Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stenonis

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassúhajtó csellengők. Gyárilag hiányzik belőlük a jobboldali (gáz)pedál. Zöld lámpánál is képtelenek időben és normálisan elindulni, akkor lapozgatják a gép kézikönyvét, hogy miként működik a sebességváltó, hogyan kell sebességfokozatba kapcsolni ezzel a szerkezettel. Amúgy pedig biztonsági (vagy…..
stenonis 2019.12.20 20:50:59
@csárlszbrunzol: a trafi azon az 50 méterem " hatásos" talán láttad az a 2 videót amit rendőrautókból készítettek, jellemző, hogy volt jópár komment ami a rendőrt ekézte, addig mit akarunk mi ?:(
stenonis 2019.12.20 20:54:49
@]{udarauszkasz: életemben nem vezettem kamiont ergo elhiszem, hogy le van szabályozva de akkor enyhe emelkedőn 90 el utol sem érem. Hogy is van ez?:)
MinaVidi Balatoni mondák 2018.09.10 20:37:25
A Balaton tele van izgalmasabbnál izgalmasabb legendákkal, mondákkal, igaz történetekkel. Minden mesevasárnap egy újabb mesét találtok a blogon - amíg a készlet tart! :-) A Balaton és nevének keletkezése A Balaton és a Haláp Az óriások és a Balaton keletkezése Balaton és a sárkány  A balatoni…..
Az első világháború, melyet egészen a második nagy világégésig "a nagy háború" néven emlegettek, számtalan pilóta-hőst adott a történelemnek: ilyen hős volt az angol hadsereget erősítő, kanadai Billy Bishop, a francia René Fonck, a szintén francia Georges Guynemer, illetve az ugyancsak Angliát…..
                       Amikor egy nőt, aki korábban elnyűhetetlennek érezte magát, meglegyint a múló idő szele, a korábbi kedélyes viselkedését váratlanul válthatja fel folyamatos siránkozás. Akkor is rinyál, ha nem látszanak rajta szembetűnően a hervadás jelei, hogy párjának véletlenül se legyen…..
stenonis 2019.11.17 08:34:34
@Hozzászólok: ha megnezi ennekba blognak pár hozzászólását láthatja, hogy 90% t egyáltalán nem érdeki a téma csak elvannak egymás között. Ez a blog valami gőzleeresztő lehet.
„Sosem tepertem olyan nagyon nőkért, valahogy mindig ők választottak engem, én inkább csak belementem a helyzetbe” - És talán emiatt is alakul mindig úgy Posztolónknál, hogy inkább a beletörődésről szól részéről a dolog, és néha úgy érzi magát, mint egy elejtett vad. Aztán már csak idő kérdése, hogy…..
A csaj hónapokig lakott Levélírónknál, majd visszaköltözött a pasijához, aki addig is terrorizálta. Pedig a hoppon maradt lovag mindent megtett, hogy a lány végre értékesnek érezze magát, és tudja, hogy neki ennél jobb jár, de hiába győzködte, a fura lány fura szíve másként…..
„Sajnos én elég előítéletes vagyok: Van egy barátja, akinél néha találkozni szoktunk, és kiderült, hogy börtönviselt, ki nem néztem volna belőle” – A pasinak haza kell költöznie a szüleihez, ám a barátnő nem akar vele tartani, nem szeretne ott lakni, emiatt a szakítás is…..