Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Homo Homini Lupus

0 bejegyzést írt és 174 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       Levélírónk rendszeresen olyan pasikba botlik, akik a társaságában is gátlástalanul megbámulják a nőket, akár az utcán, akár buszon, vagy szórakozóhelyen. Lassan kész elfogadni, hogy ez egy leküzdhetetlen inger a férfiaknál, és mindig kell nála zsebkendőnek lennie, ha azt…..
  Pár napja több internetes hírportálon is  megjelent egy cikk, miszerint a bíróság ismét elmarasztalt egy ingatlanközvetítő céget a kizárólagos megbízása miatt, a következő címmel. A bíróság szerint az ingatlanközvetítő kizárólagos megbízása esetén is eladhatja ingatlanát a tulajdonos. Mióta…..
Homo Homini Lupus 2020.02.03 17:11:35
@Cnere: Pontosan. Eladtam már életemben vagy öt ingatlant, egyszer sem sikerült a közvetítőknek vevőt hozniuk. A legutolsó egy budai ikerház fél volt, azt hittem csak közvetítő útján megy el. Nem. Az utcáról becsengető kínaiak vették meg, azon az áron, amit
az elején megmondtak a közvetítők ármaximumnak. De így mégis jobban jártam, mert a jutalékot megspóroltam. Jöttek már az elején az ötletek, hogy adjam olcsóbban, persze a jutalék maradt volna. A 100M+ árban a 10-20 M csökkenés nekik semmi, nekem egy élet munkája, a 100 M miatt a jutalékuk 6-7 M mindenképp meglett volna.
Tegnap este az egyik kereskedelmi csatornán megnéztem a Gyaloglás az ellenséggel című amerikai-kanadai filmet. A magyar zsidók második világháborús megpróbáltatásait érzékeltető cím hajaz az angolra (Walking with the Enemy). Arra utal, hogy az 1944. október 15-i puccs után a nyilasok gyalogosan…..
Homo Homini Lupus 2020.01.27 17:51:01
@Muhammad Balfas: Véleményem szerint miniszterelnök semmiképpen, az SzKP főtitkára volt/lehetett. Amúgy generalisszimusz volt a katonai rendfokozata, de lehet, már csak a számára győztes vilagháború után.
Krízisként gondolunk egy veszteségre, szakításra, munkahely elvesztésre, halálesetre, nem várt negatív életeseményre. A gyermekvállalást nem soroljuk életünk krízisei közé. Pedig kéne. Sokan magától értetődően a párválasztás, elköteleződés után, fészekalapításba kezdenek. Csakhogy, ahol a…..
Homo Homini Lupus 2020.01.06 10:52:09
Márta és a két tűzhely, na meg a címirat mind mind egy kommunikációs fekete lyukban keringenek hetek óta. A Posta és az Euronics nem tudja megoldani a helyzetet, szóval nem tudni, min rotyog majd a karácsonyi töltött káposzta, de a jelenlegi állás nem biztató.  Szükségünk volt egy kombinált…..
Homo Homini Lupus 2019.12.04 18:51:30
@KaTe: Képyeld, vannak olyanok ma Magyarországon, akiknek 80 ropi kifizetése 2x egy hónapban nehézséget okoz... Illetékes hatóságnál felnyomni? Ugyan kinél? Fogyasztóvédelem nincs, a GVH éppen nem ér rá. Mondd T Magyarországon élsz?
Homo Homini Lupus 2019.12.04 18:55:55
@KaTe: Osztod itt rendesen! Belbudáról mondod a tutit? A posztolón az nem segít, hogy vannak pénzügyileg alulműveltek is. Őt a Posta és az Euronics szívatja és nem igazán ő tehet róla.
Elvtréning Hölgy tulajdonos 2019.09.07 22:48:40
Elmentünk ma autót nézni. Csak úgy. Néha szoktunk ilyet. Kinéztük neten, aztán belibbentünk a kereskedésbe. Az értékesítő fickó persze egyből lecsapott ránk. Szépen, sorban, igen választékosan elmondta, hogy milyen fantasztikus tulajdonságai vannak az autónak, majd a monológ végén nagy levegőt…..
A harmincas nő nem akar semmit a pasitól, és bár rég túllépte a barátság határait, mégis becuccol a pasihoz. Ez azért fura, mert van saját háza, sokkal nagyobb, mint ahova berakta magát. Ráadásul a csaj szülei már akkor irányítani akarnak, amikor Posztolónk még nem is találkozott velük…..
Homo Homini Lupus 2019.07.17 09:15:49
@Heinrich Spitzvogel: Nekem is ez jött le egyből, ez a legvalószínűbb.
