Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lali a címfestő

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész úgy kezdődött, hogy a Puzsér Róbert nevű, mára megélhetési celebritássá avanzsált egykori megmondóembernek tele lett az összes fasza Hajdú Péterrel. Azok kedvéért, akik az elmúlt 15 évben a tévét csak a csipketerítők és porcelánnippek (pl. őzsutára támadnak a…..
Lali a címfestő 2013.04.26 11:23:18
@Transylvanianmixedgrill: adózási szempontból mit jelent a kétes minőségű munka? Mondjuk egy hideg, zsíros lángos a strandon vagy egy randa szemöldök-tetkó miatt is induljon revízió?
EXTRA MUROS A Római a rómaiaké 2013.02.22 17:39:31
A szocik szarok voltak, szörnyetegek, gátlástalan rohadékok, és szemét dolog volt velük harcolni. És szemét dolog volt sokszor elbukni, de lehetett néha nyerni, kemény munkával, kitartással, szinte a beleőrülésig megfeszülve. Mert volt egy minimális lelkifurdalásuk, vagy ha az…..
Lali a címfestő 2013.02.26 09:37:04
@Ándi bácsi: neked majd megírja a Nemzet, meg bemondja a Hír TV úgy, hogy te is értsd.
 Plazma elkurvulása pont annyira közhelyes, mint a szövegei. Legfeljebb abban kiemelkedő a srác, hogy a gettó és a pláza közti utat olyan gyorsan tette meg, hogy még a frissen szolizott barnaság se száradt fel rendesen az arcára. A valóban értékes és tartalmas hip-hop újra…..
Lali a címfestő 2012.05.26 10:02:40
Tisztelt Blog olvasók! A napokban szerencsém volt egy érdekes elbeszélgetésen részt venni! A csömöri Teli Tál hirdet konyhalány ill. pultos állást. A tulajdonos mindenkit behív elbeszélgetésre és közli a munkafeltételeket:   -munkaidő reggel 7-től este 9-ig -2 nap munka…..
Lali a címfestő 2012.04.29 07:39:58
@TELETÁL: ó, drága biokenyér! magukon kívül SENKI nem gondol a dobozos tofupörköltre köleskásával az UPDATE-ről. isten hozta önöket a világhálón!
Miután mára teljesen világossá vált, hogy a doktori címétől megfosztott Schmitt Pál tényleg nem hajlandó önként lemondani, egyetlen izgalmas kérdés maradt: miért nem vonja meg a bizalmat tőle a kormánypárti többség? A legutóbbi bejegyzésben már adtam egy lehetséges…..
Hétvégén beszélgettünk a spanokkal, előkerültek régi balatonparti sztorik, meg kérdezgették, hogy milyen formában akarom folytatni a blogot, mert sztori az annyi van, hogy könyvet meg lehetne tölteni vele, aztán eljutottunk a kurvákhoz, mert ha hiszed ha nem, a kurválkodás és a…..
Lali a címfestő 2012.01.31 09:44:12
@Szerda Úr: ugye nem Rákóczi utat akartál írni?