Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HochenTrollner

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma kaptunk egy sajtóanyagot a T-Mobile-tól, amiben egy érdekes számadat olvasható: négy hónappal az AppStore-os debütálása után 16 ezren használják az ingyenes magyarországi Navigon Select navigációs programot.Az alkalmazás csak annyi adatforgalmat használ mobilhálózaton, amennyi…..
Azok aztán vannak tömegével... most még több, mint a bizonyosság. Egyik kolléga féltő és jószándékú leveléből idézek - nyilván név nélkül. Vitaalapnak sem rossz.Ha érdekel, (ha nem,) elmondom, hogy őrültségnek tartom az egész napos ifjúsági csatornát. Talán még nem…..
HochenTrollner 2011.01.05 18:13:34
@Süveges Gergő: visszavonom, ez villámgyors moderálás volt.
HochenTrollner 2011.01.05 18:40:34
@Süveges Gergő:

- indítunk egy gyermekeknek és fiataloknak szóló csatornát.
- bullshit, olyanból túl sok jó van.

sok sikert a hasonló érvek feldolgozásához! :D

de most komolyan, ha nézettség kell, irány rtl klub klónt gyártani. ha meg egy gyermek- és ifjúsági csatorna kell, akkor nem sírni kell azon, hogy mások is azt csinálják, hanem minél több időt és pénzt beleölni a jó és nézhető tartalomba, és inkább azon filozofálni, hogy az a tartalom milyen legyen.
HochenTrollner 2011.01.07 16:05:01
@-MCsaba-: valami hasonlóra gondolok én is, kicsit többi "iskola tv"/ismeretterjesztő dologgal.
Aki még nem tudná, Rákay Philip és Süveges Gergő lett az m1 és az m2 intendánsa. Süveges blogjában a megbízatásról úgy értekezik, mint egyszerre veszedelmes és egyszerre inspiráló felkérésről, melyben a személyes bukás esélye gyakorlatilag százszázalékos. Mint írja,…..
HochenTrollner 2011.01.05 18:06:21
@Leadfoot: az egy dolog, hogy philip... de a wc-s néni is fidesz szavazó lesz a királyi tv-nél, ha jól értettem a pletykákat.
Pár nappal ezelőtt az Index már spoilerezett kicsit, most eljött az idő, hogy hivatalosan is megerősíthessük: a blog.hu mától mobilsablonnal is elérhető!  Ezentúl, ha kedvenc blogodat mobilon nézed, akkor a telefonokra optimalizált verzióval fogsz találkozni. Csak a lényeg:…..
HochenTrollner 2011.01.04 15:28:59
István megdöbbenve vette észre, hogy karácsonyra vett dominókártyás telefonszámának előző tulajdonosának minden személyes adatát elolvashatta a weben:Tisztelt Telekom! Vásároltunk egy vadonatúj dominós telefont aminek a személyes regisztrációs oldalán egy régi felhasználó…..
HochenTrollner 2011.01.02 10:36:54
@Kmeto: egyszeruen vki a szamodra kerte a bankjatol a tranzakicoirol az sms-t. vagy azert, mert korabban az ove volt a szam, vagy elgepeles.
Január 1-én az RTL Klub látványos showműsorral jelentkezik abból az alkalomból, hogy Magyarország viszi majd az Európai Unió Tanácsának hathavonta rotáló soros elnökségét. A Rajtunk a sor! – Évindító show-ban népszerű sztárok tűnnek majd fel a színpadon.Az RTL Klub a…..
Amikor az átkosban a képernyőn buszvezető-szandálos keletnémet énekesek tűntek fel, szerencsés esetben pedig maga Karel Gott, a testvéri csehszlovákok villanyszerelőből lett nemzeti kincse, akit Prága Hangjaként aposztrofáltak a lelkes szomszédok, nos akkor mindenki tudta, hogy…..
Zsolt 10 napja várja, hogy véget érjen az ünnepi bódulat a Lufthansánál, és elvesztett ajándékosbőröndje megérkezzen. Eltűnésük után szinte azonnal lokalizálták a csomagokat, de december 24-ig csak az egyiket sikerült leszállítani:Egy jó ki repülős történetet szeretnék…..
HochenTrollner 2010.12.28 17:55:00
@imittto: az tényleg ferihegy lesz, irány a rendőrség.
Elvégeztem egy főiskolai szakot, de sajnos a nyelvvizsga hiánya miatt nem kaptam készhez a diplomám. Így állást sem kaptam azon a területen, pláne, hogy nem egy erős munkaerő piaci képesítés (bár ma Magyarországon mi az?). Na a lényeg, hogy kénytelen voltam munkát vállalni…..
HochenTrollner 2010.12.22 20:24:05
@miriamele: +1

