Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RainMaker

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az előző részben a legegyszerűbb módon igyekeztem szemléltetni a rendszert, ahogy a szervezetünk felépül. Remélem mindenkinek nyilvánvalóvá vált, hogy Te sok-sok apró élőlény együttes szervezett működéséből köszönheted testedet. Találó a kifejezés:…..
 Ezidáig megtanultuk, hogy lényegében a döntéseink határozzák meg, hogy merre tartunk és hogy hova érkezünk. Megvizsgáltuk, hogy milyen összetevők eredményezik a döntéseinket egy adott szituációban: DÖNTÉS=MEGGYŐZŐDÉSEK+PILLANATNYI LELKIÁLLAPOT. Megtanultunk olyan…..
    Mielőtt továbbmennénk, szeretnék egy nagyon fontos dologra kitérni. Ha ezt megérted, akkor tisztában leszel az elme működésének a gyökerével.   Minden ember életét kettő darab alapérzés határozza meg: öröm és fájdalom. Ezek alatt nem feltétlenül…..
    Ígértem, hogy bemutatok egy konkrét példát, hogy miként tudja egyetlen helyes meggyőződés akár egy egész ország sorsát megváltoztatni.    Van egy ország, ami a gazdaságban a tökéletességet és precizitást jelképezi. Talán már kitaláltad, ez…..
    "Kizárólag az emberek képzeletében talál minden igazság hatékony és tagadhatatlan létezésre." - Joseph Conrad    A legfontosabb megértened azt, hogy az Életben semminek nincs más jelentése, mint az, amit Te magad tulajdonítasz neki. Ezt…..
 Mint azt az előző bejegyzésemben ígértem, ma bemutatok egy nagyon egyszerű, de célravezető technikát, amivel a célunk eléréséhez ki tudjuk jelölni a megfelelő folyamatot.       Az effajta rendszereknek pont az egyszerűségében és a másolhatóságában…..
 Ebben a részben a döntésekre fogok kitérni. Azt, hogy az Életben pontosan milyen irányba is haladunk és hogy hova is jutunk, a DÖNTÉSEINK határozzák meg. Ha a múltban egy apró döntést megváltoztatnánk, az a jelenben és a jövőben hatalmas változásokat eredményezne.…..
       Az előző részben kifejtettem, hogy hogyan hatnak ránk a kialakult meggyőződéseink, mielőtt arról bármilyen tudomást szereznénk. Ezeknek hatalmas ereje van és köréjük alakul az egész életünk. Ezek terelnek minket rossz vagy akár jó irányba is és…..
       Ahhoz, hogy a kezedbe vedd az irányítást, fontos tisztában lenni azzal, hogy hogyan is néz ki a folyamat valójában, ahogy az Életet Te megéled.        A VILÁG mindenkinek a maga világát jelenti. Bármilyen jelző, a Te viszonyodat…..
 Az Életed nem más, mint a rendelkezésedre álló idő mennyisége. Ezzel te rendelkezel és ebben nem korlátozhat senki! Én nem bírnám elviselni, ha úgy kéne élnem, hogy a körülményeim szabják ezt meg és ezek korlátaiban értelmezhetném a szabadságot. És Te?Kevesen tudják,…..
 Vajon szívesen utaznál-e egy olyan bárkában, amit senki sem irányít? Ami csak sodródik az árral, kiszolgáltatva a körülményeknek, minden egyes hullámnak, áramlatnak?És csak sóvárogva nézed, ahogy egyre távolabb kerülsz a célodtól. Már elhitted, hogy az egyetlen, amit…..