Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rapid130

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az empátia azonban nem korlátozódhat a családosokra, kisgyermekesekre. Sokan szeretnének együttérezni, hiszen valamiben mindenki sorstársa valakinek. Ennek érdekében, és a közúti köznyugalom, az általános szeretet, békesség és megelégedettség érdekében javasolnék néhány…..
Rapid130 2011.01.12 12:32:13
@Gee Halen:

Esetleg biztonsági öv a kutyáidnak?Nem vicc, tényleg van ilyen...
Még a Deák téri Hobby Boltba csordogálva érkező, huszonnégy forintos Mecsik (mert mi még nem medzsónak hívtuk őket, az új név, később lett), és még messze-messze a Lego korszaka előtt járunk, talán még Merkur építő sem volt akkor. Pörgessünk vissza négy évtizedet az idő…..
Rapid130 2010.11.24 13:59:59
@ommm:
Nekem még most is megvan az a Tatra 613, pont olyan, mint a képen.Nem is néz ki rosszul, csak a szélvédője elmaradt valahol :)

Meg persze volt Mangusztám is, és később Alfetta Spyder sárgában.De volt közlekedési játék is, meg rakodómozdony, űrrakáta ami felállt, és szikrázott a hajtóműje.Holdjáró is, csak az enyém nem pörgetett pingpong labdát, hanem egy füstszínű félgömb volt rajta, és színes fények forogtak benne.Meg emlékszem egy bowdenes lánctalpas holdjáróra is, kék színű volt, talán Saturn volt a neve.Érdekes módon oldották meg a hajtását:csak egy motor volt benne, és az irányítón levő karral a hajtótengelyt lehetett elcsúsztatni benne, hogy hol az egyik, hol a másik vagy mindkettő lánctalpnak adjon hajtást.Ja, és gyors kanyarban szokása volt elhagyni a lánctalpat.
Meg emlékszem egy műanyag, talán vákuumformázott versenyautó pályára, amiben a Giganthoz hasonló forgó rugó vitte a párhuzamos pályán a kocsikat.
Átverés az egész, tudja mindenki. Vagy ön még mindig azt hiszi, hogy az autó alapján fizet? Vélemények az azonos című írásunkról...
A Blikk olvasója a busás, tízezer forintos vérdíj elnyeréséért lefotózta Hunvald György, a volt erzsébetvárosi polgármester autóit, melyek egy Garay téri teremgarázsban porosodnak. És ez jó. A gyűjteményeknek örülünk. Hogy melyik gazdag embernek milyen órája van, hidegen…..