Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haaszj

1326 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Richard Hammond megerősítette, hogy ő is kiszáll a Top Gearből. A húzás nem igazán meglepő most, hogy Jeremy Clarkson kirúgása után James May is otthagyta a csapatot. Hammond eddig nem nagyon nyilatkozott az ügyben, a hallgatását pénteken törte meg, amikor kiírta a Twitteren a 2,2…..
Az MSZP fiatalos, lendületes, dinamikus arcát mutatja a választókat, és ez komolyan sokkal rosszabb még Mesterházy Attila portréfilmjénél is. A változás pártja, vagyis a változás összefogásának, vagy még inkább az összefogás folyamatos változásának zászlóshajó-pártja…..
Pedig szeretett volna, vagyis remélte, hogy lesz.  A Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció jászsági hősnője a köztévében szerepelt, az Estében az egy ideje nemtelen támadások egész sorát elszenvedni kénytelen Obersovszky Péter vendége volt. Ki ne emlékezne: Obersovszky…..
Gondolom, nem ismeretlen az érzés: hajnali négykor barátainkkal egy buliból hazafelé tartva, az utolsó apróinkat összedobva, hármasban veszünk még egy tüskét egy doboz sörrel egy bátor nonstoposnál, és mire visszaérünk a bokrok közül, a pisilésből, a másik kettő megitta a…..
Manka Addig, amíg élünk 2013.08.28 20:10:13
Egy kis monológ vasárnap este. Anya, mondjak én valamit? Én sosem szeretnék meghalni. És így szeretnék maradni gyerekesen. És azt szeretném, ha apa, meg te, meg Mirkó se halnának meg. Kisgyerekesen szeretnék lenni ötszáz évig, vagy lehet, hogy addig, amíg élünk…..
Manka Mici palacsintázik 2013.06.09 22:13:07
Vasárnap, miután megnéztük a majdnem tetőző Dunát, a majdnem elöntött Dagályt és a teljesen lezárt Népfürdő utcát, beültünk a Kisbojtárba, és Mici gyorsan pótolta a nehéz napon elvesztett kalóriákat. ..
Mirkó blogja Vándor az úton 2013.06.02 15:01:54
A sínek a végtelenből a végtelenbe vezetnek. És a kettő között ott van Mirkó...
Manka Porcelánba harapott 2013.06.02 14:53:21
Ebédelünk, valami szárnyashúst, amihez épp nincs kedve. Ki is köp egy falatot. – Mit csináltál? Kiköpted a finom husit! Most azonnal vége az ebédnek – szólunk rá. – Deeee, brühühü, az ehehehegy ráhágohós pohor... – kis csönd, nem jut eszébe a szó, majd csak…..
Manka Mici 4 éves lett 2013.05.26 18:34:00
Születésnap otthon Hány éves is lettem? És hány gyertyám van? * * * * * ..
Szanyi Tibor MSZP-s képviselő szombaton a már amúgy is túlpolitizált csepeli piacon adta elő tojásos műsorát a Fidesz ledöbbent aktivistáinak, írja az Alternatíva blog. A poszt szerint „egy idő után már kezdett unalmassá válni az egész közéleti kavalkád, de ekkor…..
Mirkó blogja Mirkó mint Matolcsy 2013.02.05 21:22:35
Párbeszéd ma délután: – Anya, lemegyünk bevásárolni? – De nincs nálunk pénz. – Jó, akkor hívjuk fel apát, és mondjuk meg neki, hogy vegyen pénzt. Nem tudja valaki, nincs valami üresedés György Huba környezetében? ..
Manka Mici várja a télapót 2012.11.24 09:14:46
Ül a vécén, és ott sem tud csöndben lenni. Egyszer csak ezt halljuk, ahogy énekli: Télapó, télapó,Gyere már, gyere már,Itt vagyok a vécén,Kaka, pisi vár. ..
