Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gallianori

0 bejegyzést írt és 778 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csecsebecse Búcsú... 2012.02.03 16:22:39
... mert néha ilyen is kell.Drágáim, aki itt volt velem az elejétől, aki csak véletlenül esett be és aki célzottan keresett valamit - köszönöm nektek az elmúlt éveket. Hosszas tépelődés, gondolkodás, szervezkedés és egyebek után úgy döntöttem, hogy jelenlegi formájában nem…..
Valószínűleg nagyon sokat fizettek Annie Leibovitz-nak, hogy a három Kardashiant lefotózza új fehérnemű-kollekciójuk reklámkampányához. A viaszosan valószerűtlenre retusált lányok között ráadásul legalább egy fejnyi magasságkülönbség van, úgyhogy jó nagy sámlin állhatott…..
Csecsebecse Új: Essence Fairytale 2010.11.03 10:34:59
Az Essence rajongóinak (így például nekem is) itt van a legújabb limitált kiadású kollekció, a karácsonyi Fairytale. Lágy, kicsit fémes, romantikus árnyalatok, egy-két élénk darabbal kiegészítve. A barackos árnyalatokon kívül mindegyik el tudnám képzelni saját magamon, a…..
gallianori 2010.11.06 10:10:43
@Scala: óh köszi. megnézem akkor ezeket. próbálkozom ezzel a tudatos vásárló dologgal, mindjárt kukába is vágom az állatkísérletezős márkák szarait. (erre most nagyon rápörögtem, bocsi, csak iszonyatosan bosszant a dolog)
gallianori 2010.11.12 20:03:49
@katarocks: www.essence.eu/hu/termekek/nem-teszteluenk-allatokon.html
ellenőriztem is.
a héten vettem lila szemhéjtust, meg az átlátszó szempillazselét. mindkettőt imádom, utóbbi komoly addikciót váltott ki belőlem, óránként szeretem a szemöldökömet végighúzni vele... :D
Csecsebecse MTV EMA gála 2010.11.08 11:04:00
 A tegnapi gáláról még néhány fotó, akik kimaradtak. Egyébként nem volt olyan jó a felhozatal, kevesen is voltak, senki nem volt emlékezetes, se pozitív, se negatív irányba... Clara Alonsóra sajnos nagy ez a ruha, pedig…..
gallianori 2010.11.08 16:22:23
Van olyan, hogy az ember bedől a reklámoknak, a szépen kirakott mintáknak, a nagynevű cégeknek vagy az ismerősök véleményének (blogoknak soha, ismétlem, soha :) és olyan terméket is megvásárol, amit utána a leszívesebben az első használat után kidobna. De vannak olyan holmik is,…..
gallianori 2010.11.06 09:59:31
@Mrs: nekem szerintem minden fényviszony közt tetszik : ) viszont mikor felkenem, kb. úgy nézek ki, mintha a twilightból szabadultam volna. ezért kell tovább sminkelnem magam...

amit már mondtam, de tényleg nagyon zavar: a felvitel után pár órával úgy néz ki a bőröm, mint a száradástól kirepedt talaj. kentem már rá krémet, az se segített, a radírozás sem vitte előbbre a dolgot. nem hinném, h ennyi pénzért ezt kellene látnom/kapnom. amint elfogy a tégely, váltok mac-re. ráadásul valami nagyon érdekes szaga is van. mindegy, egy próbát nekem megért. :)
Mármint azután először, hogy megvetted/beszerezted és hazavitted őket. Kiteríted a szerzeményeidet és alaposan megvizsgálod őket? Vagy azonnal bedobod a mosógépbe? Esetleg rögtönzött divatbemutatót rendezel, és összeválogatod, melyik cipővel, táskával mutatna a legjobban?Én…..
ElisabethB írta a következő kommentet, ami aztán fel is vetette a következő kérdést:"Gondoltam rátok szombaton. Vettem egy új pulóvert a csodás? Mangoban..agyvérzést kaptam a próbafülkében, nem tudtam a cuccokat hova lerámolni. Sem a sajátjaimat, sem a próbára szánt…..
Renée Zellweger szinte folyamatosan a idegesítőt a klassztól elválasztó vékony határvonalon billeg nálam. Ez a fotósorozat éppen nagyon tetszik, szeretem ezt a hangulatot, és a sötét színek is jobban állnak Zellwegernek, mint a rózsás-parasztlánykás színek.A fotós Alexi…..
gallianori 2010.10.15 12:58:53
@ElisabethB.: összemosták Sharon Stone-nal.
azért a másodikon is elég gyanús.
Csecsebecse Cannes - Nyitógála 2010.05.12 22:15:43
Elindult a filmfesztivál Cannes-ban, most jó néhány napig lehet tobzódni a szebbnél szebb estélyikben, ékszerekben. A nyitógálán a Robin Hood a program, úgyhogy Cate Blanchettet talán a szokásosnál is többen figyelték; volt is rajta mit, hiszen az Oscar-díjas színésznő meseszép…..
Mai kedvencünk ez a kínai kiadású Men's Vogue magazinból származó kép, melyen Vladimir Ivanov szerepel talpig Givenchy-ben. Nem hordanám a ruhát, de a képen és a modellen nagyon jól áll.Nektek hogy tetszik?..
gallianori 2010.05.17 18:57:01
Csecsebecse Chanel Cruise 2011 2010.05.12 11:10:12
Nincs is jobb egy ilyen ronda, esős, rosszkedvű napon, mint szépséges, elegáns, hordható ruhákat nézegetni, és egy olyan nyaralóhelyre képzelni magunkat, ahol ezekben az összeállításokban parádézhatnánk... A Chanel Cruise új kollekcióját Saint-Tropez-ban mutatták be, Lagerfeld…..