Az újdonsült igazságügyi miniszterről terjed a világhálón egy felvétel. Melegítőben dekázik a focilabdával. Harminchétig bírta, nyilatkozott azonban arról is, hogy egyéni csúcsa 115 volt. A pesti köznyelv könyörtelenül el is nevezte dekázásügyi miniszternek. A kaján minősítésből kiolvasható ama…..
Reinhard Heydrich Obergruppenführer neve elsősorban Himmler kegyetlen helyetteseként, másodsorban az ellene elkövetett merénylet hihetetlen története kapcsán maradt fenn az utókor emlékezetében. A merényletről 2017-ben Cédric Jimenez rendezett izgalmas akciófilmet (HHhH - Himmler agyát Heydrichnek…..
A laikus köznyelv csak depressziót és boldogságot ismer, vagyis csak a szélsőségek kifejezéseit használja, ha lelkiállapotról, mentális helyzetről vagy pszichológiai állapotról esik szó. Vagy depressziós a másik (mi magunk soha, mert azt el nem ismeri senki), vagy boldog és kiegyensúlyozott. Pedig…..
Sajnálatos módon nem kapott nagy hangsúlyt és megfelelő publicitást a magyar médiában az a különleges hír, mely szerint a magyar honvédség vezetése december 19 -én szerdán egy nagyon fontos szerződést írt alá egy német vállalatcsoporttal, mégpedig 68 db korszerű harci-jármű megvásárlásáról. A…..
Homo Homini Lupus 2018.12.20 14:13:27
@CSL: A Gripenek beszerzése körül is volt valami stikli, korrupció. Valami osztrák faszi is volt benne, de agyonhallgatták végül.
  A tegnapi választások eredménye után sokan csalódottak vagyunk. Angliában élő magyarként is rossz nézni, ami otthon történik, és bevallom, egy kis részem egyszer szeretne hazamenni - de nem addig, amíg ilyen helyzetek uralkodnak. A tegnap történtek alapján sajnos nincs rá sok esély, hogy…..
A nők kétszer akkora eséllyel veszítik el a szex iránti érdeklődésüket a párkapcsolatban, mint a férfiak – állítja egy hatalmas, több mint 11 ezer ember bevonásával elvégzett kutatás...
Homo Homini Lupus 2017.12.21 09:27:32
@FlybyWire: 6 és fél év? hagyjál má'! Majd 10 év eltelte után térjünk vissza a témára. ha még meglesz ugyanez az asszonyod...
Homo Homini Lupus 2017.12.21 09:29:24
@FlybyWire: Hogy lehet olyanba beleszeretni, akihez fizikailag nem vonzódunk?
A milliót is elérheti azoknak az egyetemistáknak a száma, akiket sugar daddy tart el. Egyikük most elmesélte, miért döntött úgy, hogy ezen a sokak számára megkérdőjelezhető módon finanszírozza tanulmányait...
Homo Homini Lupus 2017.11.23 09:19:38
@Pic: Kissé leegyszerűsíted a dolgot.
Azért szerintem nemcsak ribancok és apácák között lehet választani, ha női társat keresel. Szerintem. Legalábbis nagyon remélem.
Az eddigi írásaimból egyértelművé válhatott, hogy a szexuális elégedettség – ami szorosan összefügg a testi-lelki jólléttel, egészséggel, hosszabb és boldogabb élettel – számos egyéni és kapcsolati tényező által befolyásolt. Összefüggést mutat az egyén személyiségével, önértékelésével és testi…..
Homo Homini Lupus 2017.10.30 15:42:37
@Almandin: Igen, csak egy tartós kapcsolatban állandóan rejszolni, mikor megkívánsz egy másik nőt, na, ez sem éppen lélekemelő...Zsákutcába jutsz manapság mindenképpen.
Minden októberben előkerül az óraátállítás és a téli időszámítás kérdése, hiszen nagyon sokan okkal gyűlöljük a téli időszámítást: december közepén már 4 óra előtt sötétedni kezd, pedig ennek nem feltétlenül kellene így lennie. A Jobbik többször is kezdeményezte már a téli időszámítás eltörlését,…..
Homo Homini Lupus 2017.10.30 08:53:45
@kanász: Miért most mi van velük? Ha Európából adják a jelet, akkor nem lehet vele a tengerentúlra utazni? Mindig visszaáll az európai időre? Nem hiszem.
Kerestünk egy-két jó példát, azokra a beruházókra, akik nem úgy gondolják, hogy a vevőknek kell igazodniuk őhozzájuk, hanem – a lehető legrugalmasabban – ők maguk igyekeznek vevői igényeknek megfelelni...
