Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lame_blogger

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár hete írtunk róla, hogy jövő év elején hivatalosan is beiktatják a Guns N' Rosest a Rock and Roll Hall of Fame-be, vagyis a Halhatatlanok Csarnokába, aminek kapcsán természetesen az egész világon elindultak a találgatások, hogy az alkalomra újra összeáll-e a legendás együttes…..
  Előzmények (cikk): http://index.hu/belfold/2011/12/06/megkezdodott_a_targyalas_az_elhunyt_motoros_rendor_felettesei_ellen/ Videó: http://videotar.mtv.hu/Videok/2011/12/07/22/Nevtelen_level_a_motorosrendor_ugyben.aspx   ..
Majdnem pontosan egy év telt el Zsolti halála óta, (a rendőrség egyébként akkor sem, és azóta sem értesítette hivatalosan Zsolt szüleit a halálesetről) de az egy év alatt semmi érdemleges előrelépés nem történt az ügyben. Talán eddig.Mint ahogy már írtuk, Zsolti szülei…..
Budapest—Tatabánya — Hát ennyit ér egy rendőr élete? Felháborodott a szolgálat közben elhunyt motoros rendőr, Telegdi Zsolt (†33) családja az Országos Rendőr-főkapitányság ajánlatán. Szerintük arcpirító az az összeg, amit peren kívül kártérítésként…..
Az alábbi részlet is a 34 oldalas tényfeltáró jelentés része:   Azt hiszem ezt különösebben nem kell kommentálni., de azért emeljük ki a lényeget. Itt a rendőrség a saját tényfeltáró vizsgálatában leírja, hogy: a rendőrséget általános működési hiányosságok…..
A Telegdi Zsolt halálát okozó "baleset" ügyében a nyomozást megszüntették, és gyakorlatilag a rendőrség minden felelősséget egy halottra kent.Elképesztő, de a megszüntető határozat aláírójának (ügyésznő) férje, a  Komárom-Esztergom  Megyei…..
Birtokunkban van egy 37 oldalas tényfeltáró jelentés, mely bizonyítja azokat a súlyos ellentmondásokat és hiányosságokat mely az egész ügyet jellemzi. A dokumentum hemzseg azoktól a tényektől, momentumoktól, melyek egyértelműen bizonyítják a rendőrségnél uralkodó totális…..
Zsolti anyukája megpróbálja minél több fórumon elmondani, hogy amiért harcolnak az nem az hogy több tízmilliós, vagy akár egy forint kártérítést fizessen bárki, hanem az, hogy végre Magyarországon első ízben legyen hajlandó valaki kimondani azt, hogy "igen, hibáztunk,…..
Az alábbiakban (és a későbbiekben) Telegdi Zsolt halálával kapcsolatban teszünk közzé megdönthetetlen bizonyítékokat arra vonatkozóan, hogy egyértelműen a motor műszaki állapota miatt történt meg a baleset. Ezt a tényt a rendőrésg a saját dokumentumaiban is rögzíti, ebből…..
Úgy tűnik ebben az országban továbbra is bárki bármit megtehet bűntetlenül. Ha nem fizetek be egy tízezer forintos gyorshajtás csekket, hamar a börtönben találhatom magam ha elzárásra változtatják. Ha valaki(k)nek a hibájából viszont meghal egy másik ember, ráadásul munka…..
A sok jogszbály között eddig nekünk sem tűnt fel az, amit minden kezdő autóvezetőnek tudnia kell ha jogosítványt akar, és minden üzembentartónak, munkáltatónak kötelessége tudni. Különösen az állami hivataloknak, szervezeteknek kellene tisztában lenni a jogszabályi…..
Telegdi Zsolt (33) r. törzsőrmester (posztumusz r. hadnagy) tragédiáját szinte már az egész ország ismeri. Elég nagy médiafelületet kapott a hír, miszerint 2010. augusztus 16-án 11.15-kor az M1 autópálya Budapest felé vezető oldalán a 63-es kilométerkőnél életét vesztette…..