"Elvégeztem egy főiskolai szakot, de sajnos a nyelvvizsga hiánya miatt nem kaptam készhez a diplomám."

ettől eldobom az agyam mindig.

egy csomó ilyet ismerek, aki ezen nyávog, hogy neki lenne diplomája, dehát olyan nehéz a nyelvvizsga.

nem, egyáltalán nem nehéz a nyelvvizsga.
rohadt béna nyelvtanáraim váltották egymást, mégis összekapartam egy középfokút még gimiben, mert tudtam, hogy kelleni fog. és ha nekünk 15 különböző tanár rágta a fülünket, hogy csináljuk meg, akkor szerintem más gimnáziumokban is kellett lennie egy-egy ilyen fejmosásnak.

és ettől fogtok hátast dobni: vissza is kapta az ember a nyelvvizsga árát, ha letette érettségi előtt. ez szerintem még mindig így van, bár lusta vagyok google-özni.
Bármilyen hihetetlen, annak idején az MTV még nem valóságshow-csatornaként működött, hanem komoly ízlés, és véleményformáló médiumként, ami Youtube és társai híján az új videóklipek legfontosabb forrása volt. Épp ezért akár azzal is fel lehetett kelteni a figyelmet, ha…..
Templom a Ferenciek terén, óriási reklámhálóval. Normális dolog ez? Egyfelől nem, mert ha az lenne, nem magyaráznák egy ekkora táblán, hogy miről is van szó:   Másfelől meg persze hogy az, pénzt kell előteremteni a Belvárosi Ferences Templom renoválására. Nem…..
Elképzeltem magam előtt a Tv2 vezérlőjét a pénteki Megasztár 5 alatt, akkor, amikor az adás felénél Claudia kissé csodálkozva olvasta be az állást: Szíj Melinda 45 százalékkal vezet. Gyöngyözhettek a homlokok erőteljesen, biztos volt sok tanácstalan tekintet, vállvonogatás,…..
Meglesz a Csendes-óceáni magyar kultúrgyarmat! Szabi küldte el a linket arról, hogy két héttel ezelőtt magyar kürtőskalácsos bódé nyílt Hawaiin, Honoluluban. Kicsit utánanéztem, és kiderült, hogy a tulaj nem más, mint az a Szadovszki Zsolt kajakos, aki 1999-ben, a szegedi…..
Egy amerikai blog elkészítette az USA térképét úgy, hogy az egyes államokat egy ott játszódó tévésorozattal azonosította. Louisianához én mondjuk a True Bloodot tettem volna, de egyébként korrekt. Klikkre nagyobb lesz. ..
Onlinemarketing blog Lopott helyen 2010.11.09 11:31:00
Hírekből, kis színesekből lehet tudni, hogy Kínában lopják a tévécsatornákat: engedély nélkül teszik azokat fel helyi kábeltévék a kínálatukba. És az ott akár azonnal milliós elérést jelent. De nemcsak az adást lopják, hanem a reklámokat is: a reklámblokkok helyén nem a…..
HochenTrollner 2010.11.09 16:25:06
"az adott kábelszolgáltató bekever helyi reklámokat"

ez fájt.

