Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sophielight

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye nem felejtettétek el, hogy hétfő délután nyit a Neptun tárgyfelvételre?! Az alap- és mesterszakos gólyák kivételével mindenki felvehet (vagy leadhat) tárgyakat, egészen szeptember 19-én éjfélig. További információk alább: Érdemes a tárgyakat az operatív tantervek -…..
Ki az, akinek egy bombafenyegetés szokásos? Na persze a BRFK-t, meg a tűzszerészeket leszámítva. A Corvinus Egyetemen ma csak ebben a félévében harmadszor volt bombariadó, és egyik se gyakorlat. A legelső a félév első hetében, szerdán történt. Akik reggel 8-ra jöttek, azok a…..
The windA hideg és sós szél az arcomba csípett, ahogy hajómat a nyílt tenger még nyíltabb vizei felé kormányoztam és közben arra gondoltam, hogy én, ez a nem átlagos tizenhét (lassan tizennyolc, el ne felejtsetek felköszönteni) éves srác, mennyire is nem átlagos. De félre a…..
Sophielight 2009.04.24 21:48:11
Nem vagyunk egy Ortográf Cirkusz, sőt nagy lendülettel, néha már-már ipari méretekben gyártjuk az elütéseket, például egyszer sikerült leytának írnunk a kutyát, és az Indexben én tartom a szó közepén elhelyezett vesszők örökös rekordját. Általános harmadikban pedig két…..