A Dior idén Shanghajba utazott azért, hogy bemutassa 2011-es cruise kollekcióját. Mint azt John Galliano elmondta, a fő inspirációt Jean Seaberg, Romy Schneider, Jeanne Moreau és Francoise Hardy, illetve a francia Új Hullám jelentette számára - akár csak a Chanel Cruise 2011 esetében,…..
Aram Gevorgyan a modell a fotókon, melyek a Hilfiger farmer cuccait hirdetik. Egy rock koncert/fesztivál a helyszín. Tetszik ez a megoldás, ezek nem tipikus divatfotók. Spontánnak tűnik az egész, ettől lesz jó. Szerintetek milyen? (képek: fashionisto)..
gallianori 2010.05.04 00:50:47
Nemrég olvastam, hogy egy felmérésben megkérdezték a magyarokat, hogy hány kilót nyomnak, majd pedig le is mérték őket. A különbség a nőknél 10%-ot is elérte - ennyivel gondolták magukat kevesebbnek. Más kutatásokban is hasonló eredményekre jutottak: a felnőttek egyötöde nem…..
Csecsebecse Hosszúlábú Vaslédik 2010.04.27 10:31:55
A Vasember második részének bemutatóján vonultak fel a jobbnál jobb nők, az esetek nagy részében miniruhában és disszonáns kiegészítőkkel.      Gwyneth Paltrow - Giorgio Armani…..
Salma Hayek úgy térdig nagyszerűen néz ki, jó néhány évet letagadhatna - nagyon tetszik a frizurája és a sminkje is jó. Ám ami a lábán van, az valami borzalom, olyan, mint valami járógipsz... ráadásul iszonyú előnytelen is neki, hiszen rossz helyen "vágja el" a…..
Kicsit már előrevetítve a holnapi Parfümpénteket, ezúttal azt szeretném megtudni, melyik volt az első "igazi" parfümötök - túl a Fa dezodoron meg az Impulse Incognitón, ami az én kiskamasz-koromban meghatározó volt.A kérdés azért merült fel bennem, mert az egyik…..
Megjelent az első kép a Dolce & Gabbana új alsónemű kampányából, mely a "Calcio" nevet viseli. A kampányban öt olasz focista, Antonio Di Natale, Domenico Criscito, Federico Marchetti, Claudio Marchisio és Vincenzo Iaquinta szerepel, a fotós pedig Mariano Vivanco volt. A…..
gallianori 2010.04.17 11:43:32
gallianori 2010.04.17 15:50:21
Az interneten böngészve találtam rá Gál Ildikóra és a nemzetközileg elismert általa gyártott cipőkre. Ildikó nemrég nyitotta meg üzletét New York-ban, ahol a saját, többek között kézzel, bőrből készített cipőit árulja kb. 2500 dolláros kezdőárról. Az ár lehet, hogy…..
gallianori 2010.04.15 13:39:00
HeStyle A Burberry belgrádi boltja 2010.04.04 21:45:00
Szerbiában is boltot nyitott a Burberry, nézzünk néhány képet a bolt belső teréről. 290 négyzetméteres alapterületű a bolt és női és férfi rtw kollekciókat kínál (Burberry London és Burberry Brit). Kiegészítőket is vásárolhatunk az új üzletben, az óráktól a…..
gallianori 2010.04.05 00:23:21
@perry: igen, a padló, imádom.
nekem egyébként a kirakataik sose tetszettek, egyszerűen unalmasak
Ismeritek ezt a bocce ball nevű játékot, amit a nyaralás közben a tengerparti homokban, vagy az erre kijelölt (műfüves?) pályán szoktak játszani? Bevallom őszintén, hogy nem tudom mi a neve magyarul, esetleg segíthetnétek! De azért ismerős lehet ez a játék: a kis golyóhoz kell…..
gallianori 2010.04.03 21:56:14
@couturiere: ezt akartam kommentelni :)
Az Esquire Espana-ból kölcsönöztünk ma egy képet a nap fotójának. A brit Charlie France látható rajta és a To be a gentleman nevű sorozat egy darabja. (kép: esquire)..
Korábban már szó volt róla, hogy Beyoncé is kihasználja a sztárparfümök iránti hatalmas érdeklődést, és piacra dobja a saját illatát, most pedig itt vannak az első részletek. A Heat névre keresztelt parfüm februárban kerül a polcokra, és a szakértők legalább 100 millió…..
gallianori 2010.03.30 20:57:24
@Virgogirl: szia Virgo :))
gallianori 2010.03.30 21:02:07
@Virgogirl: reggel még kellemesen hűvös szél fújt, aztán délután jött az eső. estére megint kitisztult. de ez már tavasz úgyhogy jó a kedvem tőle.
gallianori 2010.03.30 21:10:01
@Virgogirl: szeretem a baljós időt, mikor borús az ég, a hőmérséklet egyébként kellemes, ám hűvös szél fújdogál.
aztán lehet, h a tudat, hogy holnapután megyek haza, villanyoz fel.