nagy nulla.

Nem szabadna Orban-Gyurcsany lehetosegekben gondolkodni es egyikuk pisimeleg rokalyukabol nyusziteni, nagyobbrol kene almodni kulonben tenyleg Botswana szintjen maradunk meg 30 evig.

Nem akartam en soha BMW-t csak azt, hogy a anyam ne 13 fokos lakasban veszelje at a telet sokszazezer hasonlo sorsu szerencsetlen nyugdijassal egyutt, de ez a baromarcu inkompetens ratarti senki ezt "megteremtette" nekunk. Lehetsz Arpad cinikus es lekezelo, lesajnalhatod azt aki takaroggyozik, ez a pojaca akkor is orvosi eset, akire egy hintalovat se biznek ra. Menjel ki a zemberek koze, nezz korul, en a negyvensok evem alatt nem lattam meg ekkora nyomort, szegenyseget es remenytelenseget a kozvetlen ismeroseim es csaladtagjaim kozott. Nincs olyan piackepes es meg epeszu baratom tovabba aki ne azon gondolkodna, hogy mikor lepjen le es hova.

Gratulalok Kurcsany elvtars, ha mas nem is de a liberalis sajto es udvari bolondi garda meg akkor is Onrol fog irni, amikor mar kiurult az orszag, ok husegesek maradnak Onhoz.
malacful 2009.03.05 21:57:52
index.hu/velemeny/jegyzet/2009/03/05/a_miniszter_uj_autoja/
szamomra nem az a csoda hogy Gyurcsany egy agyatlan de legalabb AVO-s stilustol sem visszariado kovulet, hanem az, hogy ertelmes emberek mint te Arpad is melleallnak.
Az alábbi eset egy közeli kollégával történt meg a hétvégén. Azért döbbenetes, hogy a rendőrségnél még mennyire működnek a kádári éra reflexei, és az sem zökkenti helyre ezt a szemléletet, hogy sorra nyerik ellenük a hasonló törvénytelenségekért a kártérítési…..
Nincs sok választásunk, mert nagyon elkúrtuk: kiadós recesszió, vagy hirtelen halál.>>> Vajon mire gondolhatott az utolsó pálmafát kivágó húsvét-szigeti munkavállaló?  ..
Vádat emeltek a New York-i Critical Mass egyik résztvevőjét szándékosan fellökő rendőr ellen.Mr. Pogan a Times Square-n ment neki szándékosan Christopher Longnak, aki a bringások tömegében haladt, de vesztére éppen a rendőr útjába került. A Pogan azt állította, hogy a…..
Vermont állam Burlington nevű városában állítólag az emberek 92%-a egészségesnek mondható. Egyben itt mozognak a legnagyobb arányban, legkevesebb az elhízott, a cukorbeteg, stb. A sajtó természetesen egyből összehasonlította a 40,000 lakosú várost Huntingtonnal, az egyik…..
Frissítés (2017.06.22): az érintett tartalomszolgáltatóhoz benyújtott panaszára CENZÚRÁZVA.   nem pártolom a túlzott gyógyszerhasználatot - szerintem is fontos a megfelelő vitamin- és tápanyagbevitel - LETILTVA sokmindenben igaza van - az is elismerésre méltó, hogy felvállalta ezt a témát és…..
Csúnyán végződik a történet, törött ujjak, elszakadt fülcimpák, üvöltöző barát. Most nem humorizálunk. A héten a képeket a Yummie-ról lopjuk Kedves Szakítósok!Néhány hete kezdtem el olvasgatni a posztokat, gondoltam én is megosztom veletek életem egyik…..
Az alábbi történetben körülírt intézkedés akár jogszerű is lehetett volna, ha a kioktatás elmarad. A polgárőr nem igazoltathat, nincs bővebb jogköre, mint bármely egyszerű állampolgárnak.   Tisztelt Zugügyvéd! A rendőri(?) és polgárőri igazoltatásról lenne egy…..
Az előző bejegyzés beküldője küldte be ezt a némileg jogosan méltatlankodó levelet. A kommentetők védelmére legyen írva, hogy ezeknek az információknak nem voltak birtokában. Tisztelt Zugügyved! B.F vagyok, a kerdes feltevöje. en a kerdesemre hozzaertök valaszat kertem…..