Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fedőneve Lábos

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Ott leszünk: Holy Ship! 2012.03.01 11:53:00
Bubbával már csináljuk a sok pénzt, hogy ott lehessünk mi is a következő Holy Shippen ..
A Magyar Televízió a közmédia új rendszerében kiemelten figyel arra, hogy minőségi, pártatlan, naprakész és az állampolgárokat mindenben kiszolgáló hírszolgáltatást nyújtson. Munkatársaink szakmai felkészültsége, elhivatottsága a garancia arra, hogy nézőink mindig…..
Vastagbőr Prémiumeső a BKV-nál 2012.02.10 12:07:00
Nagy huzavona után a Fővárosi Közgyűlés január végén megszavazta, hogy 9 milliárdos kölcsönt és 6 milliárd támogatást adjanak működésre a BKV-nak, azért, hogy ha lehetséges, akkor ne csődöljön be februárban. Ezt a pénzt csak úgy tudta előteremteni a Főváros, hogy a…..
Fedőneve Lábos 2012.02.10 15:16:48
  A kormány kifizeti a MÁV Cargo eladásából a vasutasoknak járó privatizációs bevételt - erről írt alá nyilatkozatot Orbán Viktor miniszterelnök és Gaskó István, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) elnöke szerdán, Budapesten a MÁV-Gépészet…..
Döbbenet! Úgy tűnik, hogy a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. négy éven keresztül jogszabályi háttér nélkül szedett parkolási díjat 2005 és 2009 között. Erre abból a bírósági ítéletből következtetek, amelynek tárgya egy 2009-es parkolásom volt.Első lépésben…..
Minden idők egyik legkülönlegesebb wc használati utasítása, legalábbis ez volt az első benyomásom a képet megláttam. A fotó innen származik, ráadásul itt készítették a szomszédban, vagyis Malajziában, közelebbről pedig Penangon, a Coffee Island nevű helyen. A blogger hölgy,…..
Modell, színésznő, aki a Penthouse-ban 5 éve hónaplány lett, s amint majd mégnézhetitek, nem véletlenül. Megfelelően kiképzett test, s hozzá nagy mértékű exhibicionizmus kellett, s az USA-ban is el lehet érni sikereket. Persze kitudja, lehet más is kellett a sikerhez! Krista…..
Angol szakértők nyomatékosan felhívják a figyelmet, hogy mossunk kezet, miután megfogtuk a fóliába csomagolt baromfit. A megvizsgált csomagolások 40%.-ának felületén veszélyes baktériumokat tartalmaztak, írja a The Daily Mail. A csomagolásokon megtalálták a szakemberek a…..
Egyértelmű: kell. Egy roppant szerencsés olvasónk a postaládájából vette ki, lefényképezte és elküldte nekünk.Miért csinált magáról naptárat? Ki és miért terjeszti? Ki kaphat a naptárból? Ki az, aki kiteszi bárhová ezt a naptárat?Esetleg nincs egy Szijjártós-változat?…..
 Lehetne hőzöngeni, hogy nem elég a gyalogos lobbinak a Kós Károly sétánytól a Clark Ádám térig tartó hétvégi lezárás terve, aknamunkájukat a Vár alatt is folytatják. De a helyzet itt tényleg más. Lezárásról szó nincs, a terv lényege pusztán annyi, hogy át lehessen…..
Az alábbi levél jogvégzetteknek és a jogszabályt ismerőknek kicsit megmosolyogtató lehet, de a segítőkész válaszokat minden bizonnyal örömmel venné a levélíró.Élettársammal két gyermekünk van. Kapcsolatunk végét járja. Nagyobbik fiúnk áprilisban lesz 5 éves, a kicsi…..
Még mindig az Év Legsokkolóbb Híre, hogy Selmeczi Gabikát kinevezte Orbán nyugdíjvédelmi megbízottnak. A bejelentés óta eltelt már 40 nap, és sikerült már feldolgoznom? Hát kurvára nem sikerült. Selmeczi Gabika védi a nyugdíjakat ... miért nem bízzuk mondjuk az …..
Tegnap Cser Palkó és Rogán, az ügyeletes polihisztor benyújtotta a parlament elé "A médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról" címet viselő törvényjavaslatot. A 174 oldalas, 228 pontot tartalmazó javaslat egyik legfontosabb eleme, hogy szabályozná a…..
Múlt héten a Tv2 egész jól teljesített a műbalhé-fronton, a Mokkában tortát hajigáló Pákó és káromkodó Jimmy-rokon hozta az olvasókat/nézőket, az RTL-nek is lépnie kellett hát valamit. S lőn, fogták a magyar popélet egyik legkínosabb pillanatát jelentő Anti-Fitness Club…..