@Homare: szerintem meg az a tipikus, hogy az x faktornál ír róla az ember, de hogy pl. a nagy magyar videómegosztókon 98% lopott tartalom van, az nem érdekli.
ja a yt is nagyrészt lopott, de azért ott legalább egyharmadra tenném a nézettségét a nem lopott tartalomnak.

btw az rtl klub tartalmát akkor is felraknák mások, ha felrakná az rtl klub azonnal. az emberek meg néznék a lopottat és a jogtisztát is.
HochenTrollner 2010.11.10 15:14:31
@MetálFater: reménytelen vagy
HochenTrollner 2010.11.10 15:18:00
@retekbá: +1
Telefonos ajánlattal indul, szopatással folyatódik, eltékozolt szabadsággal tetőzik, szerintem mégsem tragikus történet Filiszteusé, ugyanis 10 nap múlva visszakapta a pénzét. Inkább ennek örüljön, minthogy nekünk nyivákol. Egy (magyar) velencei üdülés amúgy a téma, ami…..
Piri kiborult, mert a neszmélyi Hilltop borászat éttermében  "takarodjatok" stílusban kezdtek üvöltözni velük, amiért bevittek két kutyát. Piri nem azzal van baja önmagában, ha egy helyről a tulaj kitiltja a kutyákat, hanem a stílussal, bár azt sem érti, egy ilyen…..
Gergely a múltkori ázsiai diplomata autóval balesetezős sztorijára választ kapott a MABISZ-tól, aztán hirtelenjében még egy oda-vissza választ is írtak, hátha más okosabb lesz biztosítási ügyintézésileg. Jöjjenek a levelek időrendi sorrendben (a megszólításokat és…..
HochenTrollner 2010.11.10 11:39:36
@dönci2: tolmácsot lehet hívni komolyabb ügyekhez, de az szerintem itthon is külön zsé.
A Blikk szellőztette meg ma reggel, mennyiért is csinál magából tiszta hülyét a hazai celebsereglet második és harmadik vonala az Ezek megőrültek! című, egyébként néhol egészen vicces vetélkedőben. Jó, sejtettük, hogy nem egy zsák üveggyöngyért ugrik sárba Kiszel Tünde…..
HochenTrollner 2010.11.09 10:00:55
@gorillka: szerintem ez bruttó. mondjuk nem is hetekig bohóckodtak, mint ahogy azt itt írták páran, hanem valószínűleg max. 1 hét alatt lezavarták az egészet.
az rtl-en nem tudja valaki, mi mennyi? rémlik, hogy 1-1,2m egy vacsoracsata, de már nem tudom, hogy kitől hallottam, szal lehet, hogy nem hiteles. :/
Eddig a Facebaker oldalán követhettük, hogy mely magyar médiatermékek, brandek, és általában: Facebook-oldalak a legnépszerűbbek a magyarok körében.Az ImageFactory csinált egy ugyanilyen listázást, Facebooker címen. Ezen az oldalon a top 40 magyar Facebook-oldalt követhetjük,…..
comment:com John Cleese 71 éves 2010.10.28 15:30:00
Nagyon sok boldog születésnapot innen is. Ennek alkalmából van egy felejthetetlen jelenetünk a Vaczak szállóból, jó szórakozást hozzá! ..
HochenTrollner 2010.10.29 09:44:43
Komolyan mondom, a víz kiver attól, hogy az elméletileg legmérvadóbb magyar hírügynökségnél a betanított majmoknál csak három százalékkal értelmesebb embereket alkalmaznak, akik az alábbi förmedvényekhez hasonló marhaságokat bírnak kiizzadni magukból nap, mint nap. A híren…..
A New York Post információi szerint a november 21-én rajtoló amerikai Top Gear (a History Channel adásán lesz látható) kis túlzással csak a műsorvezetők személyében és az akcentusban fog különbözni a brit eredetitől. A lap szerint a világ minden részén rendkívül népszerű…..
Az Aldi válasza: ha kombináljuk a vendégfogadást a húsiparral. Egy próbát megérne. A fotót Igortól kaptuk, köszönjük...
HochenTrollner 2010.10.26 10:27:00
úton vagyunk hazafelé az Amsterdam Dance Event-ről de kaptunk egy hírt amit azonnal posztolni kell, nem várhat holnapig ;) bár a DJ Mag TOP100 győztesét hivatalosan csak szerdán hirdetik ki Londonban a Ministry of Sound-ban rendezett nagy bulin de, ahogy minden évben, az idén is…..
HochenTrollner 2010.10.25 09:55:19