Regisztráció Blogot indítok
Adatok
julyanne

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kaptam néhány jó minőségű fotót a Joya 2011-es tavaszi kollekciójából. Vannak közöttük új modellek, vannak olyanok, melyek már régebb óta kapható modellek újabb, másként színezett változatai. Tekintsétek meg őket! Aki még nem ismerné a Joya-t, az feltétlenül olvassa el…..
Már kapható a Skechers gördülő talpú téli kollekciója, ami egy csizmát illetve egy cipőt takar. A Skechers ezzel vetélytársat állított a Joya Heidi PTX Black elé, mely az egyetlen téli gördülő talpú csizma volt. További információ a Skechers Shape-Ups családdal…..
julyanne 2010.12.12 14:34:36
@Malbeth: ez teljesen igaz, ebbe bele sem gondoltam, így már érthető, hogy csak 1-2 márka gyárt téli gördülőtalpas cipőt. mondjuk, szerintem ettől függetlenül van létjogosultjága a téliknek is, hisz nem egész télen jeges, havas az út.
Egy kedves olvasóm küldött nekem nemrég néhány fotót a majd' három éves MBT cipőjéről. Levelében ezt írta: A szenzor alja már feljött, a cipő orra megkopott, meg betört oldalt, de ez gondolom normális hordásbeli jelenség. Ami nem tekinthető normálisnak az az, hogy hátul a…..
julyanne 2010.12.06 21:07:20
@csharles: én nem mernék kétes internetes oldalról kétes eredetű cipőt rendelni... ezt szerintem Székely András doktor úr is így gondolja!
nekem Rollstepem van, én ezt tudom ajánlani, és kíváncsi esetleg más véleményére is.
A gördülő talpú cipők piaca hatalmas, ezért szeretném egy kicsit áttekinthetőbbé tenni a vásárlás előtt állók számára a helyzetet azáltal, hogy ár és egyéb szempontok szerint kategorizálom azokat a márkákat, amelyeket ezen a blogon bejegyzés formájában már…..
julyanne 2010.11.22 10:30:37
@St.Peter:

a doktor úr nem árul semmit. hisz az orvosok nem a kereskedelemben dolgoznak. a Dr. Batz gyártja a RollStep gördülőtalpas cipőt, amely technológiája A DOKTOR ÚR VIZSGÁLATAI ALAPJÁN készülnek.
valamit nagyon félreértett...
julyanne 2010.11.22 11:45:19
@St.Peter: Akkor keresse fel az említett doktor úrat, és tájékoztasson minket is, hogy mire jutottak! csak azért mert ön mondja magát hozzáértőnek, nem én, és ha már itt megosztja velünk véleményét, akkor jó lenne, ha teljeskörű információkat adna, nem csak a véleményét, amiket sejtésekre alapoz.
engem csupán az háborított fel, hogy látnivéltem hozzászólásaiban a másik magyar márkához való húzását, és emez lejáraTását. nem mondom hogy mindenkinek mindegyik cipő jó, valakinek ez, valakinek az jön be, de a lejáratást, és az igazságtalanságot nem állhatom, ahogy ezt már írtam.
Nekem Rollstepem van, és egyáltalán nem tapasztalom az ön által leírtakat, és csak jó hatással bír ez a cipő, és ezen tapasztalatok alapján tudom mondani, hogy ön nem ír valósakat!
a doktor úrat ön hozza fel mindig, ha szeretne vele beszélgetni, keresse fel.
Egy kis játékra invitálom most az olvasókat! Íme egy MBT cipő és egy MBT szandál képe. Kérlek benneteket, írjátok meg a cikk alatti "komment" részbe, hogy mi a baj (ha egyáltalán van valami) ezzel a két cipővel. Ha van rá érdeklődés, pár nap múlva megírom, hogy mi a…..
julyanne 2010.10.21 21:47:47
@gyógytornász: Kedves uram!

Arra azért nagyon kíváncsi lennék, hogy a Softy-ról, mint "a különböző gördülők rossz konstrukciójáról" (sic!) fog-e küldeni élménybeszámolót... elég sok negatív tapasztalatitolvastam róluk a széthulló talpakkal, stb. nekem egy "élmény" volt enquist-ben járni, annyira hogy váltottam is, mert annyira kényelmetlen volt, (nagyon kemény volt a talpa) egy másik magyar - mert nekem ez fontos, valamint ezek árai is még elfogadhatóak- márkára, amivel teljesen elégedett vagyok, de én nem szeretnék reklámozni. aki szeretné tudni, úgyis kitalálja, volt elég téma arról a típusról (és elég pozitívak).