Rogán Antal hozzájárult a közpénzek hatékonyabb felhasználásához. Tette ezt kiemelkedő pénzügyi ellenőrzési tevékenységével. Emellett kimagasló, példaértékű teljesítményével hozzájárult az Állami Számvevőszék jogállami és társadalmi súlyának, szakmai…..
Mint mondjuk Hillary Clintonnak. És ez most már kézzel fogható. Felgyorsult, infosztrádán robogó világunk digitális szuperfényképezőinek korában teljes természetes, hogy ha egy politikus asztalán, kezében, kinyitott jegyzettömbjében felbukkan egy fotózható papírlap, akkor azt…..
Még augusztusban történt, hogy Gyomán jártunk, ahol azzal fogadták Mirkót, hogy vele és Micivel együtt hat gyerek lesz ott hétvégén. „Ezért vettem húsz léggömböt, hogy minden gyereknek jusson három” – mondta Zsazsa. Mici elkezdett visongani örömében, hogy lufi,…..
Manka Köszi a névnapot 2012.09.16 20:14:33
Augusztus 15-én tartjuk a névnapját, bármelyik Mária-napon lehetne, mi valamiért ezt választottuk. Egy hónapja volt, erről jut eszünkbe: aznap ez a párbeszéd hangzott el. Anya: Boldog névnapot, Mici!Mici: Köszi anya, köszi a névnapomat.Anya: Igazából a tesódnak köszönd, az…..
Na jó, nem a leghíresebben, de nekünk a Lido di Jesolo-i minigokart-pálya is örökké emlékezetes marad. ..
Könnyed hangulatú mai ebéd Micivel, aki a fenti képen a gyulai piacon hódít Basky Laci remek kifőzdéje előtt (remek hagymás vér és máj, barátságos árak és jó társaság, az úri közönség szódázik). Visszatérve a mai ebédre: kicsit harcosabb hangulatban szaladt ki belőle a…..
Joób Sándor Vajon tudja-e Sanyi 2012.08.08 10:38:25
hogy Bede Márton szerint "Tömegközlekedésen bliccelni NEM MENŐ"? És ha igen, mit gondolhat erről? Egyelőre nem tudjuk, mert elment varázs-tintaceruzát venni. Sanyi igazi, világméretű csaló, már-már pernahajder...
Mirkó blogja Mirkó nyelvújít 2012.08.09 23:48:55
Ismét nekiálltunk elmélyülni a magyarnál ismertebb nyelvek világában. Forró és hideg, többek között ezt vettük elő olaszul, angolul. Kis idő visszakérdeztem. – Mirkó, hogy van olaszul a meleg?– Caldo.– És a hideg hogy van?– Freddo.– És hogy van angolul a forró?–…..
Manka Marilyn Mici 2012.08.09 23:33:30
Egy magazinban meglátott egy Marilyn Monroe-fotót, felkiáltott: – Nízd, az meg ott én vagyok! ..
Manka Akkor elveszi 2012.05.27 09:55:00
Mirkó csoportjával vagyunk óvodai kiránduláson. Míg mi csendben pihengetünk egy fa árnyékában, Mici feloldódott, lelkesen játszik a nagyobbakkal. Egyszer mégis csak odajön hozzánk:– Játszhatok Fruzsiékkal?– Hát persze, játszhatsz.– És kérhetek a…..
Manka Manka 3 éves 2012.05.18 07:15:00
Itt van két csodaszép kép, de bármelyikre kattintva lesz még úgy harminc.   ..
Manka Szörnyű betegség gyötri 2012.05.09 21:38:45
Tojásos nokedlit készültem vacsorázni, de a két gyerek gyorsan lecsapott rá. Mondjuk nekik, hogy rendben, de ezt fejes salátával szokás enni. Mirkó némi csatározás után elfogadja, hogy meg kell kóstolnia. Mici kis töprengés után szomorú arccal közli:– Energiás vagyok a…..