Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amanitamuscaria

1 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hazánk világrekordot állít be januártól! Eddig holtversenyben másodikok vagyunk Dániával és Svédországgal Izland mögött, de jövőre az összes skandinávot magunk mögé utasítva átvesszük a vezetést - Magyarországon lesz a világon legmagasabb az ÁFA-kulcs: 27%... és ez a…..
amanitamuscaria 2011.09.17 10:09:54
@Kismac: Az átlagvállalkozó úgy 80% azért lett kényszervállalkozó, mert megszűnt az átkos után a munkahelye. Azóta fizeti magának a minimálbért és fizeti annak terheit is.
A csalás a rendszerbe van kódolva 1989-től.
10%-ék meg megkapta ajándékba a cégét csányi, széles, stb.
Reckl Amál blogja Es gibt 2011.03.28 19:46:36
Vannak hasznavehetetlen pártemberek messzi kiküldetésben. Vannak negyvenes naplopók, akik még egy napot sem dolgoztak életükben. Vannak, akik még sportminiszternek is csak leendőek voltak. Vannak magukkal nem bíró szoknyapecérek. És van D. Tamás.A pillanatképet köszönjük a…..
amanitamuscaria 2011.03.29 13:02:43
@Tiltakozz Orbán és a fidesz fércalkotmánya ellen!: Bocs meg kell védenem, igenis dolgozott azemberekért 6 milliárd beléptetőkapukra.Meg is van még mindegyik kapu.
Nem volt más lehetőségük? Egyszerűen az ország helyzete, az IMF és az EU rugalmatlansága miatt nem maradt más megoldás? (Fotó: Kovács Attila/Index) Sokan állnak most meglepetten és kérdezik: hogyan juthattak idáig? Hogyan juthatott el a Fidesz odáig, hogy két hete eltávolítsa a…..
amanitamuscaria 2010.11.26 23:37:31
@áDám: Csöndesen megjegyzem az a baj, hogy az állam rossz gazda, emlékszel? ezért volt a rendszerváltás.Szerinted az állam mikor működött eredményesen? Minden évben, már Kádár alatt is folyamatosan hitelfelvételből finanszírozták hazánkat
Az adósságok nem csak az utólsó 8 évben keletkeztek, már 1945-től folyamatosan, minden év deficites volt.
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
amanitamuscaria 2010.11.24 18:59:45
@kuciber: Ez egy kiváló ötlet!!!:) Én 40 éve fizetem és 40 éve fizet utánam a munkáltató nyugdíjjárulékot. Ha a mindig igazat mondó Kedves Vezető kitaszít az állami nyugdíjból, a bankszámlámra kéretik a 40 évi összeget átutalni annak hozamaival egyetemben. Szerencsére az Európai Bíróságokhoz lehet fordulni (ha lehet 3 millió ember peregyesítésben), ha a jogorvoslatot itt nem találjuk!
Egy mondatban Alfabétagammák 2010.11.20 17:45:50
A hír: Figyelmeztették Schmittet a hibákra. (A kaposvári püspök hetekkel ezelőtt megírta az államfő hivatalának, hogy hibák vannak az alkotmányhoz írt javaslatcsomagban.) Egy mondatban: A levelet meg is kapta az Elnöki Hivatal, de nem volt egyetlen ember sem, aki el tudta volna…..
Bevallom, eddig mazochizmusnak gondoltam az új Alkotmánnyal kapcsolatos írásokat, főképpen iratokat olvasni. Egész a mai napig, ma, a Hírszerzőn megjelent cikk elolvasásakor rájöttem, hogy ez nem mazochizmus, hanem szórakozás. Ennek a cikknek a hatására belevágtam, el is olvastam az…..
Tanítás tanoncoksuliban 2010.11.12 01:00:00
 Pártunk és kormányunk valószínűleg meg tud tanítani bennünket (az embereket) dolgozni, mivel ők nagyon tudnak, hiszen kis kivételtől eltekintve minden Fidesz vezető az iskolai (egyetemi padból) került a politikai állásba! Némelyikük már miniszterként tette le vizsgáit.…..
A volt alkotmánybíró és volt köztársasági elnök kénytelen volt felugrani pénteken a Sándor-palotába, hogy az utódjának elmagyarázza, mi a fene folyik a Fidesz és az Alkotmánybíróság között. Ezzel párhuzamosan meghallgatta főnökének, Orbán Viktornak a szavait is, aki 3 nap…..
amanitamuscaria 2010.10.30 13:14:04
@Várúr: Ha a mindenkori kormányzattal szemben nincsenek fékek, könnyen anarchia vagy diktatúra irányába fejlődhetnek a dolgok a korlátlan hatalom birtokában.
Nézd meg a KISÉRLET című filmet! (az önként jelentkezők fele börtönőr szerepet, hatalmat kapott a másik fele rab lett, csak 10 napra) Nagyon érdekes és tanulságos a film!!!
amanitamuscaria 2010.10.30 13:22:16
@Mike36: Kiegészítés: 1945-1989 ig már megmutatta pártunk és kormányunk, hogy milyen állami kézben a gazdaság sikere.
Gazdasági nagyhatalom voltunk és jól éltünk.
Úgy emlékszem ezért volt a redszerváltás kisérlete is.
Valószínűleg az állam kiváló gazda és tulajdonos, nem is értem a gazdag és sikeres országok miért nem veszik állami tulajdonba a gazdaságot, sokkal biztonságosabb lenne az emberek számára!!!
amanitamuscaria 2010.10.30 13:04:54
@Manatwork: talán igaz a mai helyzetben (hatalomban) aránylag kevés konfrontáció jellemzi Navracsicsot.
Nálam az ellenzékben eltöltött szereplés és stílus meghatározó.
Ott nem éreztem a konstruktivitását, bár nem lehet önálló szerepet vinni a pártvezérrel szemben.
Lázár János, a nagyobb kormánypárt frakcióvezetője úgy döntött, hogy „a rendszerváltás első időszakának lezárását” kezdeményezi – az általa benyújtott T/1445 törvényjavaslat általános indoklása szerint. Ennek eszközéül a törvényhozó hatalom jogállami kontrollja, az Alkotmánybíróság korlátozását…..