Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MadBob

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Veresegyházról két emlékem maradt meg, az egyik az, hogy a medvefarmhoz vezető út szégyenteljes, a másik pedig, hogy az egész faluban kicsit többet is költhettek volna a járdákra. Amikor ezen a kettőn sikerült túllépni (direkt a poén), eljutottunk a központba, ahol egyrészt már…..
MadBob 2013.03.21 09:31:08
A nyúlon túl Cápazokni 2011.05.04 16:00:00
MadBob 2011.05.04 19:29:00
@add ide a kordát: Nem félsz hogy hülyén néznél ki zoknival a pöcsödön?
Csernobil - ha ezt halljuk, nem az a dinamikusan fejlődő, korszerű, erős iparú, nagy népességű város jut az eszünkbe, ami egykor ez a település volt... és ez teljesen érthető: a név az emberi hanyagság, nemtörődömség, sőt, nyerészkedés, és a katasztrófa szinonimája lett a…..
Egy hete írtam, hogy eladtam a Pandát, és nem sikerült helyette másik, kedvemre való téli autót találnom a pénzért. Igazából arra is rájöttem, hogy városban nem szeretnék kocsival járni, egyáltalán. De munkába azért kell menni, a BKV említésére viszont rosszul leszek. Lehet,…..
Belsőség Miért vannak dugók? 2010.09.09 08:14:03
Mindenki elmerengett már egy dugóban, hogy most valaki engem egy íróasztal mellől szívat, direkt mostanra ütemezték az összes felújítást, netán a lámpákat programozták rosszul. De tényleg: miért?! Vélemények az azonos című írásunkról...
Köztudott, hogy a 4-es metró építkezése már évekkel ezelőtt leállt. A Kétfarkú Kutya Párt úgy gondolja, hogy ezt a rossz emlékű négyest már felesleges erőltetni, mi inkább a hetes és a nyolcas metrót építenénk, amik egy év alatt elkészülnek.A négyes metró építésének…..
Azt láthatjuk, ahogy Darth Vader a saját oldalára akarja csábítani fiát. Közben Luke elkészíti első fénykardját, így óriási lépést tesz afelé, hogy Jedivé váljon. A jelenetet a Star Wars Celebration V (ünnepeljük a filmsorozatot, öt) nevű eseményen mutatták be, itt…..
Sam, a kartonból készült egyszerű robot a New York-i Washington Square parkban próbált meg eljutni az északkeleti részből a délnyugatiba. Ehhez nem vitte túlzásba a mesterséges intelligencia és a navigáció alkalmazását, hiszen egyenletes sebességgel, egyenes vonalban volt képes…..
A Willow Garage az első Texas robot sikerén felbuzdulva nagy hirtelen elkészített még 25-öt.  A helyzet valahogy így néz ki most: Ha az összes helyben lévő robotot nézzük, akkor már szinte minden alkalmazottra jut egy. Bár nagy kérdés, hogy ezt a hadsereget mire fogják…..
Közismert tény, hogy a felhajtva felejtett WC deszka mellett a szakítások egyik leggyakoribb oka a középen nyomott fogkefe, ám ennek vége! (Máson kell összeveszni.) Feltalálója, Dominick Wilcox ezenkívül (sok egyéb mellett) olyan zseniális ötletekkel bír, mint a genetikailag…..
robotika A Spirit új küldetése 2010.02.15 11:00:00
Az elakadt Spirit-et új küldetésre szeretnék fölkészíteni. Az elekadás miatt értelemszerűen egy statikus tudományos állomássá alakulhat, amennyiben sikerül valahogy olyan pozícióba eljuttatni, ami lehetővé teszi, hogy a hamarosan bekövetkező marsi télben is energiához jusson.…..
MadBob 2010.02.15 14:14:14
robotika A 30 ezer forintos robot 2010.02.12 11:00:00
Az elmúlt évben elkészítettem egy robotot, mely gurul és kitér az akadályok elől. Mivel úgy gondolom, hogy sokan csinálnának hasonlót, ha kellő információt, támogatást kapnának, akár magyar nyelven is, ezért eléggé részletesen leírtam a megoldás elemeit, kitérve a…..
Levélírónk ezuttal sem a segítőkész Tanulmányi Osztályról, az egyszerű adminisztrációról és a könnyen követhető információkról számol be nekünk. Sokunk számára ismerős problémákat oszt meg velünk, a legtöbb szinte ellehetetleníti a tanulást. Kedves…..
A legutóbbi "alkotásom" egy régen hallott recept ötlete alapján készült, kényszerből.Az egész úgy kezdődött, hogy vettem két gyönyörű, friss pisztrángot. Hazaérve rájöttem, a füstölés illatait nem fogom élvezni, merthogy elfogyott…..
A belgiumi Gent városában lakó 26 éves fiatalember az Alice nevű csetprogramot még nyár elején ismerte meg és napról-napra többet beszélgetett vele. „Szép fokozatosan lettem Alice-ba szerelmes, ahogy kezdtem szellemes, ugyanakkor hamar kiismerhető stílusát, szófordulatait…..
Nem először jönnek elő durva Letterman-félrefordítások; most Kékmacska méretes darabjait élvezhetitek:David Letterman vendége ezúttal Johnny Depp volt. Az AXN-en néztem, feliratozva. Már párszor szóba került, hogy két fordító munkálkodik a show szövegén, azt hiszem, ezt a…..
Matyee egy szerinte erős rendőri túlkapással megtartott házkutatáson van túl, ami után hivatali visszaélés, magánlaksértés, erőszakos behatolás és testi sértés miatt fog feljelentést tenni. Az eljáró rendőrök a sztori alapján valóban elég bizonytalannak tűntek a más…..
MadBob 2009.06.17 14:34:26
@matyee: Ha már a Zsanett ügyet emlegetted: Örülj hogy nem dugtak meg!
Magam is gyakran vetődöm mai dupla sztorink helyszínére, a soroksári madarasteszkó parkolójába, ahol az emberek összeegyeztethetetlennek tartják a kétsávos egyirányú utca és a jobbkéz-szabály fogalmát és totál lefagynak. Plusz zavaró tényező, hogy a jobbról jövőknek is ott…..
Richelieu a következő posztot "népszerűtlen írás" megjelöléssel küldte el nekünk  valószínűleg azért, mert ha végigolvassátok, lesznek olyan pontok amivel majd nem értetek egyet, de szerintem szép számmal akad majd olyan is, aki osztja a véleményét. Eljött hát…..
MadBob 2008.11.04 12:53:18
Erről a motoros márpedig ne menjen előre hozzáállásról jutott eszembe a vicc:

