Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cateye

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1889. Poligámiát tiltó törvény ellen vétő mormon férfiak börtönben, Salt Lake City, Egyesült Államok ..
cateye 2022.03.06 09:16:16
Megfigyelték, hogy az utóbbi időben sorra születnek az érdekes autós témák a szerkesztőség tövében? Nyáron felfedeztük a lekopott rokkantparkolót, egy héten belül felfestették. Évszaktól függetlenül, esős időben sorra törik össze magukat az épület előtt kanyarodó…..
cateye 2014.09.17 21:47:19
@CoIie: az újraélesztési statisztikák szerint a keringésmegállástól számított minden eltelt 1 perccel 7-10 %-kal csökken a sikeres újraélesztés esélye. Artériás sérülésnél 3-4 perc alatt el lehet vérezni. Ennyit számíthat az a perc. Az meg, hogy a mentő nem jut látótávolságnál messzebbre, az nem rajta múlik...
cateye 2014.09.17 22:32:10
@CoIie: Nekem semmi gondom ezzel és értem a gondolatmenetedet, csak ez így egy kicsit a van rajta sapka, nincs rajta sapka esete. Ha siet az a baj, ha nem akkor meg az. Ha autóban ülök akkor engem/minket ne veszélyeztessen, de ha a értem/a hozzátartozómért jön akkor meg hol van már?
Ki döntse el, hogy most olyan a szituáció, hogy veszélyes lenne sietni? Mindig veszélyes sietni. Neki az a feladata, hogy még időben érkezzen, nekem meg az, hogy ezt elősegítsem. Szerintem az utóbbival szokott elsősorban probléma lenni. A gépkocsivezetők többsége szerintem alapvetően jó szándékkel, de típushibákat követ el a mentővel való találkozáskor, ezeket lehetne kiküszöbölni azzal, ha oktatnák ezeknek a kivédését, de ez már persze egy másik történet...
Az iGO fejlesztőjénél, az NNG-nél rengeteg a titok, de kiderült: akkor is használhat az ember iGO-t, amikor nem tud róla. Az is kiderült, mi az a gyilkos vécé, és mi Moha bá jövője. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Vili olvasónk küldött egy csodálatos linket a minap. Nem kellett volna, hiszen hosszú percekre visszavetette cégünk produktivitását. Először is itt a zseniális kisteher-mester. Helyenként ugyan közveszélyes, amit csinál, de nem tudtunk segíteni magunkon: az esti neonfényben…..
cateye 2009.11.07 09:05:39
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
Kovács Kati rengeteget készült a Qualitons-zal közös, A38-as fellépésére, és mint az a videóbol látszik, megérte. A közönség egy emberként lúdbőrözött, a 65 éves énekesnő formabontó előadása minket és őt is kizökkentette a szintis haknik világából. ..
Nagy nap ez a mai. A társadalmi megállapodás szerint Jézus születését ünnepeljük, hogy a napfordulóba és Mithrász istenbe most ne is menjünk bele. Van azonban valami, ami számunkra még a pannóniai Ízisz-kultusznál is fontosabb: a karácsony szent estéjére időzített, évi rendes…..