Homo Homini Lupus 2017.10.25 15:23:14
1. Ha hónapok óta nem volt élő barátod, csak a kis zümmögős, akkor nézz magadba! Nem azért van, mert nagy a feneked, kicsi a cicid, hanem mert válogatsz, várod a herceged, tele vagy félelemmel, meg előítélettel. 2. Ha eljutsz végre az első randiig, akkor alap, hogy tiszta, ápolt, csinos legyél.…..
A Fidesz a közösből, az adónkból a saját propagandabirodalmát hozta létre és pénzeli folyamatosan. Nemrég egy meglehetősen hosszú anyag jelent meg az Indexen, ahol fillérre lebontva, fekete-fehéren látszik, hány milliót, milliárdot toltak bele a propagandamédiába. És loptak el az országtól...
Homo Homini Lupus 2017.06.08 11:12:15
@kewcheg: (Ezt erre írtam, csak egy sz.r a blogmotor)Igazad van. Én azt is hozzátenném, hogy alapvetően dolgozni és tanulni nem akar senki. Az orvosnak mindkettőből kijár, ezért nem is nagyon lesz belőle sok egy darabig. Nyugaton is kevesen vannak, mivel egyre öregebb a társadalom korösszetétele és egyre tovább húzzuk az igát a melóban is, tehát több a beteg. Nagyrészt csak rinyálás ez is. Mindenki informatikus akar lenn, mert az sokat keres. Most még! Mire a sok kretén kitanulja a szakmát, már nem ez lesz a felállás...
A műsorvezető kilenc évet húzott le a Mokkánál, de most besokallt és felállt - írja a Blikk. A TV2 reggeli műsorának legismertebb házigazdája azonnali hatállyal mondott fel tegnap, a hírt meg is erősítette a bulvárlapnak. Az ok elsősorban családi, van egy olyan családi vállalkozásuk, amiben…..
Homo Homini Lupus 2017.04.25 15:50:25
@szociál: Miért? Lézerjani csaja? Nem is tudtam.. Nagyon gáz, hogy nem tudtam? Bővebben hol lehet erről olvasni?
Mit érne egy autós vélemény-blog legjobb autós üldözések best-of lista nélkül, ezért íme egy saját lista, amelyben igyekeztem összegyűjteni olyan jelenteket, amelyek nem szerepelnek a legtöbb listán, és a mai nethuszárok túl fiatalok ahhoz hogy teljes pompájukban átéljék a nagyképernyőn. Az autós…..
Autópályához közel lehet viszonylag kényelmes életet élni évekig? Igen, lehet, adja válaszul helyettünk is az Elite Park megálmodója, Jákob Zoltán tervező és Székelyhidi Gábor csapata. Az újbudai lakópark első ütemében 2018 harmadik negyedévében 268 lakás találja meg a gazdáját, egy hatalmas, V-…..
Homo Homini Lupus 2017.03.29 19:11:37
@Rolpent: Nem mint ha sokat számítana, csak a teljesség igénye miatt, de születésem óta lakom Budán, mindvégig a XII. kerületben. Az attól függ, melyik részre gondolsz, hogy beépült... Én úgy értettem, hogy a cím hazugság, mert nem az elit költözik Újbudára, hanem, akinek valamennyi pénze van lakásra, de az említett két kerületből kiszorul, mert annyi pénze nincs. Nyilván ez nem az elit. Ezért kellene (x) a cikk alá. Fizetett hirdetés.
Homo Homini Lupus 2017.03.29 19:16:14
@looking4: Azért azt elismered, hogy egy nagyobb házban nehezebb összehozni jó közösséget, mint pl. egy ikerházban. Ez a baj a tízemeletes panellal. Neked szerencséd volt.
Homo Homini Lupus 2017.03.31 18:43:33
@Rolpent: Te meg tanulj meg olvasni, te hígagyú diszlexiás! Savanyú a szőlő, mi? Kíváncsi vagyok, most jól laksz....Valami bérelt lyukban, ugye?
Oswald Spengler pont száz évvel ezelőtt, 1917 tavaszán zárta le A Nyugat alkonya első kötetének kéziratát. A hatalmas történetfilozófiai mű eredeti módon értelmezte újra az emberiség történelmét. Ezzel persze sokan kísérleteztek már, és ha szkeptikusak akarunk lenni, azt mondhatjuk, hogy csak a…..
Homo Homini Lupus 2017.03.22 16:50:00
Kiss Ramóna hosszú gondolkodás után, januárban hozta meg a döntést, hogy távozik az RTL Klub Barátok közt című sorozatából. Ezt a szerda esti Fókuszban jelentette be:     16 éve ismertük meg Ramónát, aki Szentmihályi Zsófi szerepét kapta a sorozatban. Ramóna akkor, 17 évesen egyedül költözött…..