Lucifer revíziót tart a pokolban, megfelelően gondoskodnak-e az ördögök a rájuk bízottakról.
Az első kondér alatt vígan lobog a tűz, a kondér mellett egy tábla: NE MÁSSZ KI!
Lucifer kérdésére az ördög így felel:
- Ezek itt a németek. Tüchtig nép, betartják a szabályokat.
A következő kondér is mintaszerű, ám tábla helyett itt egy géppisztolyos őr áll.
- Ezek itt az oroszok. Ha valamelyik megpróbál kimászni, az őr a géppisztollyal visszakényszeríti.
A harmadik kondérnál is minden stimmel, de Lucifer felvonja szemöldökét:
- Nem látom az őrséget, és tábla sincs.
- Ide nem is kell, ezek a magyarok. Ha egy megpróbál kimászni a többi, visszahúzza.

tiborkaba 2008.11.04. 10:02:05
"Miért van az, hogy ... áll a sor, a szembejövő sávban előznek a motorosok?"
Lehet hogy nem láttál még záróvonalon keresztül előző autót. Hát elárulom, ilyen is van.

Egyébként ha két dugóban álló kocsisor között 2 méter lenne a távolság akkor az autósok egy része is előrepofátlankodna. Ugyanúgy ahogy előrepofátlankodnak akkor is ha a másik sáv nem oda vezet ahova ők mennek de az a sor rövidebb vagy ahogy teszik reggelente az autópályák bevezető szakaszain.
És pl. a Szerencs utcai lámpánál a motoros elhúz és nem tart fel, az autós bepofátlankodik és ezáltal is hátrább kerülnek a sorban azok akik türelmesen várnak.